2 leuke herfst/winter outfits voor 2020

Na mijn zwangerschap pas ik ook dit keer niet direct in mijn “eigen” kleding van voor de zwangerschap. Zelfs kleding die ik had van na de zwangerschap van Mimi past mij nog niet helemaal goed 😉 .  Er is dus werk aan de winkel, maar eerlijk is eerlijk ik heb er dit keer minder moeite mee dan vorige keer. Ik denk dat het komt omdat ik diep in mijn hart wel weet dat het ook dit keer wel goed gaat komen. De prioriteit ligt op dit moment eerst bij de gezondheid van Perr en dan pas mijn strijd tegen de kilo’s.

2 leuke herfst/winter outfits

Ik vind altijd dat als je kleding draagt die je leuk vindt, je daardoor vaak lekkerder in je vel zit. Ondanks dat je een paar kilo meer meedraagt dan je eigenlijk zou willen. Dat is nog geen reden om er dan niet leuk uit te zien. Want ook dan kun je je gewoon leuk aankleden. Er is voor elke maat en elk model een hoop leuke kleding op de markt. Ook voor dit seizoen heb ik weer een aantal leuke items gevonden. Hieronder mijn inspiratie collage.

Leuke herfst/winter outfits 2020

Outfit 1 | Stoer met bloemen

Een fleurig bloemenjurkje is altijd een musthave als je het mij vraagt. Dit is een korter model, maar wel met een hoge opstaande kraag. Ik zou het combineren met een panty en deze hoge chelsea boots. Een schoenentrend die je heel veel ziet dit seizoen en waar ik eigenlijk wel stiekem verliefd op ben. Voor de wat koudere dagen zou je deze outfit nog kunnen combineren met dit zwarte spijkerjasje met bontkraagje die ik vond via OTTO. Een mooi horloge maakt de outfit helemaal af.

Bloemenjurk en spijkerjasje – Only | Schoenen – Nubikk | Horloge – Tommy Hilfiger

Outfit 2 | Casual mom

Een hele casual outfit met een lichte mom jeans als basis. Ik combineer deze met een witte blouse (altijd goed) met een grote kraag. Ook dit is een trend die je dit seizoen heel veel ziet. Over de blouse kun je dit mooie vest dragen. Je ziet het op deze foto wellicht niet zo goed maar de knopen zijn een soort discoballetjes heel erg leuk! Het maakt de outfit net weer een beetje anders. Ik heb zelf ook een soortgelijk vest in het roze. Een paar chunky sneakers eronder en een mooi armbandje en je outfit is af.

Jeans en blouse – Vero Moda | Vest – Only | Schoenen – ViaVai

Beide outfits vind ik zelf erg leuk. Als ik zou moeten kiezen zou ik op dit moment voor outfit 1 gaan. Omdat ik heel veel van outfit 2 al in mijn kast heb hangen 😉 . Wat is jouw favoriet van deze 2 herfst/winter outfits?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.