#40days40outfits de eerste 15 dagen

Op maandag 4 september startte de 6de editie van #40days40outfits. Eigenlijk wilde ik gelijk die maandag beginnen met deze challenge, helaas was ik toen ziek. Nu moet ik zeggen ik heb veel pyjama’s en loop er soms een heel de dag in. Toch zie ik dat niet als een echte inspiratie outfit 😉 Dus besloot ik om pas te beginnen op vrijdag 9 september, de eerste dag dat ik weer het vrouwtje was. Wat houdt deze challenge in?

#40days40outfits is een fashion challenge 40 dagen niet shoppen, 40 verschillende outfits en 40 foto’s om het te bewijzen.

De achterliggende gedachten van deze challenge is consuminderen. Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd enorm veel kleding heb geplaatst in mijn Jouw Marktkraam en ook heb weggebracht voor het goede doel. Alleen de items die ik echt nog gedragen heb het afgelopen jaar hangen nog in mijn kast.

Daarnaast draait deze challenge om combineren. Ik vind mezelf wel een queen in combineren en ben ook echt iemand die net een kameleon is op het gebied van outfits. Van een snoezige roze outfit naar een black & white sexy outfit. Toch ben ik heel erg benieuwd of ik elke dag een andere combinatie kan maken.

Het niet shoppen vind ik eigenlijk niet eens zo lastig. Sinds ik de bijeenkomst van Shop & Style heb gehad ga ik al bewuster om met het aanschaffen van kleding. Past het echt bij mij? en heb ik dit echt nodig? zijn vragen die ik mezelf stel voor ik iets aanschaf. Er is één geplande shopdag die in deze challenge valt en dat is de National Glamour Day op 1 oktober. We gaan in de loop der tijd zien hoe ik het er vanaf breng op die dag!

Eerste 15 outfits #40days40outfits

Vandaag deel ik de eerste 15 outfits met jullie. Onder elke outfit wat ik die dag gedaan heb in het kort en waar de items van zijn. Sommige items heb ik al zo lang dat ik niet meer kan achterhalen waar ik het ooit gekocht heb. Dan geef ik het aan met een ? 🙂 . 40days40outfits-1-2-3Dag 1 | Werk & IKEA bezoek | Broek, top, vest van Primark | Schoenen van Via Vai | Tas van Ted Baker
Dag 2 | Yoga op het strand | Top van Paul Frank | Jumpsuit ? | Slippers van Birkenstock
Dag 3 | Middagje eten | Broek ? | Top van Primark | Colbert van Superstar | Schoenen V&D

40days40outfits-4-5-6Dag 4 | Werk | Top papegaai van H&M | Vest en broek van Primark | Schoenen van Nike
Dag 5 | Werk | Broek van H&M | Top ? | Slippers van Birkenstock
Dag 6 | Werk & bloedheet | Broek en top uit Amerika | Vest van H&M | Schoenen van Birkenstock (hier onzichtbaar 😉 )

40days40outfits-7-8-9Dag 7 | Bridget Jones date | Top en broek van Primark | Schoenen van V&D | Tas van Chanel
Dag 8 | #spectrendsevent & uiteten bij Parra | Broek van H&M | Blouse van Sissy-boy | Vest van Primark | Tas van Ted Baker | Slippers meegenomen vanaf een bruiloft “dancing shoes”, ik was begonnen op de schoenen van V&D van de dag ervoor, dat hield ik niet lang vol in Amsterdam met warm weer 😉
Dag 9 | MY BIRTHDAY PARTY | Jurk van H&M geleend van een vriendin | Schoenen van Blackstone

40days40outfits-10-11-12Dag 10 | Kater zondag | Broek van Primark | Top van River Island | Slippers van Birkenstock
Dag 11 | Mijn verjaardag & werken | Trui van River Island | Broek van the Sting | Schoenen van Via Vai
Dag 12 | Werk | Blouse van H&M | Broek van Berska | Schoenen van Nike | Ketting van Primark

40days40outfits-13-14-15Dag 13 | Werk + klantbezoek | Top ? | Broek van Primark | Schoenen van Blackstone
Dag 14 | Vrije dag en uiteten | Broek van H&M | Blouse van Primark | Cape van Sans-online | Tas van Ted Baker | Schoenen van Sasha
Dag 15 | Casual friyay | Trui van Sans-online | Broek van Berska | Schoenen van Vans

Snap je de style kameleon?

Zoals ik al zei een echte style kameleon! Ik heb niet één specifieke style vind ik zelf maar ik draag gewoon alles wat ik leuk vind. Net als ik hier op mijn blog alles plaats wat ik leuk vind 🙂 Ik vind het de eerste dagen goed gelukt met de outfit’s en ik heb ook niks nieuws gekocht. Wel heb ik een van de items ontvangen voor mijn blog.

Wil je meer weten over de challenge? Kijk dan eens op de speciale #40days40outfits site! Er zijn ook nog een aantal collega bloggers die gezellig meedoen. Wil je meer outfits zien van andere bloggers? Kijk dan eens bij Margo van hetismarg.nl, Josine van TheBiggerblog of bij Esther van Happilyeverafterx. Alle drie delen ze op hun eigen manier ook 40 outfits!

Welke van deze outfits is jouw favoriet?

15 Reacties

 1. 10 oktober 2016 / 09:21

  Wat een super gave challenge en vind dat je er super creatief mee om gaat!
  Echt leuke outfitjes allemaal, vind het ook altijd zo leuk al die verschillende stylen. Love it!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…It’s so fluffy!My Profile

 2. 10 oktober 2016 / 14:43

  Zo grappig om te zien hoe de zomerse outfits veranderen in meer warmere kleding voor de herfst. Bizar toch, vorige maand nog in korte broek! Misschien moet ik deze challenge ook eens gaan doen nu ik weer wat geshopt heb en kast aan het opruimen ben haaaaa!
  Danielle onlangs geplaatst…Gruwelen en genieten bij horrormusical Sweeney Todd!My Profile

 3. 10 oktober 2016 / 14:56

  Wat leuk om al je outfits zo op een rijtje te zien!

 4. 10 oktober 2016 / 15:26

  Leuk om zo met mode bezig te zijn!

 5. 10 oktober 2016 / 20:42

  Ondanks de kameleon style, vind ik alles bij je passen! En consuminderen qua kleding is eigenlijk ook heel goed, ook voor het milieu. Ik koop ook niet veel kleding, af en toe een jurkje, maar valt mee.
  Hilde onlangs geplaatst…Colourpop Super Shock Metallic EyeshadowMy Profile

 6. 11 oktober 2016 / 10:02

  Leuk om je outfits te zien! Ik vind dag 1, 6 en 7 erg leuk!

 7. 13 oktober 2016 / 10:04

  wat een leuke challenge en wat een mooie outfits. Ik moet je eerlijk zeggen dat aankleden niet een van mijn prio’s is in de ochtend en ik vaak maar snel wat bijelkaar trek. Soms heb ik dagen dat ik er wel helemaal zin in heb en dan ga ik ook helemaal los.
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Healthbox by FannetiekMy Profile

 8. 21 oktober 2016 / 10:53

  Iedere dag een outfit bedenken is ook werk. Zo’n post is echt een goede inspiratie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.