Essie Demure Vix | Review

Neutraal maar chic met Demure Vix

De nagellak van Essie is echt mijn favoriet. Ik heb er inmiddels 21 verzameld. Nu heb ik hier gek genoeg nog nooit één review over geschreven op mijn blog! Van het weekend was het weer tijd voor een ander kleurtje op mijn nagels en ik besloot gelijk maar even foto’s te maken van dit lakje. Het is één van mijn favorieten van afgelopen tijd: Demure Vix. Ik kocht dit lakje in Duitsland. Daar stond hij tussen het standaard assortiment. Ik heb hem hier in Nederland, zowel in de winkel als online, nog nergens gevonden. Als ik het goed heb is Demure Vix oorspronkelijk uit de zomercollectie van 2010! De Essie omschrijving is als volgt:

walk the line between naughty and nice in compelling cocoa mauve nail color. hints of iridescence play up your daringly dual nature.

Essie Demure Vix

Demure Vix heeft een aparte kleur. Het is een nude kleur met een paars/roze glans er overheen.

Essie Demure Vix Essie Demure Vix

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan Essie is dat het kwastje lekker breed is en je daardoor op een snelle manier je nagels netjes kunt lakken. Ook druppelt de nagellak niet snel van het kwastje af.

Essie Demure Vix

De verpakking is toch ook altijd wel erg mooi hé 🙂 . Hoe simpel die ook is, ik vind het gewoon erg mooi clean. Niet veel poespas maar gewoon een doorzichtig glazen flesje met een witte dop.

Essie Demure Vix

Wat ik verder fijn vind aan Essie is dat de lak snel droogt. Zoals ik al eerder verteld heb in andere artikelen, heb ik totaal geen geduld met mijn nagels lakken 😉 .  Als het niet snel droogt vind ik het al snel irritant haha. Op de foto draag ik twee laagjes. Kijk maar even niet naar mijn nagelriemen :-p . Je ziet het is een beetje een nude kleur maar toch erg mooi en dekkend. Je kunt wel één laagje doen hoor, maar dan is hij wat neutraler en een beetje doorschijnend. Deze nagellak blijft zo een 5 dagen goed zitten op je nagels!

Mijn conclusie: Als je een keer in Duitsland bent, of je ziet hem ergens anders liggen, zou ik deze kleur zeker meenemen!

Kende jij deze kleur al van Essie? 

 

24 Reacties

 1. 7 augustus 2015 / 12:18

  Wat een apart kleurtje, erg mooi! Ik heb hem nog nooit gezien.

 2. Bernadet
  7 augustus 2015 / 15:25

  Wat heb je een leuke blog btw! – Het is echt een mooi lakje he! Ik nam hem ook in Duitsland mee – idd nog niet gezien hier in Nederland. Hij is gorgeous! Vind vooral die paarsige/rozige gloed erdoor echt prachtig – helemaal verliefd.

  • 7 augustus 2015 / 16:28

   Dank je wel Bernadet! Ja vind hem ook echt super mooi! Hij is best apart en vind het eigenlijk wel leuk dat je hem in Nederland niet kan vinden, dan is het nog een beetje extra uniek 😉

 3. 7 augustus 2015 / 15:50

  Gaaf kleurtje. Ik heb nog nooit met Essie gelakt 🙁

 4. 7 augustus 2015 / 20:11

  Wat een super mooie kleur! Ik heb echt jaren alleen maar Essie gedragen. Had echt zoveel lakjes gespaard haha. Ondanks dat ik nu kies voor natuurlijke merken blijf ik het qua kwaliteit echt een top merk vinden.

  • 12 augustus 2015 / 14:07

   Moet je er toevallig van af kim :-p haha geintje hoor! Wat voor merken gebruik jij nu dan? Ben ik heel benieuwd naar!

 5. 7 augustus 2015 / 20:44

  Wat een leukerd! Dit is wel een kleur die ik ook zou dragen 🙂 Ik moet wel toegeven.. Ik heb nog geen één lakje van Essie in mijn bezit. Ik denk dat ik er toch maar aan toe moet geven en dit merk ook uitproberen! (Rare zin volgens mij hihi)

  • 12 augustus 2015 / 14:08

   Ik snap wat je bedoeld hoor haha 😉 Ik zou zeker aan Essie beginnen maar Nina het is net als MAC, once you go…

 6. debby
  8 augustus 2015 / 09:44

  Wat een lief en mooi kleurtje zeg.

 7. 8 augustus 2015 / 13:17

  Heel mooi kleurtje! Ook ik heb nog nooit een Essie lakje in bezit gehad!

 8. Britt
  10 augustus 2015 / 18:59

  Bij bol.com zag ik deze nog online staan! Pas geleden hadden ze een actie 2 voor € 15,00. Ik heb toen Maximillian strasse her en lady like! Super blij mee!

  • 12 augustus 2015 / 14:11

   Hoi Britt, Bedankt voor je reactie! Ik zat van de week te kijken en toen stond hij er niet meer tussen 😀 Lady Like moet er een beetje op lijken zeggen ze maar die heb ik zelf nog nooit geprobeerd! Ja die Bol.com acties zijn altijd erg leuk 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.