De 7 leukste/gekste dieren thee infusers

De leukste Tea infusers!

Ik ben dol op thee! Ik drink het de hele dag en het hele jaar door. Ja ook in de zomer 😉 . Nu drinken de meeste mensen alleen thee tijdens de koudere dagen. Thee is een zakje is vaak favoriet maar losse thee is steeds meer in opkomst. Het samenstellen van je eigen smaakjes, het mixen van verschillende soorten thee door elkaar, het kan allemaal! Het enigste nadeel aan losse thee vind ik altijd die onhandige thee eitjes. Na enige tijd googlen kwam ik erachter dat er voor die eitjes veel andere alternatieven zijn! Nu we weer richting de herfst en de winter gaan heb ik de leukste thee infusers voor je op een rijtje gezet. Thee drinken was nog nooit zo leuk!

Een thee infuser is een houder waar je losse thee in kunt doen. Hang de infuser in je mok, beker, glas of in je theepot. Na gebruik moet je de infuser wassen en gooi je de losse thee weg.

De infusers genoemd in dit artikel zijn te verkrijgen via diverse webshops, ebay of aliexpress. Als je op google zoekt naar infuser en dan de naam van het dier kom je hem zeker tegen! Kun je hem niet vinden en wil je er een hebben laat het me weten dan help ik je zoeken 🙂 . 

1. Mijn eerste infuser: Manatea

Via een vriendin kwam ik terecht op aliexpressEven een waarschuwing vanuit mij, kijk hier niet op want het werkt heel verslavend haha. Ik was al een tijdje opzoek naar leuke thee infusers maar vond sommige zo enorm duur. Ik wist niet of ik het echt wat zou vinden dus wilde ik eerst ‘goedkoop’ beginnen. Op aliexpress hebben ze zo veel verschillende, uiteindelijk kocht ik deze schattige manatea voor slechts € 1,63 incl. verzending. Het duurde wel 5 weken voor hij binnen kwam, maar is hij niet schattig!? Na het aanschaffen van deze manatea weet ik dat er nog vele gaan volgen!

Manatea tea infuserManatea tea infuser

2. Slow brew tea 

Deze staat nu bovenaan mijn infuser-wishlist 😉 Hij is ook zo leuk! Een luiaard infuser. Van dit lieve gezichtje kun je toch niet anders dan blij worden?


Bron afbeelding: theawesomer.com

3. Pug in a mug 

Hondjes doen het altijd goed bij mij. Puggs zijn natuurlijk in het echt al supercute daarom kon deze Pug in a Mug infuser niet ontbreken op dit lijstje!


Bron afbeelding: Ditverzinjeniet.nl

4. Er hangt een aapje in je thee

Alhoewel ik zelf liever de silicone versies heb vind ik deze wel erg schattig. Je kunt hem met zijn klauwtjes aan de rand van je beker hangen. Zo bungelt hij lekker in je thee terwijl hij z’n werk doet!


Bron afbeelding: ditverzinjeniet.nl

5. Wat vis ik daar uit mijn thee? 

Nog een leuke! De losse thee gaat in de bek van de walvis. Deze kun je dichtklappen, dan steek je de watersproeier erin en kun je hem gebruiken! Deze is wel het leukst bij een doorzichtig glas. Ik heb zelf bijna alleen blond bekers dan zie je alleen de sproeier erboven uit komen. 😉 .


Bron afbeelding: ditverzinjeniet.nl

6. Alle eendjes zwemmen in de thee..

Haha wie dit heeft verzonnen is toch echt geniaal! Het eendje zwemt in de thee terwijl hij z’n werk doet. Het is dan eigenlijk bijna zonde om ervan te gaan drinken 😀 .


Bron afbeelding: Aliexpress

7. Eekhoorntjes thee

Dit eekhoorntje is in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Je kunt zijn staartje eraf halen, vullen met thee en hem op de rand van je beker zetten.


Bron afbeelding:  modcloth.com

Ik word hier zo blij van! 🙂 .

Welke is jouw favoriet? 

22 Reacties

 1. 21 september 2015 / 08:13

  De bovenste twee vind ik het leukste!
  Had zelf die bovenste ook gevonden op een pagina, daar is hij toch wat duurder haha. Dus goede tip!
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijk: ademnoodMy Profile

  • 21 september 2015 / 19:20

   Ja goede tip he haha. Alleen echt oppassen hoor, aliexpress is verslavend ze hebben zoveel leuke dingen voor zo weinig haha.

 2. 21 september 2015 / 10:44

  Die zijn zo leuk! Sommige had ik al eens gezien. Het eendje vind ik echt geweldig!

 3. 21 september 2015 / 11:22

  Die aap!! Wat een leuke verzameling heb je. Ik heb gewoon zo’n saai theehoudertje om in je glas te doen. Ik wil er ook zo’n 1!

 4. 21 september 2015 / 13:11

  Die luiaard is wel erg leuk! Ik heb alleen niks met losse thee, al dat gedoe 🙂 Doe mij maar gewoon zakjes van pickwick hihi

 5. 21 september 2015 / 13:21

  Ja ze zijn zo leuk! Die manatee probeerde ik al een tijdje op ebay te vinden, maar ik kwam alleen maar dure tegen. Nu ga ik hem meteen op Ali bestellen. Dankjewel!

 6. 21 september 2015 / 17:29

  Hahahaha die pug! Geweldig! Ik gebruik zelf geen losse thee, maar moest wel lachen om een paar van deze infusers.

 7. 21 september 2015 / 21:23

  Ik wist niet eens dat ze in deze vormen bestonden. Wel origineel en leuk om cadeau te geven maar ik weet niet of ik snel zelf zoiets aan zou schaffen.

 8. 22 september 2015 / 18:06

  Die aap en walvis zijn echt te leuk! Ik drink alleen bijna nooit thee… ?

 9. 22 september 2015 / 22:02

  haha, die walrus en het eendje zijn zo onwijs grappig…die wil ik ook wel graag hebben in mijn thee…hihi!

 10. 27 september 2015 / 10:23

  Haha leuk! Manatea heb ik ook<3
  Die 2de lijkt me tof om te hebben en een aantal van de anderen heb ik ook al.. Blijft leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.