Outfit | Dit droeg ik naar de lancering van Shop ’n Style

Op zondag 10 april was ik aanwezig bij de lancering van Shop ’n Style. Tijdens de workshop modefotografie ging ik samen met Linda van Lifestyle by Linda op pad. Ik maakte wat foto’s van haar en zij van mij. Aan de hand van deze foto’s kreeg je dan tips wat je de volgende keer beter kunt doen of hoe je iets anders kunt doen. Ik vind de foto’s die Linda heeft gemaakt erg mooi geworden en heb ze daarom gebruikt voor een outfit post 🙂 Een prachtig steegje midden in Utrecht was de achtergrond voor deze foto’s. Typisch Nederlands met al die fietsen!

Outfit wit, grijs, zilver en een touch of pink4 Outfit wit, grijs, zilver en een touch of pink4 Outfit wit, grijs, zilver en een touch of pink4 Outfit wit, grijs, zilver en een touch of pink4

Qua poseren kreeg ik te tip om bijvoorbeeld ook te lopen tijdens het maken van de foto’s. Ik heb hier al een beetje op geoefend en in de volgende outfit posts zul je dit zeker terug zien 😉 . De outfit die ik droeg naar dit event bestond uit mijn lichte boyfriend jeans van the Sting. De zilver met witte schoenen die ik kocht in Londen vorig jaar. De blouse Sage van Sissy-boy met de schattige oogjes, met daaroverheen het vest Katjes ook van Sissy-Boy. Om de outfit af te maken heb ik het een touch of pink gegeven met mijn favoriet: deze roze tas van de Cambridge Satchel Company! Deze tas is zo gaaf. Ik had hem in Londen gezien en later online nog een keer. Wat hield me tegen om de tas te kopen? De prijs, voor 205,- excl. de verzendkosten a €13,- naar Nederland durfde ik het niet aan. Een roze tas is namelijk niet iets wat je elke dag draagt en dan is zo een bedrag wel erg veel geld. Ik bleef speuren en vond er binnen een paar maanden een op marktplaats. Mazzelaar als ik ben was het precies de uitvoering waar ik naar opzoek was. Voor € 70,- stond hij te koop, na enige tijd onderhandelen heb ik hem uiteindelijk op kunnen halen hier 15km vandaan voor € 50,- . Een tweede leven voor deze prachtige handgemaakte Britse tas.

Blouse | Sage van Sissy-Boy
Vest | Katjes van Sissy-Boy
Broek | The Sting
Schoenen | Komen uit Londen
Tas | Cambridge Satchel Company

Welk statement piece maakt jouw outfit af?

11 Reacties

 1. 29 april 2016 / 09:38

  Wat een geweldige outfit! Ik vind alles leuk, je blousje, je schoentjes en die tas. Leuheuuuuk! <3
  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Vlog | Koningsdag!My Profile

 2. 29 april 2016 / 10:49

  Super tof, die neutrale kleuren met dat tasje erbij! Echt heel leuk gecombineerd!

 3. 29 april 2016 / 22:27

  Ik ben echt een ramp als het aankomt op te poseren voor outfitfoto’s haha! Ik vind de boyfriend jeans enorm leuk 🙂

 4. 3 mei 2016 / 12:31

  Gaaaf die schoenen! Heb het gevoel dat ik dat al eerder heb gezegd. En je broek is oook echt heeel tof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.