Disney On Ice komt in 2023 terug naar Nederland!

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

Na maar liefst 4 jaar afwezigheid komt Disney On Ice dit jaar eindelijk weer terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 30 december 2023 is de nieuwe show Disney On Ice Presenteert Durf te Dromen te zien in de Jaarbeurs in Utrecht. Om dit te vieren start de ticketverkoop start vandaag, 20 juni 2023, met een speciale pre-sale aanbieding van € 5,- korting op geselecteerde rangen (aanbieding geldig van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur).

Disney On Ice 2023 Nederland Mickey en Minnie Mouse

Een spectaculaire ijsshow vol magische momenten

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als FrozenVaianaAladdinCocoBelle en het BeestDe Kleine ZeemeerminRapunzelDe Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

Disney On Ice 2023 - Ariel / de kleine zeemeermin

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december om 19.00 een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Mijn eerdere ervaringen met Disney on Ice

De laatste jaren voor de stop van Disney On Ice in Nederland ben ik ook geweest en elke keer is het weer een groot feest. Je bent bij Disney On Ice even in dezelfde Disney bubbel als die je hebt wanneer je in een van de parken verblijft. Lees hieronder mijn blogs terug van de laatste twee jaar voor de stop. Een keer zonder kindje en een keer met een kindje van 1 jaar en 10 maanden. Beide blogs zijn vol met prachtige foto’s van de show.

Disney On Ice Rotterdam Ahoy 2018

Disney On Ice Magisch IJsfestival – Rotterdam Ahoy 2019

Kaartverkoop

Ik kan niet wachten om deze nieuwe show te gaan bezoeken! Jij ook? Kijk voor meer informatie 0ver de show en de kaartverkoop op www.DisneyOnIce.nl

1 Reactie

  1. 23 juli 2023 / 20:29

    Wat prachtig.
    Hoer is al lang geleden dat we nog eens zo een show hebben gezien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.