Disneyland shoplog | Disney abonnement, Pins, mickey oren en meer!

Op woensdag 15 maart zat ik om 03.30 al in de auto richting Disneyland Parijs. Samen met mijn zusje ging ik daar een paar dagen naartoe! Ik heb het echt superleuk gehad. We hadden prachtig weer en hebben genoeg foto’s geschoten om een aantal blogs mee te vullen haha. Ik wil beginnen met een Disneyland shoplog. Wat heb ik gekocht tijdens mijn tripje in Disneyland. Ik hoor graag waar jullie meer over willen weten, zodat ik daar rekening mee kan houden in de aankomende blogs!

Disneyland shoplog | Disney abonnement

Disneyland Parijs shoplog

Het eerste wat ik aanschafte was een Disneyland abonnement. Ik kocht hem eigenlijk al thuis in plaats van in Disney. Ik ging voor een Fantasy abonnement. Het was even zoeken op internet hoe het nu allemaal zat. Ik vond er vrij weinig over en ook helemaal geen reviews of iets dergelijks. Een aantal telefoontjes verder was ik eruit.

Er zijn momenteel drie soorten abonnementen: Classic, Fantasy en Dream. Het voordeligste abonnement, de Classic, heeft veel block dagen. Daarnaast mag je na je eerste bezoek twee dagen het park niet in. Dit is dus meer een abonnement voor als je dichtbij woont. Het Fantasy abonnement heeft die blokkade niet. Met dit abonnement heb je een jaar (320 dagen) toegang tot Disney. Er zijn dus ook nog een aantal block dagen, dat zijn in dit geval voornamelijk Franse feestdagen of hele drukke dagen. Met het Dream abonnement heb je helemaal geen block dagen kun je op elke gewenst dag het park in.

Het Fantasy abonnement wat ik gekocht heb kost € 179,- . Daarmee krijg je dan toegang tot beide parken en daarnaast nog allerlei voordelen. Zo krijg je 10% korting op alle aankopen in de restaurants/winkels in Disney, gratis parkeren, extra magische uren en ook korting op verblijf in een Disney Hotel. In vergelijking met een drie dagen entreekaart voor beide parken ( € 174,- )  is het verschil minimaal. Mede door de aankopen die je doet in het park, heb je die 5 euro extra op die drie dagen er dus zo uit. Ik vind het zo leuk dat ik nu nog terug kan zonder daar extra voor te betalen 🙂 !

Ik bestelde dit abonnement gewoon op de site van Disney. Let op, je kunt dit alleen op de Belgische site doen! Daar kom je door het vlaggetje bovenin aan te passen naar België. Zorg dat je kiest voor direct uitprinten in plaats van opsturen. Als je dan eenmaal in het park bent kun je hem gemakkelijk om laten zetten in een pasje. Mocht je nog vragen hebben over het abonnement laat het me dan even weten!

Dag 1 | Minnie Mouse oren
Disneyland shoplog Mickey oren

Ik ben vaker in Disney geweest en elke keer weer twijfelde ik over de welbekende Minnie oren. Dit keer heb ik ze gekocht hoor! Ze hebben veel varianten, van speciale oren voor bruidjes, prinsessen tot oren van tijgerprint of glitter. Ik heb ze allemaal gepast en ben uiteindelijk toch gegaan voor de originele variant. Ik kocht ze direct op de eerste dag. De prijs van deze oren is €13,99*.

Dag 2 | Notitieboek Alice in Wonderland & cadeau voor Tiemen

Notebook Chesh cat Disneyland Parijs shoplog

Notitieboekjes blijven een verslaving. Zeker als ze een leuke print hebben net als deze. Er waren er zat met een leuke print, maar dit keer wilde ik er een hebben met een spiraal. Super handig om van alles bij te houden voor mijn blog. Deze was € 7,99* en kocht ik dus op dag twee. Op dag 2 kocht ik ook nog een t-shirt van Star Wars voor mijn vriend. Daar heb ik helaas geen foto van. Het t-shirt was € 25,99*.

Dag 3 | Disney Pins

Disneyland shoplog Disney pin DisneylandDisney Pin Marie

Ik heb een nieuwe verslaving genaamd pins. Het begon met de superleuke pins van Sooohappy.nl die ik al eerder heb laten zien op mijn blog. In Disney hebben ze ook een groot assortiment aan pins. Ik kocht er dit keer twee. Volgens mij heb ik alle winkeltjes wel gehad om te bekijken of er nog nieuwe/unieke pins waren. Ik ging dit keer voor een pin met het kasteel van Disneyland en een 3D pin van Marie. Ik weet nog heel goed dat ik in Disney World Amerika was en al die mensen met keycords vol pins zag lopen. Toen dacht ik echt wat moet je ermee? Tja, tijden veranderen haha. Ik heb ze dan niet aan een keycord hangen, maar heb ze bijvoorbeeld op mijn spijkerjas gepind 😉 . De Disneyland pin was € 7,99* en de Marie pin € 16,99*.

* Van al deze prijzen ging voor mijn nog 10% korting in verband met mijn Disney abonnement. 

Wat vind jij het leukst van deze aankopen?

40 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 07:41

  Wat tof dat je met zo’n abonnement nog eens terug kan zonder te hoeven bijbetalen! Leuke aankopen heb je ook gedaan! Ik vind dat notitieboekje het leukst. Maar je Minnie-oren zijn ook gaaf, al het is alleen maar voor die middelste foto bij het Doornroosje-kasteel 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Bang voor verandering? Let’s do this!My Profile

 2. 28 maart 2017 / 08:25

  Aaah zo leuk die oortjes!! En wat handig zo’n abonnement. Ik wist helemaal niet dat het bestond.

 3. 28 maart 2017 / 15:43

  Ik ben er nog nooit geweest en heb ook geen idee of ik een abonnement zou nemen.

  De oren vind ik het leukst!

 4. 28 maart 2017 / 16:02

  Wat een heerlijke foto’s meis! Ik vond ze op je Instagram ook al zo leuk, ik word er zo vrolijk van 🙂

 5. 28 maart 2017 / 17:47

  Ik heb helemaal niet veel gekocht in Disney. Die oortjes wilde ik ook kopen, maar vond het toch wel prijzig hoor. Ik heb een kom gekocht met minnie erop en een mok met mickey en minnie. Wel handig trouwens zo een abonnement !
  manon onlangs geplaatst…Mac Lipstick – LovelornMy Profile

 6. 28 maart 2017 / 20:26

  Leuke aankopen! Ik ben zelf nog nooit naar Disney geweest. Zo’n abonnement is best goedkoop als je het zo bekijkt! Je kan gewoon nog lekker terug gaan. Jaloers! Die Mickey oren zijn echt heel cute.
  Life as Chelsey onlangs geplaatst…Mijn lip care routine | BeautyMy Profile

 7. 28 maart 2017 / 21:02

  Haha die oren zijn echt te leuk! Ik ben nog nooit in Disneyland Parijs geweest en heb ook geen flauw idee van de abonnementen, maar ik vind het wel slim bedacht eigenlijk! 🙂
  Inge onlangs geplaatst…Gelukkig in balansMy Profile

 8. 28 maart 2017 / 23:24

  Ohh ik zou zo graag naar Disneyland willen, ik ben er nog nooit geweest!
  Zo’n abonnement lijkt me wel voordelig vooral als je er een paar dagen achter elkaar heen wilt (zoals ik dus, het schijnt dat je binnen één dag het hele park niet kan zien)
  Dat notitieboekje is zo gaaf trouwens 😀
  Dinja onlangs geplaatst…zOMG [PC]My Profile

  • 29 maart 2017 / 07:42

   Ja zeker een aanrader! Ik was zelf de laatste twee keer in Amerika geweest dus ik was erg benieuwd of ik dit nog wel leuk zou vinden. Toen ik binnenkwam vond ik het allemaal wel erg klein en dacht ik echt dat ik na een dag wel alles gezien had. Mijn zusje had ook dat gevoel heel erg. Na de eerste dag zagen we pas hoeveel er eigenlijk te doen is haha. We hebben echt de volle drie dagen nodig gehad en dan hebben we groot en deel van de attracties 1x gedaan.
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Disneyland shoplog | Disney abonnement, Pins, mickey oren en meer!My Profile

 9. Marlene
  24 juli 2017 / 14:04

  Dit is nogal een late reactie, maar weet je toevallig nog bij welke winkel je al die oortjes gepast hebt? 🙂

  • 25 juli 2017 / 18:03

   In Disneyland hebben ze door het hele park deze oren hangen. Elke winkel waar je bent zul je ze wel tegen komen. In de verschillende delen van het park wel andere soort oortjes. Deze die ik heb kun je overal terug vinden. Mijn tip. Pas wel even! Want ik had eerst dat deze heel strak zat, toen heb ik een ander paar gepast die was weer veel te los en deze zit perfect. Veel plezier!

   • Marlene
    25 juli 2017 / 21:57

    Oh, goed om te weten. Zal ik zeker aan denken! Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.