12 mooiste geluksmomentjes van afgelopen weken

Toen er afgelopen week iets bijzonders gebeurde wist ik dat het weer tijd was voor een nieuwe mooiste geluksmomentjes. Even voor mezelf opschrijven wat er allemaal voor mooie dingen om mij heen gebeuren. Soms heb je dat net even nodig 🙂 . Wat dat bijzondere was? Dat lees je direct bij het eerste hartje. Natuurlijk waren alle andere dingen ook heel bijzonder maar dit was echt het toppunt van bijzonder 😉

Een ijsvogel van dichtbij zien. Afgelopen maandag vloog er een vogel tegen de ruit bij mijn werk. Het was een harde klap en ik schrok me rot. Ik rende naar buiten en was gelijk helemaal betoverd door dit prachtige vogeltje. Het was een ijsvogel, een vogel die ik zo graag eens in het echt wilde zien. Gelukkig zag ik hem nog ademen en ik riep gelijk mijn mede dierenvriendin en collega Gonnie erbij. Gonnie belde de dierenambulance en ik haalde een doosje om hem in te doen. Onze bedrijfshond liep los dus als die haar vond zou het vogeltje het niet overleven. Wat blaadjes in de doos en Gonnie tilde hem er voorzichtig in. De dierenambulance zei dat het vogeltje in shock was, dat we hem op een plekje apart moesten zetten. Het vogeltje zou binnen 1-2 uur of zelf wegvliegen of overlijden. Na een uurtje was de ijsvogel gelukkig vanzelf weer weggevlogen. Een prachtige ervaring met een mooi eind.

mooiste geluksmomentjes

Naar de theatershow “Geen sprake van” van Ronald Goedemondt. Als je een avondje wil lachen moet je hierheen 😉 Volgens mij zijn al zijn shows nu al uitverkocht. Niet getreurd want tijdens onze show waren ze filmopnames aan het maken, binnenkort dus ook terug te zien op DVD 😉

Samen met vriendlief naar de Efteling. De Efteling is en blijft leuk. Via de Duitse Groupon had ik kaartjes voor € 15,50 per stuk te pakken gekregen. Op deze manier is het ook nog een beetje betaalbaar hihi. Ik vond het zo leuk, er waren nieuwe attracties die ik nog niet gezien had maar ook de oude vertrouwde als de Droomvlucht en de VogelRock <3 Wist je trouwens dat er bij de nieuwste attractie de Baron ook een chickenline is? Dan kun je samen met je vriend of familie de attractie ingaan en bij het achtbaan gedeelte eruit stappen. Ja die neem ik dus 😉 haha.

De JMK award winnen!  Ik heb al meerdere keren geblogt over Jouw Marktkraam. Hiermee deed ik mee aan de JMK Blog Award 2016. Afgelopen vrijdag kreeg ik te horen dat ik gewonnen heb! Super leuk. Naast de extra aandacht voor mijn blog krijg ik ook nog een actioncam. Zou dat het begin zijn van mijn vlogs? Zouden jullie dat leuk vinden als ik ga vloggen? Ik vind het altijd zo raar om mezelf op beeld te zien 😛 . Binnenkort is de uitreiking van de prijs dus daar zullen jullie nog wel iets over lezen 😉 .

mooiste geluksmomentjes

♥ Weer helemaal in de lees flow zitten. Of het door #boektober komt, door het weer of omdat ik gewoon even tijd neem om te relaxen, weet ik niet. Ik ben in ieder geval weer lekker aan het lezen. Na een wat heftiger boek: Het laatste uit liefde, ben ik begonnen in een chicklit van Astrid Harrewijn: Daar heb je vrienden voor. Een superleuk boek en net als deel één van deze serie ook echt een aanrader. Vandaag begin ik weer in een nieuw boek, welke het wordt weet ik nog niet. Iets met een hele volle boekenkast 😉 .

♥ Londen voorbereiden. Eind deze maand gaan Tiemen en ik met een bevriend stel een lang weekend naar Londen. Zoals jullie misschien wel weten is dit echt mijn favoriete stad dus ik zit me er al op te verheugen. Mijn vriendin is ook helemaal Ted Baker fan dus dat is in ieder geval een winkel die we gaan bezoeken. Ook Victoria Secret staat op het lijstje, bij mij de big Lush winkel en een heerlijke high tea is de planning. Ze zijn nog nooit naar Londen geweest dus ik ben heel benieuwd hoe ze het vinden 🙂 .

Na een wandeling in de kou, je warme knusse woonkamer binnenstappen. 

♥ De slaapkamer verbouwen. Laatst vertelde ik nog over de verbouwing van de blogkamer / benedenverdieping. CHANGE OF PLANS! We gaan eerst de slaapkamer verbouwen haha. We hebben in totaal drie slaapkamers waarvan er nu twee gebruikt worden. Één echt als slaapkamer en de ander als kledingkamer. We gaan nu verhuizen naar de grote slaapkamer omdat we er eindelijk een plan voor hebben. Ik heb toen we hier kwamen wonen al een deel geschilderd maar was er totaal niet tevreden mee. Ik had gekozen voor een prachtige donker blauwe kleur. Hoewel deze kleur echt mooi is, vind ik hem te donker. We gaan hem dus weer wit maken 😛 . We hebben een vloer uitgekozen, we hebben een prachtig behang uitgekozen, iets anders leuks voor op de muur en qua gordijnen weet ik ook al wat ik wil. Afgelopen weekend heb ik behang afgehaald, nu moeten we nog een inbouw kledingkast bestellen en dan kunnen we alle andere dingen bestellen en ophangen 🙂 . Een heel plan, maar ook heel leuk, later vast meer hierover!

Onverwachts een prachtig perspakketje ontvangen. Het voelde afgelopen zaterdag alsof het kerst was. Ik kreeg een prachtig cadeau opgestuurd van Les Georgettes, later meer over dit prachtige sierraad.

Een hoop verse munt thee tijdens de donkere natte dagen, need to say more?!

geluksmomentjes

Het einde van #40days40outfits. Hoe leuk de challenge ook was, ik ben blij dat ik weer mag shoppen 😉 Daar later meer over in mijn laatste update hihi.

Baddertijd! Nu het weer wat kouder wordt ben ik ook weer meer in bad te vinden. Eindelijk mijn Lush stash a 30(!) bruisballen/bubblebars eens gebruiken. Ja veel he hihi. Ik heb zoveel gekregen met mijn verjaardag, ben nog even los gegaan met mijn cadeaubonnen tijdens de nieuwe Lush Winter collectie en had nog wat liggen van daarvoor.

Wat zijn jouw mooiste geluksmomentjes van afgelopen tijd?

 

19 Reacties

 1. 7 november 2016 / 07:14

  Mooie geluksmomentjes! Gefeliciteerd met je award. Ik zit ook weer helemaal in mijn leesflow. Heerlijk!

 2. 7 november 2016 / 07:44

  Wat een fijne momenten! Het vogeltje is in inderdaad prachtig <3

 3. 7 november 2016 / 08:10

  Wat een heerlijk overzichtje! Dit zijn inderdaad echt gelukkig makende dingen! En wat een koopje, voor zo weinig geld naar de Efteling 🙂

 4. 7 november 2016 / 08:32

  Wat een fijne momentjes!
  De efteling is zo leuk! Wordt er ook altijd helemaal blij van. <3
  En gefeliciteerd met je award van mijn marktkraam, lijkt mij trouwens heel erg leuk als je gaat vloggen!
  Liefs,
  Evelien

 5. 7 november 2016 / 08:55

  Wat een fijn overzichtje! Kun je wat van de lees mood naar mij sturen? Ik heb nog zo veel leuke boeken, maar ik kom niet in het verhaal, haha

 6. Lisa
  7 november 2016 / 09:36

  Heerlijk om dit soort positieve artikelen te lezen, daar word ik altijd helemaal vrolijk van! En gefeliciteerd met het winnen van de JMK Award: wat een eer en die Actioncam is natuurlijk een leuke bijkomstigheid 😉 Fijne week! Liefs

 7. 7 november 2016 / 09:51

  Wat een mooi vogeltje! Goed werk verricht hoor! En heerlijk dat tripje naar London!! Het is er zo mooi voor kerst ❤️

 8. 7 november 2016 / 10:38

  Wat cool, en super mooi, een ijsvogel! Efteling is ook zo leuk he, wil ik weer eens heen 😀 naar Londen gaan is een mooi vooruitzicht!

 9. 7 november 2016 / 11:21

  Fijn overzichtje! Die Ronald Goedemondt vind ik altijd zo grappig! Briljant is hij! Ben benieuwd naar je perspakketje! Klinkt goed 🙂

 10. 7 november 2016 / 12:53

  Leuk om te lezen! Ben benieuwd naar het perspakketje en ja zeker vloggen, super leuk 😀

 11. 7 november 2016 / 17:08

  Wat een fijne geluksmomentjes 🙂 Ik hou hiervan! Die ijsvogel is echt mooi, gelukkig is het goed gekomen met ‘m. Vloggen? Ik zeg doen! Ik ben stiekem zo jaloers op jou, en iedereen die een bad heeft haha. Ik wil ohoook!

 12. 7 november 2016 / 18:24

  Wat een fijn lijstje! Heerlijk om te lezen! Mijn geluksmomentjes zijn: de natuur, zonnige herfstdagen, een warm bad, de vakantiefoto’s van onze vakantie afgelopen maand, warme dekentjes en kaarsjes!

 13. 7 november 2016 / 21:29

  Wat een leuke geluksmomentjes! Bijzonder zeg dat je een ijsvogel gezien hebt. Prachtig zijn ze. Gelukkig ook met een mooie einde. En gefeliciteerd met de award. Ik zag het al voorbij komen op Facebook, maar echt superleuk!

 14. 7 november 2016 / 23:48

  Ooooow ik mis Lush nu echt zo, zonder bad. Heerlijk van genieten nu het idd wat kouder is.
  Gefeliciteerd met je award!

 15. 8 november 2016 / 11:32

  Prachtig die ijsvogel! Ik dacht eigenlijk dat de Baron alleen bestond uit een achtbaan, maar als ik dit zo lees is dat helemaal niet zo… Ik ben wel heel benieuwd, ik hou van achtbanen, dus ik zou er zeker wel in gaan als ik in de efteling kom.

 16. 8 november 2016 / 14:01

  Wauw, wat ontzettend bijzonder die ijsvogel! Snap dat die helemaal bovenaan staat!

  Ik word nog steeds elke dag heel erg blij van ons practige huis! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.