EOS Kerst | Limited edition Geschenk Set & Lip Balm

Ook dit jaar komt eos weer met een vijftal limited edition producten speciaal voor kerst. Vorig jaar ontving ik een set met de geur: Berry Blossom en schreef daar ook een uitgebreide review over. Dit jaar ontving ik de Limited Edition geschenkset Vanille trio en twee Limited Edition Lip Balms. Maak je klaar voor een heerlijke Eos Kerst!

Eos Limited Edition Kerst

Geschenkset EOS kerst Vanille Trio

De geschenkset is er dit jaar in twee verschillende uitvoeringen. De Vanille Trio en de Merry Berry Trio. Die laatste lijkt heel veel op de geschenkset waar ik vorige jaar een review over schreef. Het enige verschil is dat er in plaats van de Soft Coconut Milk balm, de Honey Apple Lip Balm in zit. De rest van de producten zijn gelijk.

Met de limited eos kerst set zijn zachte kusjes en een stralende lach gegarandeerd.

Eos Limited Edition Giftset Vanille Trio

In de Vanille Trio geschenkset zit de: Vanilla Orchid Body Lotion, de Vanilla Orchid Dry Hand Lotion en een Organic Vanilla Bean Lip Balm. De verpakking is lekker winters, maar niet perse heel erg kerstachtig. Persoonlijk vond ik de verpakking van vorig jaar meer geschikt voor de kerst.

Eos Limited Edition Giftset Vanille Trio

Op de achterkant van de verpakking staat omschreven welke producten er allemaal in deze set zitten. Per product wordt ook aangegeven wat het product belooft. Ook kun je hier alle ingredienten terug vinden.

Eos Limited Edition Giftset Vanille TrioEos Limited Edition Giftset Vanille Trio

Alle producten uit de verpakking. Links de Dry Hand Lotion, de Body Lotion in het midden en rechts de Lip Balm.

Eos Vanilla Orchid Dry Hand Lotion

Laat ik beginnen met de Dry Hand Lotion. Wat belooft eos?

De Vanilla Orchid handcrème van eos verzorgt de handen en laat een heerlijke geur achter. De handcrème bevat sheaboter extracten en avocado olie voor prachtig zijdezachte en soepele handen. Trekt snel in en zorgt voor intensieve hydratatie, 24 uur lang.

Eos Vanilla Orchid Hand lotion

Het product ligt super in de hand. Ik heb, sinds ik eos vorig jaar ontdekt heb, altijd deze handcrème in mijn tas zitten. Het product is gemakkelijk mee te nemen door het kleine formaat, de verpakking voelt erg stevig aan en je hoeft je daarom niet druk te maken dat het eventueel kapot/open gaat in je tas.

Eos Vanilla Orchid Hand lotion

Naast dat ik deze zelf heb getest, heb ik ook mijn vriend het product laten proberen. Hij heeft vaak droge handen en dus is hij hiervoor de ideale testpersoon. Hij is net als ik, erg te spreken over dit product. Het trekt snel in, zorgt inderdaad voor een goede hydratatie van je handen en geeft daarnaast ook nog een heerlijke geur af. De geur is bloemig en als je het opsmeert ruik je het goed. Zeker de eerste paar uur nadat je het hebt opgesmeerd kun je deze geur nog goed (op een subtiele manier) ruiken. Daarna vervliegt hij wat.

Eos Vanilla Orchid Body Lotion

Het volgende product wat ik uitprobeerde was de Body Lotion. Wat belooft eos met dit product?

De Vanilla Orchid bodylotion van eos voor een zichtbaar zachte en mooie huid. De formule is verrijkt met natuurlijke sheaboter extracten, vitamine E en avocado-olie en zorgt voor intensieve hydraten, 24-uurs lang. De lotion trekt snel in en bevat een zachte bloemen geur.

Eos Vanilla Orchid Bodylotion

In deze bodylotion zit 200ml. Geen spectaculair grote fles, maar een mooi formaat. Hij is leuk vormgegeven en ook dit product ruikt net als de handcrème heerlijk. Zeker tijdens mij zwangerschap gebruik ik veel bodylotions. Mijn huid is erg snel droog en daarbij heb je echt een goede bodylotion nodig om dit tegen te gaan. Deze bodylotion is daar zeker geschikt voor. Ik gebruik hem voornamelijk op mijn benen en armen en het product trekt lekker snel in. Ook hier is de geur een hele tijd aanwezig, maar wel op een lekkere subtiele manier. Het enige nadeel van dit product vind ik dat doordat de verpakking vrij stevig is, je de body lotion er aan het einde vrij lastig uit krijgt.

Eos Organic Vanilla Bean Lip Balm

Het laatste product is de Organic Vanilla Bean Lip Balm.

Organic Vanilla Bean eos is een 100% natuurlijke lipverzorging. Bevat sheaboter en een mix van verschillende voedende olieën. Deze eos lipbalsem behoudt de natuurlijke vochtbalans van de lippen en maakt ze zijdezacht.

Eos Vanilla Orchid Lip Balm

Ik blijf het een leuke verpakking vinden. Ondanks dat het zo simpel is, vind ik het een leuke unieke vorm hebben. Het bolletje met aan de zijkant een deukje waarmee je het product makkelijk opendraait.

Deze lippenbalm kwam als geroepen. Niet dat ik ooit zonder zal zitten, maar toch 😉 . Het product glijd gemakkelijk over je lippen hoe droog deze ook zijn. Op het moment dat ik de set binnenkreeg waren mijn lippen echt gort droog. De velletjes gingen eraan en ze waren dus echt toe aan een goede verzorging.

Eos Vanilla Orchid Lip Balm

Ik ben gelijk begonnen met smeren van de eos Lip Balm. Het product is zoals eerder genoemd gemakkelijk aan te brengen. Het trekt in je lippen waardoor het je lippen ook écht verzorgd. Na een uurtje of twee/drie breng ik het wel opnieuw aan. Echt nodig? Dat niet, maar ik vind het gewoon fijn om wat vettere lippen te hebben. Nadat ik het product een tijdje gebruikt heb merk ik echt dat mijn lippen erop vooruit gaan. De vellen worden minder en ze zijn ook niet meer zo droog als voorheen. De geur van dit product is ook erg lekker en past helemaal in lijn met de andere producten uit deze gift box.

Deze set is te koop voor advies verkoopprijs van € 12,99 bij Douglas in de winkels. Van het weekend was ik bij Douglas en ik heb ze er inderdaad al zien liggen! De prijs was echter iets hoger dan de advies verkoopprijs die ik doorgekregen heb namelijk € 15,99. Ik vind het echt een aanrader en een leuke set om cadeau te geven of om voor jezelf te kopen. De voorraad gaat snel, dus wil je dit aanschaffen voor jezelf of als cadeau zorg dan dat je er snel bij bent.

Eos kerst Limited Edition Lip Balm | Peppermint Mocha & Peppermint Cream

Naast de geschenksets zijn er ook drie limited editions uitgebracht op het gebied van Lip Balms. Twee losse Limited Editions Peppermint Mocha & Peppermint Cream en een Limited Holiday Trio Set. Ik kreeg de twee losse Eos kerst Limited Editions opgestuurd.

Eos Limited edition Peppermint Cream & Peppermint Mocha

Van links naar rechts Peppermint Cream en Peppermint Mocha. Ze worden beide in een leuke winterse verpakking geleverd. Alleen was ik uiteraard alweer lekker ongeduldig en rukte de verpakking eraf voor ik de foto’s genomen had 😉 . Wat is de belofte van eos voor dit product?

De eos lippenbalsem Peppermint met zijn verleidelijke geur van pepermunt zorgt voor een onweerstaanbare voedingservaring! De rijke formule combineert cacao en sheaboter met vier hydraterende huidverzorgingsoliën – voor delicate, zachte en sensueel soepele lippen

Eos Limited edition Peppermint Cream & Peppermint Mocha

Ik vind pepermunt lekker om te eten, maar om het nu ook echt op mijn lippen te doen? Nee dat zag ik van te voren niet zo zitten. In het begin moest ik ook erg wennen aan deze pepermunt varianten. Na het aanbrengen beginnen je lippen een beetje te tintelen en ruik je duidelijk pepermunt. Het voelt wel lekker fris aan en als je een verstopte neus hebt is het ook een hele fijne ervaring 😉 . Deze Lippen Balms doen ook goed zijn werk net als de bovengenoemde Lip Balm uit de set. De verpakking van vooral de rood met witte vind ik erg leuk en brengt een gevoel van kerst met zich mee. Ik heb geen specifieke voorkeur voor een van de twee omdat ik ze daarvoor teveel op elkaar vind lijken.

Ook deze zijn te koop bij Douglas, in de winkels en online, voor een prijs van € 5,99 per stuk. Een leuk product dus, maar je moet wel van pepermunt houden.

Edit 2023 – Inmiddels zijn de eos producten niet meer te koop bij douglas. Via hun eigen website: evolution of smooth kun je ze nog wel bestellen.

Ken jij deze limited edition eos producten al?

 

Deze producten heb ik ontvangen ter review

17 Reacties

 1. VWillemse
  13 december 2017 / 07:04

  Vooral de vanille variant lijkt mij super lekker.
  Deze tip komt als geroepen in ieder geval.

 2. 13 december 2017 / 08:23

  Die vanille is heerlijk en peppermint mocha ook ? mooie foto’s heb je gemaakt!

 3. 13 december 2017 / 10:42

  Ik vind EOS heerlijke producten hebben, dus deze lijken me ook heel fijn! Vooral die met Vanille lijken me lekker

 4. 13 december 2017 / 12:15

  Ze zien er echt heerlijk uit! Ben benieuwd naar de geuren.

 5. 13 december 2017 / 13:29

  Ziet er leuk uit. Ik wist helemaal niet dat eos ook nog andere dingen had dan die kleine bolletjes met lippenbalsem. Vooral de vanille lijkt mij het fijnst en het lekkerst ruiken.

 6. 13 december 2017 / 15:12

  Ik ken ze nog niet maar ze lijken me heerlijk! Al een aantal van die lip balsems gestest (En nog steeds in gebruik) en werkt perfect.

 7. 13 december 2017 / 16:42

  Ik ben gek op vanille. Van het merk heb ik enkel nog maar de handcreme en lippenbalsem eens gekocht

 8. 13 december 2017 / 19:00

  Heerlijke set om cadeau te geven of krijgen! Mij zouden ze veel plezier kunnen doen met de vrolijke lipbalms!

 9. 14 december 2017 / 07:56

  Ik vind de vorm van de verpakking van deze producten zo grappig! Een erg leuk cadeautje.

 10. 14 december 2017 / 08:34

  wat grappig dat ze die vorm van de verpakking hebben doorgevoerd ik kende alleen de eitjes van dit merk

 11. 14 december 2017 / 09:34

  Ik houd van dit merk en de producten. In Amerika in september heb ik heel veel handcremes en lipbalms gekocht. Voorlopig kan ik hier wel een jaartje mee vooruit. Die met mint is mijn favoriet.

 12. 14 december 2017 / 20:44

  Wat ziet dit er leuk uit! Zelf heb ik nog geen ervaring met Eos, maar ik hoor er altijd zoveel goeds over!

 13. Verena
  15 december 2017 / 20:07

  Ik had deze al voorbij zien komen ergens, ik vind hem zo leuk!!

 14. Fleur
  17 december 2017 / 13:08

  Wat een leuke giftset! ideaal om cadeau te vragen of te geven met de kerstdagen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.