Chips tester voor één dag & voorpremiere van Rendez-vous

Ja je leest het goed! Ik mocht chips tester voor één dag zijn! Ik moet zeggen één dag is dan ook echt wel genoeg hoor als je ook met een schuin oog kijkt naar de calorieën die er in die chips zit haha! Afgelopen zondag was ik uitgenodigd in Cinemec in Ede. Dit is echt een mega bioscoop vlak naast de snelweg. Het was een eindje rijden voor mij maar zo een kans laat je natuurlijk niet liggen! Deze dag was georganiseerd door Lays ter introductie van de twee nieuwe smaken van Lays Oven. Ik had dit nog nooit op dus ik was erg benieuwd. Deze chips mocht ik testen onder de voor premiere van Rendez-vous. Een film naar het boek van Esther Verhoef. Ik dacht het boek gelezen te hebben maar kon me er niks meer van herinneren dus blijkbaar toch niet.

Een verslag van de dag 

Om 14.30 waren we aanwezig. Het was echt al mega druk!

Chips tester voor 1 dag

Chips tester voor 1 dag

Samen met mijn vriendin Pia maakte ik nog even een selfieeeee 🙂 Om kwart voor drie ging de zaal open en rende iedereen naar boven. Je had geen vaste plekken dus als je goed wilde zitten moest je er wel wat voor doen 🙂 ! Wat een mega bioscoopzaal wauw! Deze bioscoopzaal heeft niet alleen veel plekken maar je hebt ook veel beenruimte en naar mijn idee waren de stoelen ook breder dan normaal.

Chips tester voor 1 dag

Op iedere stoel lag een zakje chips. Om en om lag de smaak dus Pia en ik hadden allebei een andere waardoor we ze beide konden testen!

Chips tester voor 1 dag

Niet heel verstandig maar toen het licht nog aan was keken we naar het aantal calorieën in deze chips. 144 kcal per 30 gram dat is best mannelijk al zeg ik het zelf! Oke les, niet te veel aan denken met het testen ….

Chips tester voor 1 dag

Nog even op de foto met de zakjes chips 🙂

Chips tester voor 1 dag

Licht uit spot aan, laat de film en het testen maar beginnen!

Wat vond ik van de chips?

Tijdens de film heb ik beide smaken geproefd. Ik vond het extreem knapperig, dat had ik niet verwacht! Het zijn lekkere chips waar je ook echt vol van raakt! Dat mag trouwens ook wel met het aantal calorieën wat er in zit 😉 Achteraf, in vergelijking met bijv. normale naturel chips valt het nog reuze mee die is 545 kcl per 100 gram ipv 479. Echt nooit geweten dat er zo belachelijk veel calorieën in chips zitten!  Ik kon niet echt kiezen welke smaak ik nu het lekkerst vond. Ik pakte om en om en bleef mijn keuze steeds bijstellen. Uiteindelijk hou ik het er op, beide even lekker 😉 . Ik denk dat ik dit niet echt als chips zou eten de volgende keer maar meer op tafel zou zetten tijdens een feestje of borrel. Het is wel echt een aanrader!

Waar ging de film over? 

De omschrijving van de film is als volgt:

In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken.

Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie. Vanaf 4 juni is deze film in de Nederlandse bioscoop te zien. Hieronder zie je de trailer.

Wat vond ik van de film?

Allereerst de muziek vond ik erg goed. Het paste ook echt goed bij de film. Nu over naar de film. Het is een echte typische Nederlandse film met redelijk veel sex erin.  Ik had het verhaal veel spannender verwacht en ik had gedacht dat Simone echt tot waanzin gedreven zou worden maar dat viel me reuze mee. Het had in mijn ogen nog wel wat extremer gekund. Voor mijn gevoel was de aanloop richting de chantage te lang en de chantage zelf te kort. Peter Paul Muller speelt zijn rol als aannemer Peter goed maar ik ken hem eigenlijk niet anders dan Martin uit Gooische Vrouwen. Ik zat dus 1 elke keer te wachten tot hij een grapje ging maken of zijn amsterdamse accent op zetten en 2 mij continu te ergeren aan zijn gemene rol haha. Dat betekend dus dat hij het goed speelde maar ik verwachte hem niet in zo een rol. Ik vond het wel een leuke film om te zien op een druilerige zondagmiddag maar om er nou specifiek naar voor de bioscoop te gaan nee dat niet.

Goodiebag!! 

Toen de film afgelopen was vulde we de enquete in over wat we van Lays Oven vonden en kregen we een heerlijk volle goodiebag mee naar huis. Hierin zaten verschillende smaken Lays chips en allerlei tijdschriften die ik gelukkig nog niet gekocht of gelezen had! Ik heb een super leuke dag gehad, bedankt Lays voor deze testdag!

Chips tester voor 1 dag

Zou jij het leuk vinden om chips tester voor één dag te zijn? 

10 Reacties

 1. Marion
  7 mei 2015 / 07:21

  Je was in Ede! Dat is echt heel dichtbij mij! Ik rij heel vaak langs de Cinemac! Wat relaxt zeg, een dagje chips testen. Niet verkeerd. Ja, chips zit bomvol calorieën. Daarom zouden ze die zakken ook beter wat kleiner kunnen maken, maar ja…

 2. 7 mei 2015 / 07:30

  Oeh dit ziet er goed uit, de Italian cheese lijkt me echt lekker. Leuk dat je dit mocht doen! Ik ben benieuwd naar de film.
  Liefs, Iris

 3. 7 mei 2015 / 10:58

  Omg droombaan haha! Ik ben echt een chipsfreter bij het leven. Lijkt me een leuke kans zo. Ik dacht het boek ook gelezen te hebben, maar herken het ook niet! Maf! liefs

 4. Eline
  7 mei 2015 / 12:01

  Ooh jaloers; chips en een film, wat wil je nog meer :-)!

 5. 7 mei 2015 / 16:54

  oh heerlijk! Dat wil ik ook haha. Ik ben gek op chips en alles wat zout is en kraakt 🙂

 6. Dina
  7 mei 2015 / 21:07

  Aaah geweldig zo’n dagje!

 7. 7 mei 2015 / 21:23

  Wat leuk zo’n testdagje! Ik had laatst in alle haast zo’n zakje Italian Cheese gekocht omdat ik dacht dat ze echt veel ‘healthier’ waren hahah. Achteraf zag ik het aantal calorieen pas.. oeps! X

 8. 8 mei 2015 / 10:11

  Als de boodschappen doe, ga ik er eens naar zoeken naar die chips, geen idee of ze die bij ons hebben.

 9. 10 mei 2015 / 21:27

  Chips én een goodie bag… Klinkt hemels!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.