Echte Post Is Cool 4.0 | Unboxing

De vierde keer EPIC of anders gezegd: Echte Post Is Cool. Ook dit keer deed ik weer mee. Naast dat het leuk is om post te ontvangen vind ik de weg naar het pakje toe ook altijd erg leuk! De gesprekken die op social media ontstaan en het leren kennen van nieuwe mensen. Het gezamenlijk open maken van het pakje, iemand blij maken met een zorgvuldig uitgezocht geschenk en het genieten van de spullen die iemand anders voor jou heeft uitgezocht. Voor ik begin met de unboxing van mijn pakje:

Hoe werkt Echte Post Is Cool?

EPIC werkt net als de bekende Instaswaps! Je krijgt de naam en het adres van iemand anders en daarvoor koop (of maak) je iets leuks. De bedoeling is om voor een (waarschijnlijk) onbekende voor € 7,50 (exclusief porto) een leuk cadeautje (of meerdere kleine dingetjes) te kopen. Wat je koopt is aan jou! (bron)

Ik mocht iets kopen voor Jolanda van Zazazoo.nl. Ik ken haar al een tijdje uit een gezamenlijke WhatsApp groep. Wat ze van mij kreeg kun je hier terug vinden! Ze schreef er een leuk blogje over met duidelijke foto’s! Fijn te horen dat ze er blij mee is.

Mijn verrassing voor EPIC 4.0

Echtepostiscool 4.0Echte post is cool 4.0Ik ontving in totaal drie pakjes voor Echte Post Is Cool. Wauw! Dat had ik totaal niet verwacht. Twee pakjes kreeg ik van mijn swapmaatje en een van een van de sponsors van EPIC. Hieronder zie je wat er in de pakjes zat!

Echte Post Is Cool unboxing

Niet alleen de doos was leuk ingepakt maar ook de producten in de doos waren superleuk ingepakt! Mijn lootje heeft zeker goed gekeken naar de dingen waar ik van hou! Roze, Disney, prinsessen, veertjes en mijn hondje Zoë. Ook voor haar was er een speciaal pakje binnen gekomen. Ik begin met het pakje van mezelf. Niet alleen omdat ik super nieuwsgierig ben, maar ook omdat Zoë nog sliep. Echtepostiscool 4.0Echtepostiscool 4.0Kijk nou HOE LEUK! Echtepostiscool 4.0

En dit zat er allemaal in het pakje wat ik van Sonja van de Sande ontving. Op het kaartje kwam ik erachter dat zij mijn lootje had ontvangen. Ze schrijft op haar blog YuStSoMe over beauty, lifestyle en eigenlijk alles wat ze leuk vindt. In het pakje zitten twee heerlijke douchegels van Balea. Één met de geur marshmallow en één met de geur chocolade. Beide ruiken echt superlekker! Ik heb heel de ochtend geroken aan deze geuren haha. Daarnaast zitten er nog twee maskers in. Een van Balea en een van een ander merk wat ik nog niet ken. Ik ben dol op maskertjes dus deze kan ik goed gebruiken.

Toeval bestaat niet

Wat ik erg bijzonder vond is dat het tegeltje waar ik bij de HEMA mee in mijn handen heb gestaan ook in mijn pakje zat! Dit is echt een tegeltje voor mij met de tekst: Offline is the new Luxury. De laatste tijd is er veel aan de hand in privé sfeer. Ik wil er liever niet over praten op mijn blog, omdat het niet alleen mij betreft. Laten we het erop houden dat het allemaal erg lastig is. Daarom ben ik minder online en meer offline. Erg toepasselijk dus 🙂 !

In het pakje zat ook nog een mooie roze ring, helemaal mijn kleur! Een bruisbal, een highlighter en pure chocolade. Wauw! Sonja heeft echt goed haar best gedaan! Allemaal dingen die ik echt heel erg leuk vind en ook echt ga gebruiken. Deze queen of highlighter, geniet binnenkort van een lekker bad met een kopje thee en een stukje chocolade hoor 😉 !

Echte Post Is Cool voor Zoë

Naast dat ik een pakje kreeg heeft Sonja ook gedacht aan de lieve Zoë.

Echtepostiscool 4.0Ik heb haar wakker gemaakt en liet haar haar eigen pakje open scheuren. Er zaten een aantal lekkere staafjes in en honden chocolade! Dit heb ik zelf nog nooit gegeven, omdat ik altijd een beetje bang ben dat het stiekem toch echte chocolade is. Toch vond ik het erg leuk en was ik benieuwd hoe Zoë het vond. Ik heb een aantal foto’s van haar eerst likje hieronder gezet. honden chocoladeZoë is er echt helemaal weg van! Ze vond het zelfs zo lekker dat ze heel de dag, elke keer weer, op de plek ging zitten wachten waar ze het stukje honden chocolade heeft gekregen. Ook wilde ze mijn chocolade daarna bijna afpakken, dus daar moet ik nu wel mee oppassen haha.

Sonja ik wil je heel erg bedanken voor het pakje, you made my day!

Unboxing Echte Post is Cool sponsor pakje

Naast de pakjes van Sonja kreeg ik dus ook nog een pakje vanuit een sponsor van EPIC. Dit pakje was van DIY SOAP! Een heel leuk concept waarbij je een DIY pakket ontvangt om zelf je eigen scrub te maken. DIY SOAP DIY SOAPIk ontving de Suger for My Honey scrub. Helaas zit er zowel amandelolie als sinaasappel in dus kan ik hem zelf niet testen ivm allergie. Ik heb hem aan mijn schoonmoeder geven, ben heel benieuwd hoe het haar bevalt! Het idee van deze DIY scrub is in ieder geval echt super leuk! Dus ook DIY SOAP bedankt voor het pakje.

Ik vond het erg leuk om weer mee te doen met EPIC. Ik wil zowel Inge van Monsieur Mango als Northflix erg bedanken voor de organisatie!

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

23 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 07:14

  Oooooh,… wat was ik zenuwachtig! Maar nergens voor nodig ik zie dat je er heel blij mee bent. En ook je schattige hondje! Ik ben zelf allergisch dus heb geen huisdier, vandaar dat ik nu blij was om eens wat voor een hondje te kopen!
  Geniet van je spulletjes en dat tegeltje? Neem de tijd. ❤
  Sonja onlangs geplaatst…Uit de pers | TreacleMoon | Artdecco | MUA | Bodyshop | PersberichtMy Profile

 2. 24 maart 2017 / 08:38

  Oh je ziet Zoë echt zo steeds enthousiaster worden, superleuk! Ik vind het echt ongelofelijk schattig dat Sonja ook aan haar heeft gedacht. Wat een leuke dingen heb jij ook gekregen, heel erg veel pakketjes ook! Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Outfit | Fotoshoot in het golden hourMy Profile

 3. 24 maart 2017 / 08:56

  Wat een leuk pakketje en volgens mij helemaal jou 🙂 Supertoevallig van dat tegeltje! En wat lief dat ze ook aan Zoë heeft gedacht. De foto’s van het eerste likje zijn echt té schattig! Wat naar om te horen dat je een nogal lastige tijd doormaakt! Heel veel sterkte en een digitale knuffel!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of the day: pastelroze zomerjasMy Profile

 4. 24 maart 2017 / 09:09

  Wat een leuk pakketje heb je gekregen! Hondenchocola zag ik toevallig vorige week ergens liggen, misschien toch eens proberen. Nina wil ook altijd mijn chocola (of eigenlijk al mijn eten) afpakken… Ik deed zelf ook mee 🙂
  Sterkte met je privésituatie!
  Jenn onlangs geplaatst…Tag: lentekriebelsMy Profile

 5. 24 maart 2017 / 18:48

  Sonja heeft het inderdaad superleuk ingepakt! Mooie spulletjes heb je ook gekregen. Balea en chocolade is sowieso altijd fijn om te krijgen haha. De foto’s van Zoë zijn echt heel schattig!<3
  En sterkte met de privé situatie!
  Dalinka onlangs geplaatst…Lipstick stash #4 | budget lipsticksMy Profile

 6. 26 maart 2017 / 17:18

  Jij en je hondje zijn echt goed verwend zeg, en wat zien de pakketjes er vrolijk uit! Ik ben stiekem wel benieuwd naar die Balea marshmallow douchegel, ik denk dat hij echt heel zoet ruikt 😀
  Volgende keer doe ik weer mee met echtepostiscool 🙂
  Dinja onlangs geplaatst…Food: Starbucks ijskoffieMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.