Shoplog Babykleding Zeeman | + introductie nieuwe collectie

Een nieuwe babycollectie bij Zeeman. Misschien heb je het al voorbij zien komen, misschien is het nog helemaal nieuw voor je. Ik ben altijd erg enthousiast over de producten van Zeeman. Naast dat de prijs heel leuk is, ben ik tevreden over de kwaliteit en zijn de producten gewoon erg leuk! Afgelopen week, na het persbericht van de nieuwe collectie, rende ik (voor zover dat nog gaat 😉 ) naar Zeeman. Meestal is het bij onze Zeeman erg karig qua babykleding, nu had ik geluk en was alles net binnen! Ik laat je in deze blog zien wat ik gekocht heb voor onze kleine meid en welke producten er nog meer in deze leuke collectie zitten.

Shoplog Babykleding Zeeman

Babykleding Zeeman

Allereerst deze geweldige perzik kleurige sweater met en lach erop. Ik had nog niet veel warmere truitjes en met dit weer is het toch wel verstandig om daar iets van in huis te hebben. Deze trui is er in totaal in drie varianten. In deze uitvoering, in de kleur mint met de tekst: hugs for daddy en de kleur lavendel met de tekst: smiles for mommy. De prijs van deze sweater is € 3,99.

Zeeman babykleding

Nu ik weet dat ons meisje al haar heeft, kon ik het niet laten om deze leuke bijpassende haarbandjes mee te nemen. Ik was in eerste instantie van plan om er zelf een groot aantal te gaan maken, maar voor € 1,99 is dit natuurlijk veel goedkoper. Ze hebben deze haarbandjes in tig verschillende kleuren. Ze worden altijd per twee stuks verkocht.

Zeeman babykleding

In mijn zoektocht naar niet roze broekjes kwam ik deze nog tegen. Hij hing niet bij de trui die ik gekocht heb, maar past daar wel perfect bij. Dit broekje hadden ze hangen in verschillende kleuren ook o.a. zwart en grijs. Online zie ik hem alleen in deze kleur en de kleur lavendel beschikbaar staan. Dit broekje was ook € 3,99.

Zeeman babykledingZeeman babykleding

Een niet roze broek was het motto dus ik nam deze witte legging met zilveren stippen nog maar mee. Ik heb namelijk best een hoop roze in de kast hangen en had gemerkt dat niet alle kleuren even mooi bij elkaar staan 😉 . Dus met deze witte legging hoop ik meer dingen makkelijk met elkaar te kunnen combineren. De prijs van deze legging is € 2,49.

Babykleding Zeeman

Als laatste deze drie schattige sokjes. Ik had al genoeg sokken gekocht, maar dit kon ik niet laten liggen 😉 .

De nieuwe collectie baby- en kinderkleding van Zeeman

Naast de producten die ik gekocht heb, heb ik hier nog een overzicht gemaakt van andere leuke producten die momenteel al in de winkel liggen.

Zeeman babykleding folder

Mocht je de volledige folder willen bekijken dan kan dat via deze link: Babyfolder Zeeman. In deze folder staan ook de nieuwe collecties die in april/juli verwacht worden. Leuk om dus af en toe door te bladeren en goed in de gaten te houden. Als de nieuwe collectie uit is, is hij namelijk meestal zo uitverkocht!

Newborn collectie Zeeman van februari 2018

De newborn collectie is verkrijgbaar in maat 50 t/m 62. Naast de producten die ik zelf kocht vind ik de onderstaande producten ook erg leuk. Ook hebben ze nog ‘echte’ newborn pakjes met born in 2018.

Babykleding Zeeman Newborn

Baby collectie Zeeman van februari 2018

De baby collectie is verkrijgbaar in maat 68 t/m 86. Hier heb ik twee collages van gemaakt. De bovenste is meer op jongens gericht en de onderste meer op meisjes.

Zeeman baby jongens FebruariZeeman baby meisjes FebruariZoals je kunt zien één voor één schattige kledingstukken. Voor een meisje vind ik vooral het witte magic shirtje erg leuk en het unicorn setje aan de rechterkant. Dat ziet er toch geweldig uit?!

Al met al ben ik goed geslaagd en komen er nog genoeg leuke dingen aan. Ik ben benieuwd, is Zeeman een winkel waar jij graag komt voor jezelf of voor de kleine? En heb jij al wat geshopt uit de nieuwe collectie?

17 Reacties

 1. Yvonne
  14 februari 2018 / 08:14

  Wat leuk! Per wanneer is dit beschikbaar?

 2. 14 februari 2018 / 08:56

  Wat een lieve kleertjes weer allemaal bij Zeeman. Je kunt daar echt prima terecht voor babykleding vind ik altijd.

  • 14 februari 2018 / 11:07

   Dat is echt waar. Ze hebben vaak zulke leuke dingen en ook echt voor leuke prijsjes. Het enige nadeel is dat alles altijd zo snel op is haha.

 3. 14 februari 2018 / 09:26

  Zo schattig allemaal! Ik heb ook al een aantal dingen van de nieuwe collectie gehaald. Het mommy is my bestie shirtje wil ik graag nog halen, maar hangt tot nu toe steeds nog niet in de winkel.
  Liefs

  • 14 februari 2018 / 11:09

   Ja zo leuk he! Ja die vind ik ook erg leuk, ik heb hem ook nog niet zien hangen. De berichtgeving over dit shirt is ook een beetje wisselend. De ene zegt dat het er nu al had moeten hangen en de ander zegt dat het pas in een latere collectie komt. We blijven gewoon af en toe langs gaan hihi.

 4. 14 februari 2018 / 16:43

  Wat een super leuke kleertje en kleuren, daar wordt je zeker blij van!

 5. 14 februari 2018 / 19:50

  Wat een leuke collectie zeg! Ik kom er eigenlijk te weinig, maar altijd leuk als je daar kan slagen. Het doet nooit pijn aan je portemonnee.

 6. 16 februari 2018 / 19:51

  Wat een ontzettend leuke kleertjes en dan die prijs. Super.

 7. Claudia Struijck
  17 februari 2018 / 10:43

  Wat een leuke en schattige kinderkleertjes! En ook zo betaalbaar. Ik ga deze tip even doorgeven aan een vriendin van mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.