Disneyland shoplog | Disney abonnement, Pins, mickey oren en meer!

Op woensdag 15 maart zat ik om 03.30 al in de auto richting Disneyland Parijs. Samen met mijn zusje ging ik daar een paar dagen naartoe! Ik heb het echt superleuk gehad. We hadden prachtig weer en hebben genoeg foto’s geschoten om een aantal blogs mee te vullen haha. Ik wil beginnen met een Disneyland shoplog. Wat heb ik gekocht tijdens mijn tripje in Disneyland. Ik hoor graag waar jullie meer over willen weten, zodat ik daar rekening mee kan houden in de aankomende blogs!

Disneyland shoplog | Disney abonnement

Disneyland Parijs shoplog

Het eerste wat ik aanschafte was een Disneyland abonnement. Ik kocht hem eigenlijk al thuis in plaats van in Disney. Ik ging voor een Fantasy abonnement. Het was even zoeken op internet hoe het nu allemaal zat. Ik vond er vrij weinig over en ook helemaal geen reviews of iets dergelijks. Een aantal telefoontjes verder was ik eruit.

Er zijn momenteel drie soorten abonnementen: Classic, Fantasy en Dream. Het voordeligste abonnement, de Classic, heeft veel block dagen. Daarnaast mag je na je eerste bezoek twee dagen het park niet in. Dit is dus meer een abonnement voor als je dichtbij woont. Het Fantasy abonnement heeft die blokkade niet. Met dit abonnement heb je een jaar (320 dagen) toegang tot Disney. Er zijn dus ook nog een aantal block dagen, dat zijn in dit geval voornamelijk Franse feestdagen of hele drukke dagen. Met het Dream abonnement heb je helemaal geen block dagen kun je op elke gewenst dag het park in.

Het Fantasy abonnement wat ik gekocht heb kost € 179,- . Daarmee krijg je dan toegang tot beide parken en daarnaast nog allerlei voordelen. Zo krijg je 10% korting op alle aankopen in de restaurants/winkels in Disney, gratis parkeren, extra magische uren en ook korting op verblijf in een Disney Hotel. In vergelijking met een drie dagen entreekaart voor beide parken ( € 174,- )  is het verschil minimaal. Mede door de aankopen die je doet in het park, heb je die 5 euro extra op die drie dagen er dus zo uit. Ik vind het zo leuk dat ik nu nog terug kan zonder daar extra voor te betalen ๐Ÿ™‚ !

Ik bestelde dit abonnement gewoon op de site van Disney. Let op, je kunt dit alleen op de Belgische site doen! Daar kom je door het vlaggetje bovenin aan te passen naar België. Zorg dat je kiest voor direct uitprinten in plaats van opsturen. Als je dan eenmaal in het park bent kun je hem gemakkelijk om laten zetten in een pasje. Mocht je nog vragen hebben over het abonnement laat het me dan even weten!

Dag 1 | Minnie Mouse oren
Disneyland shoplog Mickey oren

Ik ben vaker in Disney geweest en elke keer weer twijfelde ik over de welbekende Minnie oren. Dit keer heb ik ze gekocht hoor! Ze hebben veel varianten, van speciale oren voor bruidjes, prinsessen tot oren van tijgerprint of glitter. Ik heb ze allemaal gepast en ben uiteindelijk toch gegaan voor de originele variant. Ik kocht ze direct op de eerste dag. De prijs van deze oren is €13,99*.

Dag 2 | Notitieboek Alice in Wonderland & cadeau voor Tiemen

Notebook Chesh catDisneyland Parijs shoplog

Notitieboekjes blijven een verslaving. Zeker als ze een leuke print hebben net als deze. Er waren er zat met een leuke print, maar dit keer wilde ik er een hebben met een spiraal. Super handig om van alles bij te houden voor mijn blog. Deze was € 7,99* en kocht ik dus op dag twee. Op dag 2 kocht ik ook nog een t-shirt van Star Wars voor mijn vriend. Daar heb ik helaas geen foto van. Het t-shirt was € 25,99*.

Dag 3 | Disney Pins

Disneyland shoplog Disney pin DisneylandDisney Pin Marie

Ik heb een nieuwe verslaving genaamd pins. Het begon met de superleuke pins van Sooohappy.nl die ik al eerder heb laten zien op mijn blog. In Disney hebben ze ook een groot assortiment aan pins. Ik kocht er dit keer twee. Volgens mij heb ik alle winkeltjes wel gehad om te bekijken of er nog nieuwe/unieke pins waren. Ik ging dit keer voor een pin met het kasteel van Disneyland en een 3D pin van Marie. Ik weet nog heel goed dat ik in Disney World Amerika was en al die mensen met keycords vol pins zag lopen. Toen dacht ik echt wat moet je ermee? Tja, tijden veranderen haha. Ik heb ze dan niet aan een keycord hangen, maar heb ze bijvoorbeeld op mijn spijkerjas gepind ๐Ÿ˜‰ . De Disneyland pin was € 7,99* en de Marie pin € 16,99*.

* Van al deze prijzen ging voor mijn nog 10% korting in verband met mijn Disney abonnement. 

Wat vind jij het leukst van deze aankopen?

40 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 07:27

  Ah die oren zijn zo leuk! Maar de pin van het kasteel vind ik ook wel heel leuk. Tof dat je nu een abonnement hebt, ik ben nog nooit in Disneyland geweest! Malou x

 2. 28 maart 2017 / 07:41

  Wat tof dat je met zo’n abonnement nog eens terug kan zonder te hoeven bijbetalen! Leuke aankopen heb je ook gedaan! Ik vind dat notitieboekje het leukst. Maar je Minnie-oren zijn ook gaaf, al het is alleen maar voor die middelste foto bij het Doornroosje-kasteel ๐Ÿ™‚

  • 29 maart 2017 / 07:48

   Ja die foto is echt heel erg leuk geworden vind ik zelf ook, helemaal zoals ik in gedachten had. Ja echt een lekker gevoel dat ik nu zo terug kan zonder erover na te denken ๐Ÿ˜€ Dank je wel voor je reactie!

 3. 28 maart 2017 / 07:52

  Wat gaaf dat je een abbo hebt genomen. Heerlijk lijkt me dat, love Disney. Gave foto van je oren voor het kasteel. Vind de pins erg leuk!

  • 29 maart 2017 / 07:32

   Ja leuk he! Ik had er wel eens over gehoord en ben het toen allemaal uit gaan zoeken. Scheelde zo weinig dat ik het maar gewoon heb gedaan haha. Die pins zijn leuk he ๐Ÿ˜€

 4. 28 maart 2017 / 08:00

  Die oren zijn zo leuk! Must-have voor als je bij Disney bent.

 5. 28 maart 2017 / 08:25

  Aaah zo leuk die oortjes!! En wat handig zo’n abonnement. Ik wist helemaal niet dat het bestond.

  • 29 maart 2017 / 07:45

   Ja superleuk he! Ja ik had er vaag wel eens van gehoord dus voor ik ging denk ik, toch maar eens kijken. Dit was uiteindelijk 300 euro voordeliger met hotel net buiten Disney dan een Disney hotel voor 3 dagen 2 nachten ;-). Dan is de keus snel gemaakt he!

 6. 28 maart 2017 / 09:04

  Leuke aankopen! Zo’n abonnement is idd niet duur dan, vergeleken met de entreeprijs ๐Ÿ˜€

  • 29 maart 2017 / 07:35

   Nee inderdaad. Entree is echt wel duur vind ik, maar als je het abonnement ermee vergelijkt dan is dat zeker een optie als je graag nog een keer zou willen gaan :-). Dan is het nog te doen haha.

 7. 28 maart 2017 / 09:14

  Wat is dat notitieboekje mooi! Die oortjes blijven ontzettend cute! Wij waren rond Halloween in Disneyland. Ik kocht toen een mok en een pyjama van The Nightmare Before Christmas en een pluchen Toy Story-alien, hehe.

  • 29 maart 2017 / 07:36

   Ook leuk! Ze hebben zoveel leuke dingen daar, ik moet me altijd echt een beetje inhouden haha. Ja die oortjes zijn en blijven leuk. Halloween is ook leuk, niet zo eng gedoe maar gewoon nog liefelijk haha

 8. 28 maart 2017 / 14:17

  De pin van Marie. Mijn kat is naar haar vernoemd. Ik houd echt van Disney, dus hoe meer blogs je erover schrijft hoe beter natuurlijk. Ik vind het notitieboekje ook echt te gek hoor! ๐Ÿ˜€

  • 29 maart 2017 / 07:37

   O echt! Wat leuk dat wist ik niet dat je je kat naar haar vernoemd hebt! Ja ik ga er meer over bloggen hoor. Foto’s in overvloed. Weet alleen nog niet zo goed waar te beginnen haha.

 9. 28 maart 2017 / 15:43

  Ik ben er nog nooit geweest en heb ook geen idee of ik een abonnement zou nemen.

  De oren vind ik het leukst!

  • 29 maart 2017 / 07:38

   Ja ik was zelf al een paar keer geweest dus ik wist dat ik het leuk zou vinden. Dan is een abonnement in vergelijking een stuk voordeliger (als je vaker gaat natuurlijk, dan is de keuze om vaker te gaan ook wel snel gemaakt).

   Ja schattige he!

 10. 28 maart 2017 / 16:02

  Wat een heerlijke foto’s meis! Ik vond ze op je Instagram ook al zo leuk, ik word er zo vrolijk van ๐Ÿ™‚

 11. 28 maart 2017 / 17:47

  Ik heb helemaal niet veel gekocht in Disney. Die oortjes wilde ik ook kopen, maar vond het toch wel prijzig hoor. Ik heb een kom gekocht met minnie erop en een mok met mickey en minnie. Wel handig trouwens zo een abonnement !

  • 29 maart 2017 / 07:48

   De oortjes zijn 13,99 vind het ook niet heel goedkoop, maar het maakt de beleving toch wel helemaal compleet. Ik heb er slechts 5 bezoeken over getwijfeld, die dingen hadden al helemaal afgedragen kunnen zijn haha. Ook leuk! Ze hebben zoveel leuke dingen <3

  • 29 maart 2017 / 07:39

   Ja zeker doen! Het is echt zo leuk ๐Ÿ˜€ . Ja ik ben helemaal in to de pins vind het echt heel erg leuk om van alles mee op te pimpen.

 12. 28 maart 2017 / 20:26

  Leuke aankopen! Ik ben zelf nog nooit naar Disney geweest. Zo’n abonnement is best goedkoop als je het zo bekijkt! Je kan gewoon nog lekker terug gaan. Jaloers! Die Mickey oren zijn echt heel cute.

  • 29 maart 2017 / 07:42

   Goedkoop vind ik het niet maar in verhouding is het wel erg betaalbaar ๐Ÿ˜€ . Ja inderdaad ik kan nu nog gewoon elk moment in de auto stappen en denken doei! Ik ben even naar Disney haha. echt een heerlijk gevoel is dat!

 13. 28 maart 2017 / 21:02

  Haha die oren zijn echt te leuk! Ik ben nog nooit in Disneyland Parijs geweest en heb ook geen flauw idee van de abonnementen, maar ik vind het wel slim bedacht eigenlijk! ๐Ÿ™‚

  • 29 maart 2017 / 07:43

   Ja dat is het zeker. Ik had verwacht dat het veel meer zou verschillen met de dagkaarten. Maar in verhouding valt me dat reuze mee.

 14. 28 maart 2017 / 23:24

  Ohh ik zou zo graag naar Disneyland willen, ik ben er nog nooit geweest!
  Zo’n abonnement lijkt me wel voordelig vooral als je er een paar dagen achter elkaar heen wilt (zoals ik dus, het schijnt dat je binnen รฉรฉn dag het hele park niet kan zien)
  Dat notitieboekje is zo gaaf trouwens ๐Ÿ˜€

  • 29 maart 2017 / 07:42

   Ja zeker een aanrader! Ik was zelf de laatste twee keer in Amerika geweest dus ik was erg benieuwd of ik dit nog wel leuk zou vinden. Toen ik binnenkwam vond ik het allemaal wel erg klein en dacht ik echt dat ik na een dag wel alles gezien had. Mijn zusje had ook dat gevoel heel erg. Na de eerste dag zagen we pas hoeveel er eigenlijk te doen is haha. We hebben echt de volle drie dagen nodig gehad en dan hebben we groot en deel van de attracties 1x gedaan.

 15. 29 maart 2017 / 17:25

  Zo’n abonnement is dan wel heel erg handig inderdaad en scheelt bijna niks. Leuke foto’s! ๐Ÿ™‚

 16. 29 maart 2017 / 18:53

  Ik ben echt fan van je notitieblok :-). Zo’n abonnement valt eigenlijk nog best mee qua prijs. Te vergelijken met de Efteling eigenlijk. Veel plezier ervan!

 17. Marlene
  24 juli 2017 / 14:04

  Dit is nogal een late reactie, maar weet je toevallig nog bij welke winkel je al die oortjes gepast hebt? ๐Ÿ™‚

  • 25 juli 2017 / 18:03

   In Disneyland hebben ze door het hele park deze oren hangen. Elke winkel waar je bent zul je ze wel tegen komen. In de verschillende delen van het park wel andere soort oortjes. Deze die ik heb kun je overal terug vinden. Mijn tip. Pas wel even! Want ik had eerst dat deze heel strak zat, toen heb ik een ander paar gepast die was weer veel te los en deze zit perfect. Veel plezier!

   • Marlene
    25 juli 2017 / 21:57

    Oh, goed om te weten. Zal ik zeker aan denken! Bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.