Chanel Lipstick 426 Roussy | Just in

If you’re sad, add more lipstick and attack – Coco Chanel

Ja hoor! Mijn eerste Chanel lipstick is een feit! Ik ging richting Douglas voor de color boost lipstick van Bourjois. Van 3 juli tot en met 6 juli hadden ze in verband met the day of the kiss nu 25% korting op de lipsticks. Helaas viel het product waar ik voor kwam kijken me erg tegen. Ook deze was weer te licht voor mijn lippen en viel erg weg. In mijn ooghoek zag ik de prachtige Chanel display schitteren. Toch maar even kijken dan. Wauw wat een keuze! Zo veel verschillende tinten en wat een prachtige producten. Ach ja je leeft maar een keer toch? Ik was er al snel uit welke kleur het moest worden, ik probeerde hem op mijn lippen en rekende snel af. Deze lipstick kocht ik voor schrik niet € 33,95 – 25% korting = € 25,46.

Zondag had ik de tijd om dit mooie product op de foto te zetten voor deze blog. Wauw mensen, vinden jullie het ook niet een erg fotogeniek product? Het ziet er echt prachtig uit en ben erg trots op deze foto’s! Ik zit er over te twijfelen om er een paar op wallpaper formaat te maken voor jullie zodat je ze eventueel als achtergrond kunt gebruiken. Mocht je er interesse in hebben let me know πŸ˜‰ Hieronder het product en mijn mening over dit product.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

De lipstick wordt geleverd in een mooie zwart glimmende verpakking met een gouden randje. Hierop staat aangegeven welk type het is: Le Rouge Hydration Continue – Ultra Hydrating Lip Colour – 426 Roussy.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

Als je de lipstick uit het doosje haalt staat onderaan ook duidelijk aangegeven welk type het is en welk nummer van de kleur. Bij sommige lipsticks zoals o.a. mijn KIKO lipstick staat er alleen een nummer onder en geen naam, dit terwijl ze wel een naam hebben. Dat vind ik altijd een beetje verwarrend. Hierbij is alles duidelijk.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

De prachtige zwart met gouden huls heeft bovenop het Chanel logo staan.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

De eerste keer opendraaien. Het is echt een prachtige kleur beetje tussen rood en roze in. Hij is net weer meer richting het roze dan mijn laatst gereviewde MAC lipstick. Die is in vergelijking met deze toch echt rood.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge CocoLipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

Dit is wat ik bedoel met fotogeniek. Oke ik weet het klinkt raar als je het over een lipstick hebt maar kijk dan hoe mooi!

swatch Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

Tijd voor de swatch! Bij de linker swatch is de lipstick een keer over mijn pols gehaald. De rechter swatch is twee tot drie keer. Je ziet dat het pigment bij de eerste al wel mooi is maar om echt het glossy volle resultaat te hebben moet je hem er wel een aantal keer overheen halen.

Lesley

Hier heb ik geen product op mijn lippen.

Lipstick Chanel 426 Roussy | Rouge Coco

Hier met de Chanel 426 Roussy! Ik vind het echt een mooie kleur. Niet iets wat ik dagelijks ga gebruiken maar het is natuurlijk ook een exclusief product waar ik een beetje zuinig op ben πŸ™‚ . Ik wilde perse een lipstick die lang blijft zitten want als je er veel geld voor betaald mag dat ook wel toch πŸ˜‰ Deze lipstick blijft zeker 4-5 uur zitten. Het ligt er natuurlijk wel aan hoeveel je eet en drinkt maar met het warme weer en het vele drinken viel het me niet tegen!

Wat vind jij van deze lipstick? 

 

29 Reacties

 1. 10 juli 2015 / 09:55

  Wauw deze vind ik jou echt zo onwijs mooi staan! Heel stiekem staat er ook nog een Chanel lipstick op mijn wishlist. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe het merk kwalitatief gezien bevalt. Gezien ik echt ondersteboven was van de kwaliteit van mijn MAC lippenstift hoop ik dat deze nog beter zal zijn!

  • 27 juli 2015 / 15:47

   Dank je wel Kim! Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Het is wel echt goed maar ik vind het een beetje vergelijkbaar met MAC πŸ™‚ Ik heb van MAC alleen nog niet de zelfde structuur lipstick maar de Matte

 2. 10 juli 2015 / 10:44

  Mooi kleurtje, staat je goed! Ik houd van die luxe lippenstiften πŸ™‚

  • 27 juli 2015 / 15:49

   Zeker doen Manon! Het geeft je zo een goed gevoel om hem op te doen! Hoewel niemand het van buiten af zal zeggen is het toch iets moois voor jezelf. Net als een nieuw setje lingerie πŸ˜‰

 3. Raya
  10 juli 2015 / 15:26

  Waaauw, wat een mooie kleur! Ik vind hem je ook Γ©cht staan. Geen slecht koopje als je het mij vraagt. Af en toe mag dat wel hΓ©, zo’n dure lippenstift πŸ˜€ xoxo

  • 27 juli 2015 / 15:50

   Ja zeker! Af en toe moet je jezelf kietelen toch πŸ˜‰ Ik heb er nog geen moment spijt van! Hij is ook zo fotogeniek haha

 4. 10 juli 2015 / 16:26

  Wauw dit is echt een mooie kleur! Hij staat je ook erg goed! πŸ™‚

 5. 10 juli 2015 / 19:33

  Staat je super! En wat een mooie foto’s zeg, hij is inderdaad fotogeniek haha!

 6. 10 juli 2015 / 19:47

  Wat een heerlijk kleurtje! En je hebt gelijk, deze lipstick is heel fotogeniek. De foto’s zijn prachtig!

  • 27 juli 2015 / 15:53

   Dank je wel Nina! Ik heb er ook veel plezier aan gehad om het te maken πŸ™‚ Het is voor het eerst dat ik echt 100% tevreden ben met mijn foto’s hihi

 7. 10 juli 2015 / 20:27

  Chanel lipsticks zijn echt alleen al geweldig om naar te kijken en zo’n mooi kleurtje!

 8. 10 juli 2015 / 20:35

  Wow wat een mooie lipstick! I love Chanel.

  Kleur staat je heel mooi.

 9. Steffi
  10 juli 2015 / 21:34

  Wauw!! De kleur staat je heel erg mooi! Ik heb zelf niet echt high-end lipsticks, maar deze ziet er wel echt prachtig uit!

 10. debby
  11 juli 2015 / 10:35

  Wat een prachtige kleur zeg en wat staat hij je goed. Zelf ben ik nog steeds een groot fan van rode lipsticks en dan vooral de Russian red van mac

  • 27 juli 2015 / 15:56

   Ja die is ook erg mooi! Ik heb ook een mooie rode van MAC hoor maar op een of andere manier draag ik hem niet zo snel. Hij is toch wel erg heftig dus ik bewaar hem voor unieke momenten πŸ˜‰

 11. robin
  12 juli 2015 / 20:40

  wat een mooie kleur! ik hou van Chanel <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.