De leukste witte sneakers voor dames uit de sale

Een doorlopende trend: witte sneakers

Het lijkt een trend te zijn die niet meer voorbij gaat: witte sneakers. Niet alleen leuk voor het voorjaar en de zomer, maar ook in de herfst en winter draag ik ze graag door.

Elk jaar koop ik één nieuw paar witte sneakers en die draag ik (het hele jaar door) tot ze uit elkaar vallen van ellende. Vorig jaar ging ik voor het merk HUB. Een prachtige sneaker met een plateauzool die jullie tot in den treuren voorbij hebben zien komen op mijn Instagram account. Ook op mijn blog zijn ze voorbij gekomen in een outfitpost. Inmiddels vielen de gaten in de binnenvoering bij de hiel dus was ik toe aan mijn volgende paar.

Nieuwe merken ontdekken

Voor deze HUB’s had ik witte sneakers van Nike, Via Vai en Woden. Ook de Converse Allstars blijven favoriet. Zoals je kunt zien koop ik eigenlijk bijna nooit hetzelfde merk achter elkaar. Vaak zijn er inmiddels weer nieuwe merken op de markt die mijn interesse hebben gewekt. Zo ook dit jaar. Het merk waar ik nu voor ging is Copenhagen Studios.

Copenhagen Studios

Copenhagen Studios is opgericht in 2017 en komt uit Scandinavië. De schoenen zijn minimalistisch en zijn erg comfortabel. Ze worden handgemaakt in Italië en Portugal in kleine familiebedrijven.

Waarom ik zelf uiteindelijk voor een paar Copenhagen sneakers koos is omdat ze naast een mooi uiterlijk, volledig van leer zijn. Zowel van de buitenkant als de binnenkant. Voor mijn voeten merk ik dat ik het sowieso een stuk fijner vind om een lederen binnenkant te hebben. Een binnenkant van textiel gaat na verloop van tijd toch wat nare luchtjes geven.

Nog een leuk weetje, de doos waar de sneakers in geleverd worden is roze en net zo mooi afgewerkt als de sneakers zelf.

De leukste witte sneakers voor dames uit de sale

Even terug naar waarom je op deze blog geklikt hebt 😉 . Ik selecteerde voor jullie de leukste witte sneakers uit de sale en maakte hier een mooie collage van. De onderstaande sneakers kun je allemaal terug vinden in de sneaker sale van Omoda. De korting loopt momenteel op tot wel 70%.

Leukste witte sneakers uit de sale bij Omoda

 1. Witte platform sneakers van Red Rag, model 74330
  Deze sneaker vind ik dus echt heel tof. Met een panterprint aan de achterkant, subtiel waardoor je hem alsnog met heel veel outfits kunt combineren.
 2. Witte Tommy Hilfiger CORPORATE FLATFORM sneakers 
  Misschien komen deze je bekend voor. Ik heb deze namelijk in het donkerblauw en ze zitten heerlijk.
 3. Gladde chunky dadsneakers van Copenhagen Studios model CPH 104 
  Ik heb nog nooit dadsneakers gehad, maar dit paar haalde mij over om voor dit model te gaan. Helaas was deze niet meer leverbaar in mijn maat dus koos ik uiteindelijk tóch nog voor een ander model.
 4. Witte dadsneaker FALCON WMN met chunky zool van Adidas
  Door de gouden details kun je deze iets wat sportieve sneakers overal mee combineren.
 5. Dadsneaker model CPH 60 van Copenhagen Studios
  Deze lijken op het model CPH 104 (nummer 3 in deze collage), maar hebben net een andere zool. Ook dit model is weer minimalistisch, maar daardoor erg mooi.
 6. HUB HOOK-W XL lage witte platformschoen
  Bijna dezelfde schoenen als ik vorig jaar had. Als je zelf een binnenvoering van textiel geen probleem vindt zou ik zeker voor deze gaan. Ze zijn in het begin wat zwaar, maar na het inlopen zitten ze als gegoten.
 7. Witte chunky sneaker van Copenhagen Studios model CPH 107
  Dit model is niet helemaal wit, maar toch vond ik dat ze wel een plekje verdiende in deze collage. Een heel chic model door het suede licht grijs/beige aan de buitenkant.
 8. Witte chunky sneaker KADY FAT van Omoda
  Weer een paar sneakers met gouden details. Ik hou ervan! Deze sneaker heeft daarnaast glad leer in combinatie met structuur leer én glitterveters. Ook is dit model voor een lederen schoen erg betaalbaar.
 9. Witte NUBIKK sneakers model Elise Blush
  De schoenen van het merk NUBIKK vind ik altijd erg mooi. Ook dit model valt in de smaak! De voering is een combinatie van leer met textiel en de zool is een lichtgewicht EVA-platformzool.

Welk van deze sneakers is jouw favoriet? Ik ben uiteindelijk gegaan voor een model wat niet in dit lijstje is opgenomen. Je hebt ze misschien al op mijn Instagram stories voorbij zien komen, maar binnenkort ga je ze ook terug zien in mijn feed en hier in een outfitpost 🙂 !

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Witte sneakers sale

4 Reacties

 1. Natascha
  4 augustus 2020 / 14:33

  Jouw nieuwe zijn favoriet haha. Vond ze super mooi!

 2. 4 augustus 2020 / 15:04

  Leuk! Ik draag zelf nooit meer sneakers, maar als ik moet kiezen zijn nummer 2 & 5 mijn favorieten.

 3. 5 augustus 2020 / 08:28

  Heel leuk! Ik heb zelf een paar witte sneakers van Fila met een tof kleuraccent op de hiel: zo zijn ze toch iets minder wit, maar alsnog overal mee te combienren ^^

 4. 11 augustus 2020 / 08:26

  Witte sneakers zijn altijd handig om te hebben! Nummer 5 is mijn favoriet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.