De kleurrijkste kantoorartikelen | maandag collagedag

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op kantoorartikelen! Ik kan nergens langslopen zonder op die afdeling te snuffelen! Nu heb ik het geluk dat ik ook nog eens werk met kantoorartikelen. Ik heb de onderstaande collage een tijdje geleden gemaakt. Alle producten waar ik vrolijk van wordt uit de kantoorartikelen collectie van m’n werk! Live in color is het thema , ik word er vrolijk van jullie ook?

 

Welk product uit deze collage is jouw favoriet? 

4 Reacties

 1. 9 maart 2015 / 11:21

  Ahh wat een fijne kleuren! De pennen zijn mijn favoriet. Ik heb een soort van een pennenobsessie… Wanneer ze zwart schrijven ben ik helemaal tevreden.

  • Lesley
   Auteur
   9 maart 2015 / 12:06

   Ja gaaf he! Deze zijn van Parker ik heb zelf de roze hij schrijft blauw maar een parker vulling is zo verwisseld 🙂

  • Lesley
   Auteur
   10 maart 2015 / 06:57

   Ja he! Is van 3M ze verzinnen elke keer weer andere leuke dingen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.