Essence I Need a Miracle Mascara

Essence is afgelopen jaar met een nieuw product op de markt gekomen genaamd: I Need a Miracle volumizing & strenghtening mascara. In de afgelopen periode heb ik deze mascara uitgetest en in deze blog vertel ik je wat ik ervan vind!

Essence I Need a Miracle Mascara | het product

De mascara wordt geleverd in een zwarte verpakking, met daarop alleen duidelijk de naam van de mascara vermeld. Ik vind deze verpakking niet heel speciaal, maar wel erg fijn in gebruik. De bovenkant kun je eraf draaien en door de vorm (breed aan de buitenkant en wat smaller aan de binnenkant) heb je veel grip bij het aanbrengen.

Essence I need a Miracle Mascara

Wat belooft essence?

De mascara met applicator in een speciale pinda-vorm verlengt wimpers en geeft ze supervolume. Alle wimpers krijgen kleur en worden versterkt in slechts een handomdraai.

Essence I need a Miracle Mascara

Op de achterkant van de verpakking staat de belofte van essence in drie talen aangegeven. Het product is na openen 6 maanden goed. Deze mascara is leverbaar in één kleur: zwart.

Essence I need a Miracle Mascara

Mocht je daarin geïnteresseerd zijn heb ik hier nog even de ingredienten voor je: Aqua (Water), Paraffin, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Oryza Sativa (Rice) Cera, Polybutene, Polyester-11, Ozokerite, Vp/Eicosene Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Propylene Glycol, Acacia Seyal Gum Extract, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ci 17200 (Red 33), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 42090 (Blue 1), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77499 (Iron Oxides).

Essence I Need a Miracle Mascara | In gebruik en het resultaat

Hieronder zie je de applicator van de mascara.

Essence I need a Miracle Mascara

Het is een vrij brede applicator en dat is iets waar je van moet houden. Persoonlijk vind ik dit fijn werken. Op de volgende foto zie je het resultaat na aanbrengen.

Essence I need a Miracle mascara voor-na

De foto links bovenin laat mijn wimpers zien zonder enkele mascara en de grote foto zie je mijn wimpers met de essence I Need a Miracle volumizing & strenghtening mascara. Zoals je ziet werkt deze mascara voor mijn wimpers perfect! Ik heb van mezelf hele lichte wimpers, maar ze zijn al wel redelijk gekruld. Deze mascara brengt gemakkelijk aan, het verlengt mijn wimpers mooi en geeft ze volume. Ook de kleur is goed zwart. Essence beloofde daarnaast nog een versterking van de wimpers. Of het mijn wimpers zelf echt versterkt weet ik niet, maar na het aanbrengen van de mascara zorgt het er wel voor dat de mascara aan het eind van de dag nog net zo op mijn wimpers zit als aan het begin van de dag.

Zoals jullie horen ben ik erg enthousiast over deze mascara. Ik vind hem geweldig en gebruik hem al veel langer dan mijn normale testperiode van 2 weken. Ik ben groot fan van de Benefit Rollerlash, deze komt qua resultaat toch wel heel dicht in de buurt voor mij! Hij is te koop voor slechts € 3,59 bij onder andere Kruidvat.

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Essence I need a Miracle Mascara

8 Reacties

 1. Yvonne
  9 januari 2019 / 06:57

  Mooi effect zeg! Wil ik zeker gaan proberen.

 2. 9 januari 2019 / 13:22

  Heel mooi effect geeft de mascara! Ik heb deze ook en ben er ook erg tevreden over. Ik moest eerst even wennen aan de verpakking, omdat hij wat anders vasthoudt, maar vind hem nu wel echt heel fijn.

 3. 9 januari 2019 / 17:02

  Wauw hij doet het wel goed hoor! Ik noem jouw blog trouwens deze week op mijn website, misschien vind je het leuk om te weten dat er iemand over je schrijft haha! liefs

 4. 9 januari 2019 / 17:59

  Ik was al erg benieuwd naar deze mascara en heb hem zelf ook nog liggen. Toch maar eens gebruiken, want nu jij enthousiast bent ben ik nog meer benieuwd geraakt 🙂

 5. 9 januari 2019 / 19:42

  Deze heb ik ook, ik vind hem erg fijn! Veel volume en goede langdurigheid inderdaad.

 6. 10 januari 2019 / 20:32

  Wow wat een mooierd! Je ziet goed verschil en zo netjes ook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.