De meest gekke shoplog die je ooit gezien hebt!

Oké sommige van jullie zullen me nu misschien echt voor gek verklaren en andere kunnen hier heel hard om lachen. Ik hoop dat je na het lezen van deze shoplog in ieder geval een lach op je gezicht hebt 🙂 . De laatste tijd doen zowel mijn vriend als ik het erg zuinig aan en proberen we al het geld wat we hebben te sparen voor ons huis. Ik heb na ontvangst van mijn laatste salaris dus nog niks (niet noodzakelijks) voor mezelf gekocht. Wel kocht ik een aantal dingen voor mijn chihuahua Zoë! Ik dacht waarom geen shoplog maken over de dingen die ik voor haar kocht? Ja het klinkt echt gek maar het is toch echt waar ik heb een shoplog gemaakt over de dingen die ik kocht voor mijn hond(je) 😉

Shoplog hond, chihuahua zoe

Het leuke is dat mensen altijd denken dat chihuahua’s graag mee gaan shoppen in de tas van de eigenaar. In de tas gaat ze niet maar Zoe vind het eerlijk gezegd helemaal niet erg om te gaan winkelen. Als ik samen met haar ben ga ik gerust een rondje passen. Ik zet haar dan bij me in het hokje. Dit doe ik door mijn jas of vest op de grond te leggen en haar daar op te zetten. Ze blijft dan netjes zitten kijken naar hoe ik aan het passen ben. Soms doet ze haar pootjes voor haar ogen en dan weet ik al hoe laat het is! Uit die kleding ze vind het niks haha 😉 .

Oke nu even serieus. Aangezien ik dus niks voor mezelf had gekocht maar wel een paar leuk dingen voor Zoë heb ik daar foto’s van gemaakt voor in deze shoplog!

Shoplog hond, chihuahua zoe - buddy belt silder

Shoplog hond, chihuahua zoe - slider

Ik wil beginnen met deze prachtige slider! Wauw wauw wauw wauw…. Ik had de buddy belt al een aantal jaar.Een buddy belt verminderd de druk op de nek van het hondje. Ik gebruik zowel halsbanden als tuigjes, ook wel afhankelijk van mijn bui en de periode. Ik vind het zelf fijner met een tuigje omdat ik dan, als ik een ruk aan het lijntje geef, zeker weet dat ik haar nekje niet beschadig. Ze past deze gelukkig nog en hij blijft er mooi uit zien. Nu had ik op de chihuahua facebook pagina gezien dat iemand hele mooie strikken en rozetten gemaakt had voor aan een buddy belt. Deze dingen worden ook wel buddy belt sliders genoemd. Ik heb deze mevrouw toegevoegd en een paar dagen later gingen er weer een aantal sliders in de verkoop! Wil je er een bemachtigen dan moet je snel zijn want ze zijn altijd zo weer op! Ik zat klaar achter de computer en hoppa het lukte me gelukkig om deze roset te bemachtigen. Ik kocht deze voor € 10,00 incl. verzendkosten. Vind het echt een mooie uitbreiding op mijn buddy belt!

Shoplog hond, chihuahua zoe - multi fruit pack

Shoplog hond, chihuahua zoe - mulit fruit pack

Op het boodschappenlijstje wat mijn vriend had gemaakt stonden snoepjes voor Zoë, zo schattig hihi. Toen ik na een gezellige persdag bij Marcipano (bericht komt volgende week online!) nog even langs het plaatselijke tuincentrum ging om mijn prijs (ja ik had een TomTato gewonnen) op te halen zag ik deze snoepjes liggen. Het zijn Zoë’s lievelingssnoepjes dus nam ik deze mee! Ze is dol op fruit en groente. Deze snoepjes zijn gedroogd fruit omwikkeld met een beetje vlees. Van links naar rechts: kiwi, ananas, banaan en appel. Ik had ze allemaal op een rijtje gelegd om te kijken welke ze als eerst zou pakken. Ze pakte gelijk de kiwi dus ik ga er vanuit dat ze die het lekkerst vindt. Net als met mensen kan dat per dag ook wel weer verschillen hoor hihi 😉 .

Royal Canin Chihuahua

Na dat ik de snoepjes in huis had gehaald kwam ik er achter dat haar voer weer op was. Die kleine eet af en toe zo veel! Gelukkig maar want vroeger at ze een stuk slechter. Ze eet nu dagelijks wel een bakje van deze Royal Canin leeg. Vroeger kocht ik het altijd in de plaatselijke dierenwinkel en liep ik me rot te sjouwen. Tegenwoordig bestel ik mijn hondenvoer, in tegenstelling tot make-up, altijd online. Je besteld het en het wordt vaak gratis thuis bezorgd!

Zoe heeft verschillende soorten voer gehad maar ik vind persoonlijk de Royal Canin Chihuahua 28 (dat is volwassenen) voor haar het beste. Hierdoor is haar ontlasting constant, heeft ze weinig jeuk meer en is ze een vrolijk en speels hondje. Het voer wat ik koop is speciaal voor chihuahua’s. De brokjes zijn iets kleiner dan bij andere soorten waardoor ze het gemakkelijker kunnen eten. Ik vind het zelf altijd zo lekker ruiken dat ik ooit een keer dacht waarom proef ik het niet gewoon? Samen met mijn moeder nam ik een brokje. Nou ik kan zeggen het ruikt lekkerder dan dat het smaakt 😉

Promo huisdierplein

Bij het pakje van Huisdierplein kreeg ik nog een aantal leuke goodies voor Zoë! Pedigree Rodeo en Yarrah nat hondenvoer. Dit is een biologische voersoort dus ik ben heel benieuwd. Bij chihuahua’s moet je goed oppassen met natvoer dat je dat niet te vaak geeft. Ze hebben namelijk hele gevoelige tanden die snel beschadigen. Geef je je chihuahua vaak nat voer dan kan het zijn dan ze na een paar jaar de tanden moeten verwijderen. Ik weet dat ze er wel altijd dol op is dus af en toe moet kunnen toch 😉

Promo huisdierplein

Wauw dat is wel heeeeeel vermoeiend zo een shoplog hoor..

Ik ben heel benieuwd wat vonden jullie van deze rare shoplog?

 

gesponsord

23 Reacties

 1. Dina
  17 juni 2015 / 07:56

  Hihi leuk! Mijn poekies vinden het bio voer van Yarrah heel lekker (maar ik vind het natvoer echt zooooo stinken, echt verschrikkelijk). Ben benieuwd of Zoë het ook zo lekker vindt.

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:59

   Hey Dina! Ja ze vind het heel erg lekker! Gelukkig kwam het nu goed van pas. Ze is gisteravond bijna gestikt in een stukje bot. Bij de dierenarts hebben we uiteindelijk medicijnen gekregen tegen de beschadiging in haar keel en ze mag nu alleen zachte dingen eten. Ook de pijnstillers die er door heen moeten gaat makkelijker zo en ze eet het dan sneller op 🙂

 2. 17 juni 2015 / 08:17

  Hahaha geweldige shoplog! Ik heb niks met honden maar denk dat ik zo een kleintje als deze wel als vriendje wil.

 3. kim
  17 juni 2015 / 09:17

  Ahhhh die foto’s! Zo schattig 🙂 Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe producten voor mijn katten te kopen. Helaas laten ze de speeltjes vaak links liggen, maar met eten zijn ze ook altijd blij!

 4. Marion
  17 juni 2015 / 09:18

  Hahaahahah, dat is nog eens een leuke shoplog! Die bovenste foto is zooooo cute! Hihi wat een lieverd.

 5. 17 juni 2015 / 09:39

  Superleuk! Ik ben niet zo’n hondenmens, maar dit is erg grappig en origineel! En wat een lief hondjd heb jij!

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:57

   Leuk dat je het ondanks dat je niet zo een hondenmens bent het toch grappig vond om te lezen 🙂 Ze is inderdaad erg lief mijn schattiee 😀 Nog bedankt voor het noemen in je sharing tag vandaag 🙂

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:56

   Ja het is een beetje een rare manier van haar tas vast houden haha maar beter dan dit werd het niet 😉

 6. Lisa
  17 juni 2015 / 20:03

  Haha, wat leuk dat je dit deelt! Die slider is zo grappig.

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:56

   Ja die slider is inderdaad erg grappig! Ik ben blij dat ik die gevonden heb want het maakt haar buddy belt nog zo veel leuker 🙂

 7. Esmeralda
  18 juni 2015 / 17:52

  Geniaaaaaaal! Love it! Wat geweldig hahaahhaha! Heerlijk die knuffel!

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:55

   Dank je wel 🙂 Vond het ook erg leuk om te schrijven 🙂

 8. Mariska
  19 juni 2015 / 09:21

  Wat een grap, ik dacht op eerste gezicht dat het bandje een soort van bril was voor je hondje.

  • Lesley
   Auteur
   21 juni 2015 / 16:55

   Hahah dat zou helemaal raar zijn haha. Het bestaat wel volgens mij maar ik heb dat niet hoor dat is wel een beetje zielig voor haar en ik denk ook niet dat ze het toelaat haha

 9. Pixelpurrfect
  21 juni 2015 / 12:51

  Zoooo schattig haha 😀 Wat een lief hondje heb jij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.