Als koopjesjager in de Flair

Eind december werd ik benaderd door het tijdschrift Flair voor een interview. Via mijn grote vriend google waren ze bij mijn blog uitgekomen onder het zoekwoord koopjesjager. Ze waren opzoek naar koopjesjagers die hier wat over wilde vertellen en of ik daar interesse in had! Natuurlijk had ik daar interesse in. Het leek me helemaal geweldig! Zo gezegd zo gedaan. Ik werd in januari gebeld voor een interview en op een zaterdag in februari mocht ik naar Amsterdam komen voor een fotoshoot. Ik moest mijn mond verder houden wat voor mij natuurlijk heel erg lastig is 😉 . De fotoshoot was erg leuk om te doen. Die paar uur draaien helemaal om jou. Je krijgt kleding aan en gaat de make-up in. Mensen zitten heel de dag lekker aan je te friemelen wat ik heerlijk vind. Zeg maar het gevoel alsof je bij de kapper zit maar dan een paar uur lang 😉 .

Na een aantal weken gewacht te hebben is het zo ver! Op een woensdag ren ik tussen de middag naar de dichtstbijzijnde winkel en zie hem gelijk staan. Blader er snel doorheen en hup daar zie ik mezelf pagina groot in de Flair!

artikel flair koopjesjagen

Heel leuk om dit terug te zien! Omdat ik weet dat niet iedereen mijn stukje heeft kunnen lezen, plaats ik vandaag de foto’s hier op mijn blog. Als je het hieronder niet direct kunt lezen kun je hem ook als afbeelding openen in een nieuw tabblad. Dan is hij net een slagje groter 🙂 .

artikel flair koopjesjagen artikel flair koopjesjagen

Binnenkort zal ik nog een paar extra tips met jullie delen die van pas kunnen komen als je een product met korting wilt kopen. Heb je op dit gebied vragen aan mij? Dan kun je ze natuurlijk gelijk hieronder stellen! Ik vind het zelf echt super leuk als ik weer iets kan scoren voor een goede prijs. Ik hou van dingen kopen maar ik hou niet van geld uitgeven. De enige manier om die twee dingen met elkaar samen te laten gaan is door koopjes te jagen 🙂 .

Heb jij me zien staan in de flair? En hou jij ook zo van koopjesjagen?

13 Reacties

 1. 21 april 2016 / 08:43

  Wat een prachtige en stoere foto! Hele toffe outfit en natuurlijk heel gaaf dat je in zo’n leuk blad staat! Wat zal je trots zijn!
  Marijke onlangs geplaatst…Dit verzin je niet..My Profile

 2. 21 april 2016 / 14:08

  Ik hou ook van koopjes
  Ik ben benieuwd naar je tips

  Gaaf dat je in de tijdschrift sta

 3. 21 april 2016 / 19:25

  Wat ontzettend leuk zeg! Super leuk, zo’n artikel!! Ik ben stiekem ook wel een koopjesjager hoor! 😉

 4. 7 september 2016 / 08:44

  Wat tof zeg! Hier nog een koopjesjager, ik ben er gek op! Zo scoorde laatst een hele mooie jurk voor een bruiloft voor €14,-! ?

  Ps leuk blog heb je, ik ontdekte het via Anita van Mindjoy!
  Bregje onlangs geplaatst…Chaos!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.