Drie inspiratie outfits voor tijdens de feestdagen

Drie looks voor tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Dé tijd van het jaar om je helemaal op te doffen en op chic te gaan. De aankomende periode heeft iedereen wel een feestje. Is het geen kerstborrel op je werk, dan is het wel kerst bij je ouders/schoonouders of een nieuwjaarsreceptie. In deze blog laat ik je drie feestdagen outfits zien die ik heb samengesteld.

Feestdagen look 1 | Faux fur

inspiratie feestdagen outfit 2018

Dit leuke jurkje is van Kiabi. Een fluwelen wikkeljurk bezaaid met allemaal mini studs. Deze jurk zou ik combineren met deze geweldige gele faux fur Baumont jas. Om de outfit helemaal af te maken kies ik voor een paar fluwelen pumps. Ik heb zelf een prachtig paar in de kast staan van Primark, maar dit paar van Ted Baker is ook helemaal geweldig! De schoen heeft namelijk een diamant op de hak zitten. Om in het ‘edelstenen’ thema te blijven combineer ik het met dit zilveren tasje. Bij deze outfit zou ik zelf alleen subtiele sieraden dragen. Deze armband is van Fossil is erg mooi. Door de wijd uitlopende mouwen zal deze armband niet prominent in het zicht zijn, maar als hij gezien wordt past het in het geheel van de outfit.

Feestdagen look 2 | Velvet

inspiratie feestdagen outfit 2 2018

 

Als je mij een beetje kent weet je dat mijn kerstlooks niet altijd standaard rood/groen zijn. Ik vind het leuk om ook tijdens de feestdagen te spelen met kleur. De materialen die ik kies, moeten echter wel wat feestelijks hebben. Veel glitter en rijke stoffen. Velvet vind ik een stof die er rijk uitziet. De blouse komt van Anna van Toor en is van Second Female. Ik vind vooral de rouches aan deze blouse erg leuk. Ik ken deze winkel uit de periode dat ik bij mijn tante inwoonde. Daar zat de winkel praktisch om de hoek en zij is zelf groot fan. Toen ik de eerste keer binnen kwam was ik erg verbaasd over de leuke collectie. Sinds die tijd shop ik er af en toe nog online. De schoenen waren eigenlijk de start van deze outfit en vond ik bij H&M. Prachtig ijsblauw velvet met een op en top glitterende hak. Het horloge is van Tommy Hilfiger en de tas van Glamorous (o.a. te koop bij Zalando). Dat merk heeft echt superleuke feest tasjes! Om de outfit nog net een tikkie kleurrijker te maken maak ik hem af met een velvet blazer. Deze was in de sale bij webshop Lost & Found, maar volgens mij helaas uitverkocht nu.

Outfit 3 | Black but not boring

inspiratie feestdagen outfit 3 2018

Een zwarte outfit kan heel erg saai zijn, deze outfit is dat zeker niet! Deze See-Through zwarte jurk met lange mouwen is van 10 days. Ik vind deze echt helemaal geweldig. Hij is hoog gesloten, de achterkant van de jurk is net iets langer dan de voorkant en hij is dus een beetje doorschijnend. Voor de feestdagen is het dan superleuk om hier een glitterjurk onder te dragen zoals deze van Loavies. Het maakt de outfit lekker shiny en sparking, maar ook net een beetje spannend. Als accessoires zou ik gaan voor deze tas van Glamorous en dit mooie vierkante rosé gouden horloge. Ik heb daaronder weer een topper van een schoen gevonden. Ook van Ted Baker, hoe gaaf zijn deze?! Deel leer en deel suede. Ik vind ze erg mooi!

Welke van de drie feestoutfit’s is jouw favoriet en weet jij al wat je gaat dragen?

 

 

Deze blog bevat gesponsorde links.

5 Reacties

 1. 14 december 2018 / 07:36

  Oh wat een toffe outfitinspiratie! Ik vind het jurkje met glitters en de witte blouse prachtig. En wat zijn die blauwe schoentjes ook mooi. Ik ben benieuwd hoe jouw kerstoutfit er uiteindelijk uit komt zien. Ik moet mijne nog scoren, hopelijk dit weekend 🙂

 2. 14 december 2018 / 08:33

  Dat roze suede (?) tasje vind ik er wel heel erg leuk en schattig uitzien.

 3. 14 december 2018 / 09:27

  Wat een leuke looks zeg! Vooral nummer 1 en 3 zou ik zelf zo kunnen dragenn, maar ik ben dan ook gek op jurkjes. 😉

 4. Yvonne
  14 december 2018 / 09:48

  Leuk!!!! Ik zou gaan voor 1. Al denk ik niet dat ik op die hakken kan lopen.

 5. 14 december 2018 / 20:17

  Ik denk dat ik outfit nummer 3 het allerleukst vind.. die past het best bij mij. De schoenen van outfit 1 vind ik echt waanzinnig, maar ik geloof niet dat ik erop zou kunnen lopen, haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.