11 geluksmomentjes tijdens mijn vakantie | Oo happy day’s

Het zijn de kleine dingen die me gelukkig maken

Ik heb, twee weken geleden alweer, een heerlijke vakantie gehad waarbij ik zo veel geluk heb gehad met het weer! Echt te veel mazzel gewoon 😀 . De eerste week zijn we lekker bezig geweest met spullen uit te zoeken, dingen te regelen voor ons nieuwe huis en brachten we een bezoekje aan Duitsland. Na drie dagen in dat regenachtige land zijn we weer terug naar Nederland gegaan en vanaf toen was het heerlijk weer! Ik wilde eigenlijk perse naar de zon maar mijn vriend vond dat we het geld beter konden besteden aan ons huis. Ik ben hem uiteindelijk heel dankbaar dat we niks hebben geboekt. Ik hou van de zon!

Tijdens mijn vakantie heb ik weer een hoop geluksmomentjes meegemaakt. My Little Happiness draait om alles wat mij gelukkig maakt, vandaag daarom een artikeltje over mijn geluksmomentjes tijdens de vakantie.

♥ Genoeg tijd om heerlijk te lezen. Ik heb het laatste boek: Miss Verstand uit de trilogie van Astrid Harrewijn uitgelezen, een aantal tijdschriften die ik had liggen en de Kraamhulp van Esther Verhoef.

♥ Eindelijk weer eens af kunnen spreken met mijn vriendinnetje en heerlijk gekletst en geknuffeld met haar liefjes.

♥ Strand to the max! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten woon ik heel dicht bij het strand. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik daar vaak te vinden was tijdens mijn vakantie. Al hoewel, de tuin was ook erg lekker 🙂

Happy moments

♥ Het laatste zwembad te pakken kunnen krijgen bij Action. Jaja, samen met mijn vriendin besloot ik met twee kleintjes in 36 graden even te gaan lopen naar de action! Mijn vriendin had gelukkig het laatste zwembad voor me te pakken gekregen. Jahooe. Een nadeel hoe kregen we de enorme doos mee terug naar huis 😉 Het is gelukt met een hoop zweet, lach en een traan 😉

♥ Minions the movie! Samen met mijn ouders, mijn zusje en haar vriend heb ik de Minions movie gezien! Heerlijk niet nadenken en lachen om een aantal kleine gele schattige wezentjes!

♥ Met het nieuwe schooljaar heb ik eigenlijk niet zo veel meer, aangezien ik al zo een 5 jaar van school ben, maar de schoolagenda’s is toch altijd iets om naar uit te kijken. Vroeger vond ik het al leuk om al die nieuwe schoolspullen uit te pakken toen ik nog bij de Bruna werkte. Heerlijk rondneuzen en kijken naar de nieuwste collecties. Afgelopen jaar had ik de schoolcollectie al eerder, op de stationary voorjaarsbeurs, mogen bewonderen en ik was verliefd op de Blond schoolagenda van dit jaar! Ik kocht hem tijdens mijn vakantie bij mijn ouders in de winkel en wat bleek hij begon al! Dit betekende dat ik er ook nog eens in kon beginnen met schrijven 🙂 Die eerste letters in je nieuwe agenda mmmhmhmhm… haha

Happy moments | Blond amsterdam agenda

♥ Tijdens mijn vakantie had ik eindelijk de tijd om mijn nieuwe lay-out door te voeren! Het kostte me wat tijd maar ik ben er zo blij mee!

♥ Dat ik door een meeuw bescheten werd op mijn kont terwijl ik lag te zonnen in de tuin was natuurlijk niet leuk. Als je echter gaat bedenken wat de kans is dat dit je gebeurt zou je gelijk naar de winkel rennen voor een staatslot toch 😉

♥ Op de sample sale van B-Loved vond ik drie hele leuke items voor een superleuk prijsje!

♥ Tijdens mijn mini-vakantie in Duitsland heb ik heerlijk geshopt bij DM. Dit was de eerste keer dat ik de winkel bezocht en het was heaven. Zo veel creme’s, douchegels, make-up en zonnebrand voor zo weinig geld! Ik heb een aantal dingen meegenomen en nog heb ik het idee dat ik de helft van de winkel gemist heb als ik de shoplogs van mede bloggers af en toe voorbij zie komen 😉

♥ Een hele hoop ijsjes eten!!

IJsjes | Happiness moments

Al deze foto’s komen van mijn Instagram account. Volg jij mij al?

Wat waren jouw happy moments van afgelopen tijd? 

 

 

30 Reacties

 1. 17 juli 2015 / 08:18

  De Blond agenda is elke jaar weer zo leuk en vrolijk! 🙂
  Enneh, van ijs kun je nooit genoeg hebben!
  Fijne dag. 🙂

  • 22 juli 2015 / 12:06

   IJs is heerlijk! Ik ben er dol op haha! Blond is bijna altijd goed 😉 Vorig jaar vond ik hem flink tegenvallen met dat circus gedoe maar dit jaar is hij weer super!

 2. 17 juli 2015 / 08:57

  Heerlijke geluksmomentjes 🙂 Ik wil ook naar de Minions <3!
  Je hebt inderdaad prachtig weer gehad, ik hopelijk ook in mijn vakantie. Nog een paar weekjes jeej.
  Ik ben nog steeds jaloers op het feit dat je zo dicht bij de zee woont hihi.

  • 22 juli 2015 / 12:07

   Minions zijn zoooo cool 🙂 De film was er leuk een aanrader zou ik zeggen 😉 Ik hoop dat jij ook mooi weer hebt tijdens je vakantie! Het is dan toch altijd wat leuker om vrij te hebben toch 😉

 3. 17 juli 2015 / 09:42

  Jahooeeee IJSJES! <3 Ik ben nu dus heel benieuwd naar de Kraamhulp… hij staat al op mijn ereader… en ik kom graag eens in je zwembad chillen!

  • 22 juli 2015 / 12:08

   Het zwembad moet nu even schoongemaakt worden dus als je zin hebt 😉 haha. Nee hoor als hij weer schoon is zal ik je een seintje geven 😉 ! Ben heel benieuwd wat jij van de kraamhulp vond. Ik ben nu weer heel erg benieuwd naar het meisje in de trein die jij gelezen hebt 🙂

 4. 17 juli 2015 / 09:46

  De kleinste dingen doen het em! Lekker zo naar het strand, i love it.

 5. 17 juli 2015 / 10:11

  Je nieuwe agenda ziet er heel leuk uit. Inderdaad een fijn gevoel zo’n nieuwe, onbeschreven agenda. Ik gebruik nu sinds kort Google Calendar, maar af en toe mis ik nog weleens een papieren agenda. Totdat ik iets verkeerd opschrijf en het door moet krassen… ik ben daar dan weer te perfectionistisch voor, haha.

  • 22 juli 2015 / 12:09

   hahah dat is zo herkenbaar. Ik wil het liefst ook niet krassen in mijn agenda dat vind ik lelijk staan haha 🙂 Ik probeer hem zo netjes mogelijk in te vullen.

 6. 17 juli 2015 / 12:27

  Hihi wat een weer was het he?! Bikkel dat je toch naar de Action bent gegaan om een badje te scoren! Leuk om te lezen.

  • 22 juli 2015 / 12:10

   Thanks Melissa! Ja ik vond mezelf ook wel echt een bikkel haha. Het was inderdaad echt heerlijk weer 🙂

 7. 17 juli 2015 / 20:23

  Wat ziet dat laatste ijsje er goed uit, heerlijk!

  • 22 juli 2015 / 12:11

   Ja he! Hij was ook echt zo lekker! Hij kwam van het ijscomannetje. Dat is een man die elke dag 1 tot 2 uur rijd vanuit Belgie om bij ons ijs te verkopen in zijn ijsco auto! Vroeger stond hij altijd bij ons op het schoolpijn en nu kwam ik hem toevallig tegen toen ik op bezoek was bij een vriendinnetje!

 8. 17 juli 2015 / 22:39

  Wat een heerlijke geluksmomenten, ik word er vrolijk van! Zon, strand, tuin, ijsjes, heerlijk.
  Ennu… Heb je een staatslot gekocht?

 9. 18 juli 2015 / 21:25

  Wat een heerlijk lijstje! Fijn dat het zo goed gaat op day van die meeuw na haha. Wat een rot beest.

  Fijn weekend!

  • 22 juli 2015 / 12:12

   Dank je kim. Ja het gaat gelukkig stukken beter. Concentreer je op alle mooie kleine dingen en je ziet pas hoe rijk je eigenlijk bent 🙂 <3

 10. Marleen
  19 juli 2015 / 15:29

  Die agenda van Blond zag ik al in de winkels! Erg leuk is die! Xx

 11. 19 juli 2015 / 22:37

  Wat een heerlijke vakantie.
  Erg leuke foto’s.

  XO

 12. 19 juli 2015 / 22:40

  Het kopen van een schoolagenda was ook waar ik ieder jaar het meest naar uitkeek toen ik nog naar school ging. Nu ik ‘volwassen’ ben vind ik een jaaragenda prettiger, maar die zijn meestal lang zo leuk niet.

  • 27 juli 2015 / 15:10

   Ja ik vind een jaaragenda ook prettiger omdat daar geen roosters enz. in staan maar toch vind ik dat mijn agenda ook wel leuk mag zijn hihi! Dus nu even voor deze gegaan en als de jaaragenda van blond uitkomt dan stap ik weer over hihi

 13. 21 juli 2015 / 16:46

  Wat een heerlijke momentjes allemaal, klinkt als een prima vakantie!

 14. 22 juli 2015 / 22:47

  DM! Daar ga ik standaard naar toe als ik in Duitsland ben. En dat is regelmatig, want ik woon niet ver van de grens. Wat betreft de A-merken make-up en andere verzorgingsproducten, ben je daar zoveel goedkoper uit. Ik sla dus altijd flink mijn slag. Hun eigen merk verzorgingsproducten vind ik ook erg fijn. Dus die liggen ook vaak in mijn mandje.

  Een leuk lijstje. Het is goed om van kleine dingetjes te genieten. Dat van de eerste keer schrijven in de agenda herken ik ook. Ik heb er nog steeds ÊÊn. Vind schrijven nu eenmaal leuker dan alles digitaal opslaan in mijn mobiel. Maar een schoolagenda is tÊ lang geleden voor me. 15 jaar ofzo? Haha.. time flies!

  • 27 juli 2015 / 15:13

   Haha het is voor mij ook al weer 5/10 jaar geleden dat ik op school zat maar toch blijf ik het leuk vinden!
   Ja het is echt bizar hoeveel goedkoper het daar is. Balea is een leuk merk wat ze daar verkopen en dat is echt helemaal apart. Waar maken ze het van vraag je je dan af en toe af he 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.