De leukste Hunkemöller badmode

Tegenwoordig hoef je niet meer naar het buitenland om écht te kunnen genieten van de zomerse temperaturen. In de afgelopen week heb ik (behalve dan op mijn werk) hele dagen alleen maar in mijn bikini’s en badpakken gelopen. Heerlijk vond ik het! Op mijn vrije dag lag zat ik om half 9 met Mimi al op een verlaten strand en s’avonds genoten we nog lang na in de tuin. Ik heb het bijna altijd koud, dus dit weer is voor mij echt genieten. Toen ik van de week langs Hunkemöller liep, zag ik heel veel leuke bikini’s in de sale hangen. Ik nam een kijkje op hun website en zag dat er een aantal leuke limited editions waren verschenen. Hieronder daarom een collage van de leukste badmode van Hunkemöller.

De leukste badmode van Hunkemöller

1. Badpak Tropics
Als je Instagram hebt, heb je dit badpak waarschijnlijk wel eens zien passeren. Menig “Instragrammer” staat hiermee op de foto. Dat snap ik wel, want het is gewoon een super vrolijk badpak. De achterkant is laag uitgesneden en hij heeft een cheeky bottom. Mocht je niet bekend zijn met deze term, dat is eigenlijk een broekje wat tussen een normaal broekje en een string in zit. Het laat dus een stukje van je bil zien. Ik moest daar zelf eerlijk gezegd heel erg aan wennen. Ik heb nu sinds kort zelf een badpak met cheeky bottom en ik kan nu alleen maar zeggen top! Een badpak vind ik hierdoor toch aantrekkelijker. Ik voel mij er sexy in, maar toch niet té bloot. Hou je niet zo van badpakken? In dezelfde stof hebben ze ook bikini’s.

2. Bikini Scallop Goddess
Een van mijn favorieten uit de Doutzen collectie van dit jaar. Ze hebben zowel het broekje als het topje ook nog in een andere uitvoering. Het broekje is er ook nog in een high waist variant en de top o.a. in beugel uitvoering. Beide zijn nu in de sale. Ondanks dat ik er niet specifiek op zoek, kom ik zowel bij mijn lingerie keuze als bij de badmode steeds weer uit bij de collectie’s van Doutzen.

3. Badpak Amazonica 
Het is dat geel mij niet staat, maar wauw! Wat is dit limited edition badpak gaaf zeg! Een heel sexy model, welke precies de juiste onderdelen van een curvy lichaam benadrukt. Het badpak heeft een mooi en aparte textuur. Het is laag uitgesneden op de rug met een cheeky bottom.

4. Bikini Volant Goddesss
Ook deze is uit de Doutzen collectie van dit jaar. Het is echt een prachtige bikini. Door de ruffles aan de top maakt het de bikini gelijk een beetje speels. Dit soort tops staan helaas bij mijn postuur niet zo, maar ik vind ze zo leuk! Ook deze is nu in de sale.

5. Badpak Leopard
Nog zo een prachtige limited edition! Eigenlijk een heel simpel stofje met alleen tijgerprint. De achterkant van het badpak is laag uitgesneden. Mocht je niet van badpakken houden, dan is er ook een bikini in dezelfde stof. Hunkemöller weet wat hot is en met deze limited editions kun je je hart ophalen.

6. Bikini Candy stripes
Uiteraard mocht een roze bikini niet ontbreken in mijn overzicht. Deze bikini doet zijn naam eer aan en doet mij denken aan een zuurstok. De roze stepen verschillen van kleur en zijn afgewisseld met witte strepen. Heel origineel idee en mooi uitgevoerd. In deze stof is ook een badpak te koop.

7. Sunset Dream badpak Lace-up
Een prachtig sexy badpak met een lace bij de borsten. Hij is helemaal zwart wat eigenlijk altijd wel goed is! Ook dit is een nieuwe limited edition.

Genoeg keus dus weer! Deze bikini’s en badpakken zijn allemaal nog terug te vinden online op de website of in de winkel bij jou in de buurt. Ondanks dat ik laatst bij de fabriekssale van Hunkemöller leuk geslaagd ben (daar zal ik binnenkort nog even een recente shoplog van online plaatsen) ga ik van de week toch nog even kijken bij de sale in mijn Hunkemöller winkel. Ik denk dat ik alle bikini’s en badpakken uit deze collega wel even ga passen  😉 .

Welke van deze Hunkemöller badmode is jouw favoriet?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Leukste badmode van Hunkemöller

7 Reacties

 1. 29 juli 2019 / 09:04

  Ik ben heel benieuwd naar je aanwinsten bij de fabriekssale! Lijkt me heel leuk om daar een keer te shoppen! Deze badmode is ook heel tof trouwens, vooral dat gestreepte badpak.

  • 31 juli 2019 / 22:55

   Ja ik zal hem even afschrijven binnenkort en dan online zetten. Ik denk dat ik er maar twee blogs van ga maken. 1 met de shoplog en 1 met ‘ hoe overleef ik de factory sale’ haha.

 2. 30 juli 2019 / 12:28

  Zo mooi allemaal! Ik heb het topje van nr 2 met het hoge taille broekje. Nu al mijn favoriete bikini, zit zo fijn!
  Liefs,
  Yara

 3. 30 juli 2019 / 18:41

  Ik hou van de badpakken, prachtig. Ik heb nog een waardebon!wiehaaaaa…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.