Een droom die uitkomt & Mega Shoplog

Shop till you drop 

Mijn ouders zijn dit jaar 30 jaar getrouwd. Een geweldige prestatie (noem je dat zo?! ) van twee hele mooie mensen. Ik ben blij dat ze nog steeds gelukkig zijn met elkaar. Om dit te vieren gaan wij in november met z’n zessen naar Egypte. Een prachtig hotel: Premier le Reve waar mijn ouders al jaren komen is onze bestemming. Ik kijk er erg naar uit. Tegen die tijd hoop ik dat we al een beetje gevorderd zijn met de verbouwing/verhuizing en we lekker kunnen genieten van deze prachtige locatie. Bij dit hotel moet je bij het diner netjes gekleed en op sommige avonden zelfs in gala. Met de laatste ronde van de sale trok ik er samen met mijn moeder en zusje op uit om te gaan shoppen voor de vakantie.

Voor ik opgehaald werd door mijn moeder ontving ik dit appje van mijn vader. Veel plezier vandaag en accepteer mama’s gulheid. We zijn trots op je en houden van je. Super lief, maar wat bedoelde hij hiermee? Toen we mijn zusje ook opgehaald hadden werd het al snel duidelijk. We mochten deze dag shoppen op kosten van mijn ouders! Wauw, een dagje shoppen zonder na te hoeven denken over geld en of je het wel kunt betalen. Dat is echt een droom die uitkomt!

Mega Shoplog
De buit! Ik moet zeggen super goed geslaagd toch?! 

Aangekomen in de stad begonnen we bij Esprit. De favoriete winkel van mijn zusje. Ik opperde mijn moeder om een app aan te maken ‘rate the dress’. Hierin zaten wij, mijn vader, Tiemen en de vriend van mijn zusje. Elke keer als we een jurk aantrokken kregen zij een foto toegestuurd en konden ze daarvoor een cijfer geven. Wat hebben we gelachen zeg haha! Esprit liepen we uit zonder iets gekocht te hebben. Door naar de volgende winkel. Vroeger als ik voor galajurken ging winkelen, ging ik ook altijd langs C&A want daar hebben ze vaak de mooiste galajurken. Na een hele hoop passen heeft mijn zusje hier haar eerste jurk vandaan. Een prachtige witte jurk met kant die ik voor haar spotte. Ik vond hem echt super mooi, hij was er alleen nog in maat S & XS. Perfect voor haar dus! Daarnaast kregen mijn zusje en ik beide een sleutelhanger. Ik een met flamingo en mijn zusje een met een medaillon. We vonden hier nog een leuke ananas strandtas en een blauwe strandtas.

Bij Hunkemöller keken we voor bikini’s. Die waren afgeprijsd naar 5 euro voor het topje en 3 euro voor het broekje. Geen geld natuurlijk! De topjes waren er nog in diverse maten maar de broekjes alleen in XS helaas. Mijn zusje kocht hier wel een topje die ze ook mooi kan combineren met een zwart broekje wat ze al heeft. We gingen even door naar de V&D. Nou dat even werd uiteindelijk 2,5 uur haha. We zijn hier verder bijna heel de middag gebleven en super goed geslaagd! Op de begane grond was er mega sale bij o.a. Jane Norman. Ik weet niet of jullie dit merk kennen maar het is een van mijn favorieten als het op jurken en vrouwelijke kleding aankomt. De meeste kleding was voor de helft, waarna er nog 25% korting extra afging. We hadden beide echt een hele lading kleding en gingen passen. Mensen kinderen wat is die paskamer daar vies. Het was echt al een rommel bij de kleding maar die paskamer sloeg alles. Kauwgom op de spiegels, stof overal en rommel. Opruimen en schoonmaken had hier niet verkeerd geweest. De rate the dress app ging aardig tekeer want hier vonden we echt de leukste dingen!

Mega shoplog | Mijn aankopen

Rok & top Jane NormanRok Jane Norman

Mijn eerste setje. Deze prachtige rok van Jane Norman in paars/blauw kant met een witte blouse top erbij. Als je deze top in de rok doet is het echt een geweldige combinatie!

Jurk Jane Norman

Ook van Jane Norman, een zwarte jurk met een rozenpatroon erin. Helemaal gaaf! Hij is uit de nieuwe collectie.

Legging H&M & Vest V&D

De legging haalde ik later bij H&M, super lekker voor de winter hij is namelijk erg warm πŸ™‚ . Het vest vond ik ook op de begane grond van de V&D en is van Saint Tropez. Hij is heel lang, donkergrijs met zwart en glitter.

Op de begane grond waren mijn zusje en ik al goed geslaagd. De eerste aankopen die dag waren dus de blauw/paarse rok, de witte top, de zwarte jurk en het lange vest van Saint Tropez. Op naar boven. Daar is nog veel meer dameskleding en zijn ook de schoenen. Mijn moeder en zusje waren beneden aan het afrekenen terwijl ik alvast boven ging kijken. Bij de schoenen afdeling hadden ze ook sale! De schoenen die al afgeprijsd waren voor de helft, waren allemaal 1 + 1 gratis! Ik had voor mezelf een paar schoenen uitgezocht en had zo een vermoeden dat dat ook wel wat voor mijn zusje was. Toen ze boven kwamen zijn we hier nog wel een tijdje gebleven haha. Uiteindelijk gingen we van die afdeling weg met 6 paar schoenen!!

Schoenen V&DSchoenen V&D

Het eerste paar zijn deze lederen sandalen. Zoals jullie misschien wel doorgehad hebben ben ik dol op mijn Blackstone sandalen. Ik draag ze regelmatig in outfit posts. Ik ben al jaren opzoek naar een zelfde soort sandaal maar dan in het zwart. Nu liep ik er gelijk tegenaan. Ik vind deze schoenen super mooi, ze zijn sexy, comfortabel en het mooiste uiteindelijk goed betaalbaar πŸ™‚ ! Mijn zusje heeft deze ook genomen!

Schoenen V&D

In de winter loop ik 9 van de 10 keer op UGGS. Ik ben er echt verzot op en het maakt me niet uit wat mensen ervan vinden. Toch ben ik al tijden op zoek naar een nettere laars die ook lekker zit. Je zult het niet geloven met deze hoge hak, maar deze schoenen zitten geweldig. Wellicht is dit de perfecte maat hak voor mij en zit het daarom zo lekker.

Jurk Jane Norman & Jumpsuit S oliver

Nog even door naar de kledingafdeling voor mijn moeder en prompt loop je natuurlijk weer tegen een grote bulk sale aan. Ja haha zoals je wel merkt zijn wij echte sale types. Ik vind het geweldig om leuke dingen te kunnen kopen voor een kleine prijs. Hoe meer korting hoe beter πŸ™‚ . Op de eerste verdieping vond ik nog deze jumpsuit van S. Oliver. Ideaal om mee te chillen, netjes te dragen met een hak eronder of voor de verhuizing. Pak aan en klaar. Het was de laatste en precies mijn maat. Dat kan maar een ding betekenen, die lag op mijn te wachten πŸ˜‰ .

T-shirt papegaai H&M & Blouse mexx

Deze blouse van MEXX hebben jullie wellicht al op mijn instagram voorbij zien komen. Ik vind hem echt geweldig! Hij is lang en loopt schuin af. Liefde voor deze blouse!

T-shirt papegaai H&M & Blouse mexx

Helemaal bepakt en bezakt liepen we de V&D uit, nog even richting H&M. Ik had daar namelijk een prachtige bordeauxrode lange jurk gezien. Helaas niet te vinden in de winkel. Wel scoorde ik hier de legging die op een van de eerdere foto’s al te zien was. Ook dit geweldige papegaaien t-shirt kocht ik daar. Deze heeft mijn zusje uiteindelijk ook meegenomen. We werden bijna de H&M uitgestuurd om 18.00 want de winkels gingen nu toch echt sluiten! Als afsluiter hebben we alle tassen in de auto gelegd en aten we heerlijk onbeperkt sushi.

Lieve pap en mam, bedankt voor deze geweldige dag, ik heb super genoten! Ik kan niet wachten om naar Egypte te gaan met jullie! Liefs xxx Les. 

Wat vind jij van mijn nieuwe kleding?

 

20 Reacties

 1. 2 september 2015 / 08:06

  Waauw wat een super lieve verassing!! Echt heel tof van je ouders ?

 2. 2 september 2015 / 09:38

  Wat heerlijk zo’n dag, lief hoor van je ouders! Geniet van je aankopen en straks in Egypte natuurlijk πŸ˜‰
  Liefs!

 3. 2 september 2015 / 09:51

  Wat een geweldige verrassing! Leuke dingen heb je geshopt πŸ™‚

 4. 2 september 2015 / 10:01

  Wat een ontzettend lief gebaar van jouw ouders! Je hebt leuke items geshopt. πŸ™‚

 5. 2 september 2015 / 10:27

  ik heb ook 2 jurken van Jane norman, zitten ook heerlijk πŸ™‚ Wat gaaf dat jullie mochten shoppen op kosten van mams, super lief, zou er zelf een beetje moeite mee hebben om het aan te nemen. Het hotel ziet er ook poep sjiek uit, dat word genieten daar! En je gaat gewoon nog even het lekkere weer op zoeken als het hier koud is, goede timing πŸ™‚ Gefeliciteerd met je ouders, mooi aantal jaren om al samen te zijn! Dat hoor je tegenwoordig niet vaak maar dus super leuk om te lezen!

 6. 2 september 2015 / 11:23

  Oh wauw, wat super lief zeg! Je hebt echt hele mooie/gave kledingstukken uitgezocht. Die schoenen zijn heel stoer!! Allebei de paren.

 7. 2 september 2015 / 12:11

  Gefeliciteerd voor je ouders, lief dat je op hun kosten mocht gaan shoppen. Je bent echt heel erg goed geslaagd!

 8. 2 september 2015 / 12:58

  Wat fijn dat je een dagje mocht shoppen op de kosten van je ouders, erg lief! En je bent zeker goed geslaagd. Je sleehakken zijn echt m’n favoriet, prachtig!

 9. 2 september 2015 / 13:52

  Wat lief dat ze jullie meenemen om zoiets moois te vieren <3 En nog liever dat jullie lekker mochten shoppen op hun kosten hihi. Die laarsjes zijn tof! Ben benieuwd hoe je het gaat hebben daar.

 10. 2 september 2015 / 17:51

  Wat een heerlijke dag! En wat lief dat je op kosten van je ouders mocht shoppen. Leuk dat je zo goed geslaagd bent, het lange vest is echt mijn favoriet.

 11. 2 september 2015 / 21:46

  Wat een geweldige ouders! Mee naar Egypte en nu ook nog een shop-dag op hun kosten! Kan niet op!

 12. 3 september 2015 / 07:27

  Ah hoe lief van je ouders zeg! Wat een prachtige foto’s meid

 13. 3 september 2015 / 13:37

  Wauw, dat is inderdaad wel een droom haha! Je aankopen vind ik echt prachtig. Ahhh en die laarsjes zijn zo mooi, helaas kan ik echt niet op hakken lopen…
  Toevallig was ik drie dagen geleden met mijn vriend in de V&D, wel schoon, maar het was er zΓ³ heet. Vooral op de mannenafdeling was het niet te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.