Action shoplog | knutselbenodigdheden en meer

Tijdens mijn zwangerschapsverlof was ik lekker aan het knutselen. Een goede afleiding van het wachten en ik had er op dat moment toch genoeg tijd voor 😉 . Ik had wat elastiek nodig voor mijn naaiprojectjes en ging opzoek. Nu wist ik dat Action ook dit soort items verkocht, ik had er de week ervoor nog veiligheidsspelden gekocht, dus hoogste tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Action. Hierbij mijn aankopen van die dag.

Action Shoplog

Action Shoplog

Deze twee (nep) plantjes kocht ik voor € 0,99 per stuk. In onze slaapkamer hadden wij eerst echte plantjes staan. Deze zijn helaas allemaal doodgegaan, ze hebben hier weinig tot geen licht dus zo gek is dat eigenlijk niet. Deze nep plantjes moeten de echte gaan vervangen 🙂 .

Action Shoplog

Iets wat ik al een tijdje op mijn wishlist had staan voor het knutselen is een lijmpistool. Ik had hem al een paar keer zien liggen, maar had er nog niet echt een doel voor. Nu ik lekker aan het knutselen was en nog een geboortekrans wilde maken, had ik deze hard nodig. Voor € 2,79 kun je echt niet tobben toch?! De vullingen zijn € 0,99 voor 10 stuks dus die nam ik ook maar gelijk mee.

Action Shoplog

Bij de afdeling met de paasspullen vond ik deze rol roze tafelpapier. Handig voor ons toekomstige kraamfeestje 🙂 Voor € 1,79 nam ik deze mee.

Action Shoplog

Batterijen, iets wat ik elke keer weer meeneem bij Action. Deze zijn echt een koopje € 1,79 per 12 stuks.

Action Shoplog

Deze balpennen vind ik wel heel erg in de stijl van de ban.do pennen. Die pennen zijn leuk, maar voor € 14,00 per drie vind ik die kwaliteit echt tegenvallen. Deze setjes zijn 0,75 per drie stuks. Een stuk beter geprijsd en de kwaliteit is gelijk aan die van ban.do.

Action Shoplog

Hier ging ik dus eigenlijk voor 😉 haha. Breed elastiek voor de leggings die ik voor de kleine meid aan het naaien ben.  Slechts € 0,62 per pakje van 2x 1,5 meter. Ik kocht uiteindelijk twee pakjes.

Naast de bovenstaande items kocht ik ook nog een flesje water (dorst als een malle haha) en twee pakken nobo spritsen. Die laatste waren € 0,84 per stuk. Ik weet niet of dat voordeliger is dan in de winkel, maar bij ons hebben ze de normale spritsen dus niet meer in de supermarkt. Ze verkopen alleen nog de variant met chocolade.

Was dat het?

Het zijn geen mega aankopen, maar voor mijn doen was dit best veel. Ik kijk bij Action altijd uit dat ik niet teveel koop want alles is zo leuk en je wordt er heel erg hebberig van. Je kunt alles wel kopen wat ze hebben, maar ga je het ook allemaal gebruiken? Ik vaak dus niet en vandaar dat ik altijd twee keer nadenk of dat ik het product echt nodig heb. Zeker nu ik mijn huis weer helemaal opgeruimd heb en veel onnodige spullen heb weggedaan.

Koop jij veel bij Action? En wat dan zoal?

9 Reacties

 1. 23 februari 2018 / 07:47

  Leuk geshopt! Ik ga eens on de zoveel tijd en ga dan meestal voor knutselspulletjes voor Benthe. Stickers bijvoorbeeld kosten er geen drol en dat is fijn, want Benthe plakt voor je het weet twee vellen op ?
  Jolanda onlangs geplaatst…Kruidvat Skin Science Derma SensitiveMy Profile

 2. 23 februari 2018 / 10:54

  Leuke spullen! Het lijmpistool heb ik ook, kon ik niet laten liggen voor die prijs. Nog niet gebruikt, dus kan je niet vertellen hoe hij bevalt.
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen: De FIT methodeMy Profile

 3. 23 februari 2018 / 18:32

  Die pennen zijn zo leuk! Ik heb ook een paar soortgelijke pennen en vind ze alleen al erg leuk voor mijn blogfoto’s.Zelf kom ik ook graag voor knutselspullen bij Action. Ik koop er regelmatig dingen voor scrapbooken of leuke notitieboekjes 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Dream on! | 9 dingen waar ik stiekem van droomMy Profile

 4. Yvonne
  24 februari 2018 / 09:42

  Groot Action fan hier. Je kan beter vragen wat ik er niet koop haha. Dat lijmpistool heb ik ook en vind ik 3x niks. Hij lekt aan alle kan en ik wil gaan investeren in een duurdere. Beviel hij jou een beetje?

 5. 24 februari 2018 / 12:17

  Ik heb ook een aantal nep planten van Action en vind ze wel heel leuk! Voornamelijk heb ik grote rozen en een andere 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…TIP: Euroknaller.nlMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.