De leukste Nike Sneakers van dit moment

Nike herfst/winter 2020

Zoals jullie wel weten ben ik dol op sneakers en dan vooral sneakers van het merk Nike. Het enige merk waar ik meerdere modellen van in de kast heb staan. Het enige merk wat mijn declutter avontuur van afgelopen week volledig heeft overleefd. Qua sneakers hebben er 6 paar mijn kast mogen verlaten. Geen enkel paar daarvan was van het merk Nike. Die bleven allemaal netjes in mijn kast aanwezig. Ik schreef ooit een blog over mijn favoriete modellen van Nike. Inmiddels heeft Nike weer een hoop nieuwe modellen op de markt gebracht en ik laat jullie de leukste Nike sneakers van dit moment zien.

Leukste Nike Sneakers AW2020

Ondanks dat dit een collage is voor de herfst/winter van 2020, is het geen collage met donkere kleuren geworden. Ook in de winter is het tegenwoordig heel normaal om gekleurde of witte sneakers te dragen.

 1. Nike Blazer Low
  Dit model heet de Nike Blazer Low en is leverbaar in verschillende kleuren, maar uiteraard het leukst in het roze/lila van suède. Ik vind dit echt een hele mooie kleur en tegenwoordig zie je deze kleur steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Toen ik er afgelopen lente naar op zoek was keken de medewerksters in de winkels mij een beetje schaapachtig aan. En nu zie je het als trend overal verschijnen. Happy me!
 2. Nike Air Max Verona – Nike Air Force One
  Beide modellen zijn erg favoriet, maar deze kleuren combinatie vind ik helemaal geweldig! Hij is echt nét op de markt gebracht en doet mij verschrikkelijk denken aan een paar wat al in mijn kast staat sinds 2014 of 2015.
 3. Nike Air Max 95 Premium
  Ook een model wat al langer bestaat, maar nu is uitgegeven in een kek kleurtje genaamd Igloo groen.
 4. Nike Zoom X Vista Grind Gold Suede
  Dit is echt een gaaf model. Ik kende hem persoonlijk nog niet. Het ziet er een beetje futuristisch uit en is een soort van dadsneaker. Dit soort schoenen vind ik echt supervet, maar ik heb het lef nog niet gehad om deze of soortgelijke te kopen. Mocht je deze kleur niet zo leuk vinden, hij is er ook nog in een zwart/zacht roze variant.
 5. Nike Air Max Verona
  Nog een variant die echt nét op de markt is. Het model bestaat echter al sinds 1992. Dit is echt een typische Lesley sneaker. Mooie neutrale kleuren, premium leer en en een faux fur bontje op de tong van de sneaker. Dat bontje doet het hem echt voor mij. Heel leuk detail en zeker voor in deze periode. Het maakt het nét een beetje meer winters.

Welke van deze sneakers is jouw favoriet? Ben jij ook een echte Nike fan?

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met winkelstraat.nl

3 Reacties

 1. 2 november 2020 / 18:52

  Nummer twee vind ik heel leuk! En dan het onderste model. En om je vraag te beantwoorden; ik ben zelf helemaal geen sneaker fan haha! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…DRKS Moeder & Dochter ArmbandenMy Profile

 2. Natascha - Beautyopinie
  4 november 2020 / 16:50

  Ik ben ook een echte Nike fan! Mijn Airmax 90 die ik een paar maanden geleden gekocht zijn mijn favoriet. Ze zitten zoooo lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.