Een ‘papieren’ agenda, elk jaar weer op mijn wishlist

Oubollig of niet, het uitzoeken van een nieuwe agenda blijft voor mij een geluksmomentje!

 

Persoonlijk kijk ik er elk jaar naar uit, een agenda uitzoeken voor het volgende jaar!  Meestal heb ik geluk en kan ik in maart al stiekem in het inkoopboekje bij mijn mijn vader en moeder kijken (eigenaren van een geweldige Bruna in Ouddorp). Dan zie je helaas alleen nog de buitenkant en moet ik geduld hebben tot eind augustus begin september.  De afgelopen jaren heb ik altijd gekozen voor de Blond Amsterdam agenda. Dit omdat ik al jaren groot fan van Blond ben en de agenda me gewoon vrolijk maakt.

Waarom dan een ‘papieren agenda’ in plaats van een digitale? Ik blijf het leuker en handiger vinden. Daarnaast gebruik ik mijn agenda als een soort dagboekje. Ik schrijf al mijn afspraken erin zodat ik altijd weet wat ik op de planning heb staan en soms schrijf ik er na afloop ook nog extra in over wat er die dag gebeurd is. Natuurlijk heb ik een keer geprobeerd over te stappen naar de agenda in m’n telefoon. Binnen een week had ik ineens een crash op m’n iPhone waardoor ik niet alleen al mijn contacten kwijt was maar dus ook alle afspraken in mijn agenda. Het was toen wel even stressen haha! Op dat moment was mijn geheugen door mijn depressie al net een zeef dus dat was de perfecte timing.  Het was voor mij dus eens en (voorlopig) nooit meer haha.

Dit jaar vond ik de keuze lastiger. Ik wilde een iets kleinere agenda die ook gemakkelijk plat blijft liggen als je erin schrijft. Dat miste ik bij de agenda van Blond afgelopen jaar heel erg. Ook dit jaar is de agenda van Blond erg leuk maar helaas ook een ‘dichtklapper’. Hoe leuk hij er ook uit ziet dit jaar ga ik niet voor een blond agenda. Ik heb lang gezocht maar uiteindelijk is het een simpele kleine agenda van de Hema (sorry mam/pap) geworden met, hoe kan het ook anders, een roze bandje! De eerste letters mag ik er bijna in schrijven wat kijk ik daar nu al naar uit!

agendaAgenda hema 2015

Ik ben vast niet de enige die jaarlijks uitkijkt naar het uitzoeken van een nieuwe agenda of wel?

ga('create', 'UA-56929610-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

2 Reacties

 1. 1 december 2014 / 20:18

  Ik heb ook een papieren agenda! Voor volgend jaar heb ik er eentje van de Flair. Bij de HEMA hebben ze ook leuke. Vind digitale agenda’s maar niets.

  • Lesley
   Auteur
   1 december 2014 / 20:50

   O die pocketagenda die bij de flair zat of niet? Die is echt zo schattig en ook leuk ingedeeld zeg! Zoals je in mijn blog kunt lezen vind ik het ook maar niks hoor haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.