Een andere kijk op de wereld | Maandag collagedag

Afgelopen dagen zit ik op een roze wolk! Wat een gaaf gevoel dat we straks eindelijk ons ‘eigen huis‘  hebben en we het precies zo in kunnen richten zoals we zelf willen πŸ™‚ . Ik ben er erg happy mee! Er is veel te regelen en te doen dus ik heb afgelopen dagen amper tijd gehad voor mijn blog. Afgelopen weekend heb ik nog een paar uurtjes vrij kunnen maken voor mijn geliefde hobby <3 ! Jullie zullen deze week weer een hoop leuke dingen voorbij zien komen hier!

Vorige week had ik nog iets leuks. Zoals jullie misschien al weten deed ik vorige maand mee met de bloggende brildrager van het jaar contest van Specsavers. Hier ben ik tweede geworden! Ik kreeg vorige week mijn prijs toegestuurd.

Bon brillen

Een waardebon t.w.v. 169,00!! Daar kun je zeker wel een leuke bril van uitzoeken lijkt mij πŸ˜‰ . Helaas heb ik voorlopig even geen tijd om langs de winkel te gaan dus ging ik alvast op onderzoek uit op hun site. Je kunt hier een favorietenlijst maken. Het enige wat je moet doen is de bril een hartje geven en hij verzameld alle brillen met hartjes in een aparte favorietenlijst. Uiteindelijk bestond mijn lijst uit 14 brillen! Ik heb hiervan de vier leukste brillen uitgezocht, die ook het minst leken op iets wat ik al eens eerder gehad had, en daar heb ik een collage van gemaakt πŸ™‚

 

Brillen collage

 

De Lucille is volgens mij nieuw in het assortiment. Dit is een retro modelletje met heel veel verschillende kleuren aan de zijkant! Hij is echt zo gaaf! Ik ben benieuwd of het mij ook staat maar deze staat echt wel als no.1  op mijn ‘brillen’ wishlist πŸ™‚ ! Een andere bril die ik erg leuk vind is de Isabella. Deze heeft een half om half voorkantje. De onderkant is een zalmroze kleur en de bovenkant van het montuur is zwart. Ik denk dat dit heel apart staat en de bril ook echt wel een eyecatcher is! Mijn liefde voor tijgerprint is wel iets wat voorlopig nog niet verdwijnt en daarom vind ik de Charlotte ook erg leuk. De voorkant is donkergroen met tijgerprint pootjes. Dit is denk ik iets wat ik aan moet zien. De duurste van allemaal is een merkbril van het merk Osiris. Hij is roze, dat zegt eigenlijk wel genoeg haha. Ik weet niet of een roze bril me staat dus dit moet ik ook echt even gaan passen maar dit model ziet er toch ook echt wel heel cool uit! Vooral de aparte pootjes en de aparte vorm spreken me hier (naast de kleur) aan.

Iets wat ik me altijd afvraag bij brillen is hoe zit dat nou met de prijs? Meestal zeggen ze ‘een complete bril vanaf 29 euro’ maar ga je echt never nooit de deur uit onder de 100,-. Ik heb mijn laatste brillen gekocht bij Eyes and More. Hier ben ik zelf tevreden over, de prijs is laag en je hebt er goede brillen voor. Wat ik fijn vind aan deze winkel is dat de brillen allemaal een vaste prijs hebben incl. dunne glazen, ontspiegelen en kraswerend. Je weet dus als je binnenloopt dat je nooit meer betaald dan je kunt betalen. Bij andere brillenwinkels heb ik daar helaas andere ervaringen mee.

Ik ben bij Specsavers even gaan kijken op de site hoe dat nu zit. Ik praat zelf trouwens over enkelvoudige glazen. Ik heb nog geen extra bril nodig voor lezen dus dat scheelt weer. Wat me op valt is dat ze bij Specsavers een open prijscalculatie op de site hebben. Hierbij kun je de prijs van de bril aangeven en daarna de opties aanvinken die je erbij wilt hebben. Stel ik kies voor een bril van 79,00 wat komt er dan bij? Enkelvoudige glazen zijn all in. Hiervoor hoef je niks extra’s te betalen. Ik vind het wel een must dat de glazen ontspiegeld zijn en dat ze een kraswerende laag hebben. Kraswerend is incl. maar de ontspiegelen is € 60,00. Dat is dus eigenlijk het enige wat erbij komt! Het valt me erg mee. Je kunt dus elke prijs van de bril die je hierboven ziet + 60,00 doen voor ontspiegelen en je komt uit op de totaal prijs. Als ik binnenkort de bril ga bestellen laat ik jullie weten welke het geworden is en wat ik van het bestellen, de behandeling in de winkel en de levering vond!

Welke bril vinden jullie het leukst uit mijn collage? Of allemaal niet en zou jij gaan voor een andere soort bril? 

 

21 Reacties

 1. 8 juni 2015 / 07:16

  Super tof dat je 2e bent geworden πŸ™‚ dan is het zeker een leuke prijs waar je wat mee kan. Ik vind de Lucille wel mooi.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:17

   Ja gaaf he πŸ˜€ Ben er erg blij mee πŸ™‚ Die blijft ook mijn favoriet!

 2. Mariska
  8 juni 2015 / 08:35

  Wat een leuke prijs om te winnen! Ik heb de Isabella bril. Naast dat hij leuk staat, zit hij oog nog eens heel lekker. Lekker licht.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:18

   Bedankt voor je reactie! Wat leuk dat jij hem ook hebt! Ik hoop dit weekend even tijd te hebben om hiervoor te kijken. Ik word er nu nog enthousiaster van haha

 3. 8 juni 2015 / 09:41

  Ik heb ook een bril nodig en ik denk de Isabelle. Alleen ik heb een apart hoofd en hoofddoek dus ik moet dat echt passen. Bijna niks staat mij hahaha.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:18

   Ja met een hoofddoek lijkt me dat inderdaad lastig. Passen helpt altijd πŸ˜‰

 4. 8 juni 2015 / 09:56

  Mooi dat je tweede bent geworden, is een leuke prijs! Ik ga altijd voor wat meer vierkantere glazen.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:20

   Ja die had ik vroeger altijd, staat ook nog wel denk ik hoor want de meeste brillen staan wel gelukkig! Omdat ik er ook benieuwd naar was koos ik ook de osiris uit πŸ™‚

 5. Esther
  8 juni 2015 / 12:57

  Leuk dat je tweede geworden bent! Een bril wordt altijd maar duurder en duurder. Het liefst zou ik een nieuwe aanschaffen, maar omdat je voor een goede bril toch al weer kan cashen, wacht ik wel even totdat ik Γ©cht een nieuwe nodig heb!

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:21

   Ja dat doe ik meestal ook inderdaad, zo zonde om iets nieuws te kopen als je het niet echt nodig heb! Ik koop meestal een keer per twee jaar een nieuwe bril. Eind dit jaar mag ik al weer een nieuwe tijd vliegt!

 6. 8 juni 2015 / 15:17

  Cool dat je tweede bent geworden en hier heb je een leuke prijs mee naar binnen weten te slepen.

  En ook een dikke yay voor jullie nieuwe eigen huis!

 7. 8 juni 2015 / 15:28

  De Lucille vind ik leuk voor jou, maar die andere misschien ook wel… Dat wordt passen! πŸ˜‰ Ben benieuwd hoeveel je uiteindelijk kwijt bent…

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:22

   Ja dat is wel echt een Lesley bril he πŸ˜‰ Ja passen, passen en nog eens passen! Ja daar ben ik ook heel benieuwd naar! Ik hou jullie op de hoogte!

 8. Lisa
  8 juni 2015 / 20:40

  Isabelle vind ik echt een heel mooi model! Gefeliciteerd met je tweede prijs πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:22

   Ja is ook een prachtig model! Die lijkt heel veel op de bril die ik hiervoor had alleen was hij toen helemaal zwart. Deze kleuren zijn toch wel echt super speciaal! Dank je wel πŸ™‚

 9. Sanne
  8 juni 2015 / 21:01

  dat zijn prachtige brillen. gefeliciteerd met je prijs. dat word kiezen en zoeken.

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:23

   Dank je wel πŸ™‚ Ja inderdaad haha! Lastig maar ook wel weer super leuk!

 10. 9 juni 2015 / 10:24

  De Charlotte! (Helpt het wel, al die verschillende meningen πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   9 juni 2015 / 19:19

   Die is en blijft ook leuk, lastig lastig haha

 11. Esmeralda
  12 juni 2015 / 16:09

  Ik vind de Osiris erg leuk! πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.