Dooky Seat Cover groep 1 | Review en winactie!

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik groot fan ben van het merk Dooky. Er zijn al eerder verschillende reviews en winacties online verschenen over de producten van dit merk. Nu Mimi te groot werd voor het autostoeltje groep 0, zijn wij overgestapt op een autostoel groep 1. Gelukkig heeft Dooky ook hiervoor een universele seat cover. In deze blog vertel ik wat ik van dit product vind en geef ik ook één Dooky Seat Cover groep 1 weg!

Dooky seat cover groep 1

Als je kindje boven de Maxi Cosi groep 0 stoel uitgroeit of boven de 9 kilo is, is het tijd voor een vervolgstoel. Dit product wordt ook wel de autostoel groep 1 genoemd. Voor Mimi hebben wij 3 maanden geleden twee nieuwe autostoelen gekocht. Één voor in Tiemen zijn auto en één voor in mijn auto. Ik kocht een Maxi Cosi Tobi op marktplaats en voor Tiemen kochten we een nieuwe Maxi Cosi Axiss. Een seat cover vind ik zelf een onmisbaar product. Het zorgt ervoor dat je autostoel netjes blijft en indien nodig je niet de gehele bekleding hoeft te wassen, maar slechts de hoes.

Met de Dooky Seat Cover kun je je autostoeltje binnen de kortste termijn omtoveren tot een hip stoeltje. De Seat Cover is universeel en past op de meeste babystoeltjes.

Dooky Seat Cover groep 1

De Dooky Seat Cover groep 1 wordt geleverd in een verpakking die echt kenbaar is voor Dooky. Op de voorkant zie je het product duidelijk afgebeeld en wordt een deel van de voordelen benoemd.

Dooky Seat Cover groep 1

Op de achterkant van de verpakking wordt in verschillende talen aangegeven voor wat voor soort stoelen de autostoel hoes te gebruiken is. Daaronder staan nog een aantal andere producten die hetzelfde patroon hebben.

Bevestigen van de Dooky seat cover groep 1

Als je de Dooky seat cover groep 1 uit de verpakking haalt, ziet het er als volgt uit. Je hebt één kleine hoes, voor de hoofdsteun en één grote hoes voor de rest van de stoel. Je kunt deze autostoel hoes trouwens ook gebruiken voor stoelen die geen hoofdsteun hebben.

Dooky Seat Cover groep 1

In de verpakking zitten twee duidelijke handleidingen. Één voor een autostoel met hoofdsteun en één voor een autostoel zonder hoofdsteun. Op youtube zijn er ook verschillende filmpjes te vinden waarbij ze laten zien hoe je de hoes bevestigd. In de handleiding staat ook een QR code waarmee je direct op de desbetreffende video uitkomt.

Dooky Seat Cover groep 1 gebruiksaanwijzingDooky Seat Cover groep 1 gebruiksaanwijzing

Ik heb meerdere varianten gehad van de Dooky seat cover groep 0 en was daar erg blij mee. Het bevestigen van de hoes was daarbij super simpel. Het bevestigen van deze hoes is iets ingewikkelder. Mijn tip voor het bevestigen: zorg dat je de handleiding/ filmpjes van te voren goed doorleest en als het mogelijk is, bevestig hem als je stoeltje nog niet in de auto staat. Als je het eenmaal één keer gedaan hebt, is het de volgende keer een eitje. Je moet het net even door hebben.

Als eerst probeerde ik de Dooky in de auto van Tiemen op de Maxi Cosi Axiss. Hier is hij dus niet voor geschikt. De Dooky mist hiervoor een aantal gaten, die je in dit geval wel nodig hebt om de autostoel te kunnen draaien. Toen ik hem bij mijn eigen autostoel de Maxi Cosi Tobi ging bevestiging zat hij er binnen 5 minuten op. Hier past hij perfect omheen!

Dooky Seat Cover groep 1 op maxi cosi tobiDooky Seat Cover groep 1Dooky Seat Cover groep 1Dooky Seat Cover groep 1

Op sommige stukjes zoals bij de hoofdsteun heb je wel wat ruimte over, maar ik vind dit persoonlijk niet storend. Het belangrijkste vind ik dat hij blijft zitten op het moment van gebruik en dan niet ruimer wordt. Dat is gelukkig niet gebeurd.

Voordelen van het product

 • De hoes is zacht
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • Blijft goed op zijn plek zitten en de stof rekt niet uit na gebruik
 • Beschermt je autostoeltje tegen ongelukjes
 • Duidelijke handleiding
 • Voordelig t.o.v. de concurrenten
 • Leuke prints
 • Geschikt voor veel verschillende modellen autostoeltjes

Nadelen van het product

 • Hij pas niet op elke autostoel, wat ik handig zou vinden is om op de site te kunnen bekijken of de hoes geschikt is voor de autostoel die ik als klant heb.

Ook over deze variant hoezen ben ik weer erg tevreden. Het is een mooi en zacht product met een goede kwaliteit. Het enige jammere vind ik dat er geen lijst beschikbaar is (die ik kon vinden) met de autostoeltjes waar dit product voor geschikt is. Zo voorkom je dat je het product besteld en het niet past.

De Dooky Seat Cover group 1 heeft een adviesprijs van € 24,95. Hij is te koop bij onder andere bol.com en gespecialiseerde babyzaken als Mamaloesbabysjob.nl en Baby Dump.

WIN JE EIGEN DOOKY SEAT COVER GROEP 1!

Naast dat ik de Dooky zelf mocht testen, mag ik ook een exemplaar weggeven! Je hebt keuze uit de onderstaande vier varianten. Hoe je mee kunt doen lees je hieronder:

Win een Dooky Seat Cover naar Keuze (Keuze dooky groep 1

 

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie en geef aan welke hoes jouw voorkeur heeft. Omschrijven mag, je kunt ook aangeven nummer 1,2,3,4 (vanuit links bekeken).

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook of Instagram Geef ook even in je reactie aan op welk van deze kanalen je mij volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met 18 februari 2019.

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Dooky Seat Cover Groep 1 Winactie en Review

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf ter review. Ook het product voor de winactie wordt beschikbaar gesteld

30 Reacties

 1. Desiree Liotard
  7 februari 2019 / 07:11

  Leuke actie! Wij doen graag mee voor coverseat 3, de zwarte. Past straks mooi bij de maxi cosi die ernaast komt te staan. Wij volgen je op beide kanalen!

 2. Cindy Framke
  7 februari 2019 / 07:20

  Wauw supergaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Nummer 4 met de sterren vind ik erg mooi
  Ik volg je op facebook

 3. Adriana de Ruiter
  7 februari 2019 / 08:36

  Goedemorgen! Ik doe heel graag mee! We krijgen binnenkort een nieuw pleegkindje en onze autostoel kan nog prima maar sommige vlekken… :S Zou mooi zijn als we de stoel lekker op kunnen frissen met de mooie bladerhoes! Prachtig!

  Ik volg je natuurlijk op facebook 🙂

  Fijne dag!

 4. Ramona Bruijgom
  7 februari 2019 / 14:26

  Vet leuk! Ons zoontje Flynn is nu oud genoeg voor een autostoel groep 1 en zowel voor in mijn als mijn mans auto zijn we bezig met een stoeltje. Daar willen we ook graag 2 hoezen bij, wat is dat alles bij elkaar duur! Gelukkig kunnen we er wel een aantal jaren plezier van hebben, dat scheelt. Zo’n Dooky cover is wel héél gaaf, tof dat we er gewoon een kunnen winnen!! Nummer 4 met de sterren zou een ware eyecatcher zijn voor in mijn auto, die is stoer! Ik volg je op Facebook, doe mee en hoop op een heleboel geluk!

 5. Christine
  9 februari 2019 / 08:33

  Ik doe graag mee voor nummer 4 :)!

  • Christine
   9 februari 2019 / 08:34

   Ik volg je op insta @nodra_c 😉

 6. Joanne
  9 februari 2019 / 09:04

  Super leuke actie!

  Wij hebben nog steeds geen hoes schandalig.
  Hadden er 1 maar paste dus van geen meter.
  Ik zou daarom de dooky grey leaves willen winnen?

 7. lieke
  9 februari 2019 / 09:29

  ik vind nummer 1 wel leuk, en zoals je al zegt zo’n hoes is eigenlijk onmisbaar, lang onderweg en alles zit onder ?
  en ik volg je al een tijdje op instagram, met je prachtige kleine meisje ?

 8. Lieke
  9 februari 2019 / 09:32

  Super leuk doe graag mee voor nummer 1, is idd een onmisbaar ding, zeker als je af en toe wat langer onderweg bent!! en ik volg je al een tijdje op instagram, mooie roze mama, met een prachtig meisje ?
  en onze kindjes zijn bijnaaa even oud, schelen net een paar daagjes..

 9. Marielle
  9 februari 2019 / 10:11

  Ik doe graag mee voor de zwarte met sterren. Ik volg je op Instagram.

  Liefs Mariëlle

 10. Marit
  10 februari 2019 / 02:57

  Owww wij doen graag mee voor nummer twee, grey leaves!! Leuke actie en mooie hoezen!!!! Ps ik volg je op insta ??

 11. Nelly
  10 februari 2019 / 08:41

  Ik ga voor nummer 3

 12. Mark Ever
  10 februari 2019 / 10:32

  Ik ga heel graag voor nummer 4 de zwarte met sterren Liefs Mark

 13. Mark Ever
  10 februari 2019 / 10:33

  Ik ga graag voor nummer 4 Liefs Mark

 14. Tamara
  10 februari 2019 / 13:44

  Ik volg je op facebook en maak graag kans op hoes nummer 3.

 15. Nina Haven
  10 februari 2019 / 15:23

  Leuk, ik doe graag mee voor onze rommelpot achterin, die altijd een spoor van soepstengels, broodkruimels en stukjes appel achterlaat in het zitje. Dus een seatcover zou heel welkom zijn! En ik volg je op facebook.

 16. Anneliese de Waal
  10 februari 2019 / 15:23

  Erg mooi en handig, doe erg graag mee voor hoes nummer 2, ziet er prachtig uit.
  Erg leuke winactie.

  Groetjes Anneliese de Waal

 17. Anneliese de Waal
  10 februari 2019 / 15:25

  Ik volg je op Facebook en Instagram 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese de Waal

 18. Anne Dierselhuis
  10 februari 2019 / 17:38

  Wauw super gaaf. Dochterlief gaat binnenkort naar een stoel en als ik de autostoel van zoonlief bekijk heb ik echt ontzettende spijt dat ik daar geen doekie om heb….
  Voor het behoud van de nieuwe autostoel waag ik graag een kansjw

 19. Jan
  10 februari 2019 / 19:03

  Wij gaan graag ons kansje wagen voor nummer 3

 20. Marian B
  10 februari 2019 / 21:02

  Dat is handig en nog mooi ook. Nog mooier het past ook op onze autostoel! Ik ga voor nummer 3,

 21. Ingrid
  10 februari 2019 / 22:41

  Wat leuk..ik vind nummer 3 het mooiste en volg je op Facebook!

 22. Nienke V
  11 februari 2019 / 09:01

  Ik doe graag mee voor nummer 2, wat een leuk printje!

 23. Femke Wiebers
  11 februari 2019 / 20:49

  Ik doe graag mee, en ga dan voor nr 2!

 24. Karen
  13 februari 2019 / 20:26

  Wat een leuke actie! ? Ik doe graag mee om onze saaie autostoel een stuk vrolijker te maken ❤❤ Daarom wil ik ook graag mee doen voor de lichte cover op de eerste foto! Een feestelijk zitje wordt het dan!

 25. Lotte van Breukelen
  13 februari 2019 / 20:47

  Leuke covers allemaal stuk voor stuk! Dat fleurt die saaie zwarte autostoel helemaal op! Fijn hoor dat de melkvlekken niet meer uit het stoeltje geboent hoeven te worden maar gewoon de hoes in de was!! Wij doen graag mee voor de sterren variant ( de rechtse) voor onze grote kleine ster Lola❤

 26. Karlijn Heuvelmans
  13 februari 2019 / 21:08

  Wij wonen helaas op flinke afstand van mijn familie. Het zitje in de auto wordt dan ook vaak gebruikt om naar opa en oma te gaan. Zij willen natuurlijk niks missen van onze spruit!❤ Wat geweldig als we dit zitje mooier mogen maken met zon mooie cover van Dooky. Wij gaan graag voor de sterren variant, foto 3

 27. Karen de Jong
  15 februari 2019 / 10:23

  Ik doe heel graag mee voor onze saaie autostoel! Wat zou het geweldig zijn als we deze kunnen verfraaien met zo’n mooie cover! We vinden die met de sterren echt heel leuk! Aangezien opa en oma ver weg wonen zitten we regelmatig langere tijd in de auto dus dit zou echt een super prijs zijn!!

 28. Marina Vink
  17 maart 2019 / 16:45

  Leuk! onze man is net de 9 kilo gepasseerd. opzoek naar een auto stoel dus.
  Hoes nummer 4, met de sterren, vinden wij wel heel leuk 🙂
  komt dus goed van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.