Boekenfestijn Ahoy | Mijn aankopen!

Na de Hunkemöller fabrieksverkoop ben ik nog doorgegaan naar het Boekenfestijn. Ik zag dat er ook veel interesse was in wat ik daar heb gekocht dus vandaar, ook daar een shoplog van! Ik kocht in totaal acht boeken, waarvan ik er nu zes aan jullie laat zien. Één ervan is namelijk een cadeau voor mijn moeder en de ander voor Tiem. Het zou jammer zijn als ze het al ziet hier op mijn blog hihi. De boeken die ik laat zien, zijn allemaal voor mij.

Overzicht aankopen boekenfestijn

Aankopen boekenfestijn

Petra Drenth – Vintage verliefd

Het eerste boek wat ik kocht is Vintage verliefd van Petra Drenth. Het tweede boek van Petra. Het eerste heb ik ook en dat was een leuk boek.

Nikki heeft nog nooit enige moeite gedaan om een opleiding te volgen, een baan te zoeken of zelf haar belastingformulieren in te vullen. Daar hoeft ze haar mooie hoofdje niet over te breken, vindt haar succesvolle vriend Raymond. Zij regelt het huishouden en hun uitgebreide sociale leven, en verder heeft ze alle tijd om te shoppen. En dat zorgeloze leventje bevalt haar prima… tot Raymond haar van de ene op de andere dag inruilt voor de ambitieuze en veel te perfecte Tatjana.

Nikki staat op straat, met haar geweldige collectie vintagekleding maar zonder enig benul hoe ze haar leven op de rit moet krijgen. Ze vindt een
schattige woning midden in de grote stad en gaat aan de slag in het new age-winkeltje van haar eigenzinnige tante Jacques. Met vallen en opstaan leert Nikki voor zichzelf te zorgen. Het wordt er alleen niet makkelijker op als blijkt dat Raymond en Tatjana samen een liefdesnestje hebben gekocht – recht tegenover haar huis…

Vintage verliefd - Petra Drenth

Dit boek kocht ik voor € 4,99. In de winkel kun je dit boek kopen voor € 18,99

Marielle Boersma – Nobody

Het tweede boek wat ik meenam is Nobody van Marielle Boersma. Ik ken deze schrijfster wel, maar heb nog nooit wat van haar gelezen. Dit boek sprak me gelijk aan en lijkt me erg spannend.

Als je niemand meer hebt… Vivian maakt zich zorgen over een van haar leerlingen in 5 HAVO. De 17-jarige Lynn is afwezig en stil tijdens de lessen en lijkt zich meer en meer terug te trekken. Vivian vermoedt dat het meisje seksueel wordt misbruikt. Maar omdat de vader van Lynn wethouder is, zal ze omzichtig te werk moeten gaan. Dan wordt er een jongen vermist en blijkt Lynn hem te kennen. Waarom blijft ze zwijgen? Is Lynn de sleutel tot een veel groter probleem?

Marielle Boersma - Nobody

Dit boek kocht ik voor € 3,99. In de winkel is dit boek nog te koop voor € 10,00

Anna Bell – De budget bruid

In dit boek ben ik donderdagavond gelijk begonnen. Het leek me echt een geweldig boek en ik kan niet anders zeggen dan dat hij heel leuk is. Ik ben op dit moment net iets over de helft. Het leest als een trein, is grappig en op sommige punten herkenbaar. Qua schrijfstijl kun je een beetje denken aan Sophie Kinsella.

Na jaren sparen voor haar droombruiloft wordt Penny eindelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Mark. Dolblij begint ze de mooiste dag van haar leven te plannen. Maar dan slaat de schrik toe. Op onverklaarbare wijze blijkt er meer dan £ 10.000 van de rekening te zijn verdwenen! Alhoewel, onverklaarbaar…

Bij de bank blijkt dat de enorme prijzen die Penny met online bingo dacht te hebben binnengesleept toch vooral verliezen waren. Hoe moet ze dat aan Mark uitleggen? Penny besluit hem te verrassen met de mededeling dat zij álles zelf zal regelen. Maar een bruiloft plannen met een minimaal budget is nog niet zo gemakkelijk. En hoe voorkomt Penny dat Mark de waarheid ontdekt – en ze straks alleen voor het altaar staat?

Anna Bell - De budget Bruid

Ik betaalde € 6,99 voor dit boek. In de winkel is hij nog te koop voor € 19,99.

Ilse Spall – Blind date

Ik ken deze schrijfster wel, maar heb nog nooit wat van haar gelezen. Dit boek zag ik liggen en naast dat het verhaal me aanspreekt, voor € 1,99 is dit boek natuurlijk geen geld!

Fleur heeft het goed voor elkaar: ze is zojuist begonnen als marketing-assistente bij een groot speelgoedbedrijf in Amsterdam en dan blijkt ook nog eens de knapste baas van Nederland bij haar op kantoor te werken! Als tijdens het personeelsfeest de vonk overslaat, is Fleur in de zevende hemel. Maar dan ontdekt Fleur zijn grote geheim. De liefde heeft haar toch niet blind gemaakt?

Ilse Spall - Blind Date

Dit boek kocht ik voor € 1,99. De prijs van dit boek in de winkel is € 16,50.

Esther Kreukniet – En Passant

Ik ken Esther uit mijn werktijd bij de Bruna. Ze woonde in hetzelfde dorp en kwam destijds regelmatig in de winkel. Ook kwam ze haar eerste en tweede boek bij ons promoten. Dat schreef ze onder Esther Blinker. Beide boeken heb ik gelezen en ook haar eerste boek onder Esther Kreukniet. Allemaal leuke boeken om te lezen. De een wat spannender dan de andere. Dit boek was voor mij nog onbekend dus dropte ik gelijk in mijn mandje.

Michelle ligt in een coma na een ernstig autoongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed. Toch hunkert ze naar meer. Michelle stort zich in een hartstochtelijke affaire met de stoere Jacob, maar ze beseft niet dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. Terwijl ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd is, lijken al haar geheimen aan het licht te komen. Kan ze haar familie wel vertrouwen? Niets is wat het lijkt, en Michelle moet vechten voor haar leven – en de waarheid.

Esther Kreukniet - En Passant

Dit boek kocht ik voor €7,50 – de 20% kortingsbon, dus € 6,00. Dit boek is nog steeds te bestellen voor € 18,75.

Sandrine Jolie – Soixante Neuf

Een boek wat tussen alle thrillers lag. Ik ken de schrijfster en het boek nog niet. Op de achterkant van het boek kwam ik erachter dat dit een soort undercover boek is. Ik ben erg benieuwd! Pas thuis kwam ik erachter dat het het eerste deel is uit een reeks. Het schijnt een combi tussen een erotisch boek en een thriller te zijn. Ik ben benieuwd. Als het maar niet te veel op 50 shades lijkt want dat vond ik verschrikkelijk. Mocht het bevallen kan ik de andere delen ook nog aanschaffen. Volgens mij zijn ze wel goed los te lezen overigens.

Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.

Soixante Neuf

Dit boek kocht ik voor € 4,99. In de winkel koop je deze voor € 15,00.

Eindoordeel dit Boekenfestijn

Dit Boekenfestijn in Ahoy, vond ik een beetje tegenvallen. Ze hadden naar mijn idee minder thriller en romans dan vorige keer. Ook vond ik veel boeken duurder dan ik gewend ben van het boekenfestijn. Sommige boeken waren inderdaad weer duurder of even duur als in de winkel. Om die reden heb ik sommige boeken dus ook laten liggen. Toch heb ik tijdens dit Boekenfestijn weer een aantal nieuwe leuke boeken meegenomen. Deze zes boeken uit de shoplog hebben een nieuwwaarde van € 99,23 en ik betaalde slechts € 28,95. Een besparing van € 70,28 op deze boeken. Mooie prijsjes vind ik. Ik ben heel benieuwd hoe deze boeken zijn. Het eerste boek wat ik nu aan het lezen ben is in ieder geval al een leuk boek!

Wil je weten wanneer het Boekenfestijn bij jou in de buurt is? Bekijk dan de Boekenfestijn agenda!

31 Reacties

 1. 30 januari 2017 / 07:07

  Jammer dat het boekenfestijn een beetje is tegengevallen! Misschien is het ook afhankelijk van het aanbod? Ik ga de agenda eens bekijken, misschien toch leuk om eens te neuzen. 🙂

  • 5 februari 2017 / 13:24

   Ja je kunt er altijd wel iets vinden, maar het lijkt wel alsof het in Rotterdam elk jaar iets kleiner wordt. Hopelijk volgend jaar weer een beetje groter 😉

 2. 30 januari 2017 / 07:13

  Hoi hoi! Leuk al die boeken. 🙂 Het laatste boek is wel leuk hoor, het is geen 50 shades. Dus dat valt mee. Wel vond ik het eerste deel uit de serie het leukst. Bol heeft ze af en toe trouwens in de aanbieding. Zelf ben ik nog nooit naar het boekenfestijn geweest, maar het lijkt me nog wel eens leuk.

  • 5 februari 2017 / 13:26

   O dat is mooi te weten. Ik ben gisteravond begonnen, was erg moe dus heb slechts een paar bladzijdes gelezen. Ben heel erg benieuwd. Fijn dat het geen 50 shades achtig boek is hihi.

 3. 30 januari 2017 / 07:34

  Vintage verliefd en de budget bruid zijn super leuke boeken. Vintage verliefd is mijn favoriet.

  De rest lijken mij leuke weg lees boeken. Benieuwd wat je ervan vindt.

  • 5 februari 2017 / 13:29

   Budgetbruid vond ik een erg leuk boek. Hij is inmiddels uit. Na de helft werd het ineens een beetje voorspelbaar. Toch was het einde wel weer erg leuk.

   Ik ben nu begonnen in SOIXANTE NEUF ik ben benieuwd hoe die is. Ik wissel de spannende boeken een beetje af met de romantische hihi.

 4. 30 januari 2017 / 07:41

  Prima prijsje voor de boeken die je gekocht hebt, maar wel jammer dat het een beetje tegenviel. Misschien de volgende keer beter!

  • 5 februari 2017 / 13:30

   Zeker leuke prijsjes! Daar kun je nog eens boeken voor lezen hihi. Ja hopelijk is het volgende keer weer wat uitgebreider!

 5. 30 januari 2017 / 07:43

  Jammer dat het een beetje tegenviel, maar toch heb je wel leuke boeken gescoord voor kleine prijsjes! Veel leesplezier 🙂

 6. 30 januari 2017 / 08:25

  Hopelijk is er de volgende keer een leuker aanbod! Naar sommige boeken heb je me wel benieuwd gemaakt. Meestal koop ik mijn boeken in de boekhandel, omdat ik daar al werknemerskorting krijg. Toch is zo’n Boekenfestijn ook wel aantrekkelijk! Malou x

  • 5 februari 2017 / 13:33

   Ja snap ik! Toen ik nog bij een Bruna werkte kocht ik veel meer boeken. Vaak heb je leuke aanbiedingen/ mid-price boeken etc. Nu vind ik het ook wel weer leuk omdat ik nu boeken tegenkom die ik nog niet eerder had gezien. Als ik nog in de winkel had gewerkt had ik dat boek waarschijnlijk allang daar gekocht haha.

 7. 30 januari 2017 / 09:03

  Heerlijk is dat , zo’n pakket nieuwe boeken! Ik koop nooit boeken meer want ik kan ze niet kwijt. Dus ik lees alles op de ereader. Wel minder ,,gezellig,,.

  • 5 februari 2017 / 13:35

   Ja lekker he nieuwe boeken haha. O dat is vervelend. Ik heb laatst alles uitgedund en een deel aan de kringloop en vrienden gegeven. E-reader lijkt me persoonlijk helemaal niks. Inderdaad minder gezellig voor mijn idee en toch mis je de geur en het gevoel van een boek denk ik

 8. 30 januari 2017 / 09:42

  Leuke boeken, ik wil ook nog graag eens naar een boekenfestijn. 🙂

 9. 30 januari 2017 / 10:29

  Jammer dat het een beetje tegensloeg, maar je bent toch nog goed geslaagd, vind ik. ‘Nobody’ klinkt erg goed!

 10. 30 januari 2017 / 10:31

  Wat een goede boeken heb je gekocht, zo leuk zo’n boekenfestijn!
  Kan je goede boeken voor een leuk prijsje kopen. <3
  Liefs,
  Evelien

 11. 30 januari 2017 / 10:46

  Ondanks dat het wat tegenviel heb je wel goede boeken kunnen vinden! Naar een aantal ben ik erg nieuwsgierig geworden dus die ga ik even noteren. En ik ga eens kijken of ik naar het boekenfestijn in Nieuwegein kan gaan.

 12. 30 januari 2017 / 10:46

  Leuke boeken had je op dat event geshopt.
  Ik was er ook geweest.
  Ook had ik mooie aankopen gedaan tijdens de fabrieksale 😉

  Xoxo

  • 5 februari 2017 / 13:43

   Wat leuk dat je ook bij beide bent geweest! Heb jij ook nog boeken gekocht of alleen bij de Hunkemoller kunnen slagen? Die sale was goed he. Ik had zoveel leuke dingen hihi

 13. 30 januari 2017 / 15:01

  Je hebt wel lekker kunnen besparen zeg! De titels spreken mij niet zo zeer aan, al lijkt de Budget Bruid me dan wel weer leuk! Wens je heel veel leesplezier!

 14. 31 januari 2017 / 09:43

  Jammer dat het tegenviel, de boeken die je gescoord hebt lijken me wel leuk!

  • 5 februari 2017 / 13:42

   Ja mij ook! Ik ben al in het tweede boek bezig. Budget bruid ik zeker een aanrader. Lekker iets om niet te veel over na te denken en wat te lachen. Op het eind een beetje voorspelbaar maar dat neem ik voorlief haha

 15. 31 januari 2017 / 19:41

  Leuke boeken heb je gekocht! Ik had er maar drie. Het word elk jaar minder en minder voor mij helaas. Jammer, want ik kan me nog heugen dat ik ooit €80 euro had uitgegeven voor boeken haha.

  • 5 februari 2017 / 13:41

   Ja voor mijn idee wordt het ook elk jaar minder. Inderdaad! Die periodes heb ik ook gehad. Welke boeken heb jij gekocht?

   • 6 februari 2017 / 21:39

    Ik had een boek over de etiquette van de moderne vrouw. Een boek over mijn sterrenbeeld. En een boek over happy zijn. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.