Even bijkletsen en een fijne kerst!

Even bijkletsen

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien hebben gemerkt afgelopen anderhalve week is het wat rustig geweest op social media en op mijn blog. Op mijn blog zijn alleen de artikelen online gekomen die ik ingepland had. Ik had er nog zoveel meer online willen plaatsen, maar helaas. Mijn gezondheid heeft me even laten weten dat het tijd was om rust te nemen. Ik had een paar dagen vrij genomen om wat bij te komen en te klussen aan de bovenverdieping in ons huis.

Helaas kreeg ik vorige week donderdagavond flink de griep. Ik kreeg koorts en was erg beroerd. Alle afspraken die ik had heb ik moeten afzeggen en daar baalde ik flink van. Toen het in het weekend weer een beetje beter leek te gaan, kreeg ik erg last van extreme benauwdheid. Alles wat je dan zo normaal vind als een blokje lopen met de hond, stofzuigen of de vaatwasser inruimen kost dan ineens heel veel moeite en energie. Maandag ben ik direct bij de dokter geweest en hij zei dat ik direct weer met mijn astma medicatie moest starten. Aangezien ik allergisch ben voor het medicijn dat direct werkt, was het hopen dat de medicatie goed aan zou slaan. Werd het erger of was het donderdag nog niet beter moest ik bellen.
Die nacht was helemaal hel, heel de nacht hoesten en ik voelde me steeds zwakker worden. Zoveel geslapen heb ik in tijden niet, ik voelde me zo ziek en zwak dat ik s’morgens gelijk de dokter heb gebeld. Gelukkig kon mijn lieve vriendinnetje me dit keer brengen want zelf rijden durfde ik niet meer. Ik was bang dat ik in de auto in slaap zou vallen zo moe was ik. De dokter heeft na overleg met de longarts me direct aan de prednison gezet. Een stootkuur voor 7 dagen. Nu een paar dagen verder en gelukkig begint het te werken, ik voel me aansterken, maar ik merk ook dat mijn energieniveau door de griep en dit alles erg laag is.

Ik had me dit jaar rond kerst iets anders voorgesteld, lekker onze slaapverdieping opknappen, cadeautjes halen voor iedereen, een mooie outfit en een leuke kerstmarkt bezoeken. Het werd liggen op de bank of in bed, veel slapen, lang leven online shoppen met af en toe een kerstfilm. Dit zet me weer mooi even met beide benen op de grond, gezondheid is niet te koop en je neemt het snel voorlief. Zorg dat je geniet van elke dag en doe alleen de dingen die je écht leuk vind.

Fijne kerstdagen!

Ik wil jullie allemaal fijne kerstdagen wensen en alvast een heel erg gezellige jaarswisseling! Natuurlijk komen er gewoon nog blogs online dit jaar, maar deze schattige kerstkaart van Zoë kon ik natuurlijk niet voor jullie achterhouden! Hij is virtueel, dat wel maar het is iets hihi.

Kaart Zoe kerst

Mijn kerst

Natuurlijk is het even afwachten hoe het gaat met mijn gezondheid. Ik ben benieuwd of ik het allemaal ga volhouden, maar ik ga me in ieder geval een beetje rustig proberen te houden. 

Ik vier kerst alle drie de dagen. Met kerstavond ben ik bij mijn opa en oma met heel de familie. Tiemen moet helaas werken dus die is er niet bij aanwezig. Op die avond doen we surprises. Na al dat gedoe van afgelopen week, was ik blij dat ik al vroeg aan mijn surprise was begonnen. Natuurlijk moet hij nog afgerond worden en het gedicht wordt vooral last-minute werk. Ik ben heel benieuwd wie mij getrokken heeft dit jaar en wat hij of zij voor moois gemaakt heeft.

Eerste kerstdag vier ik met mijn schoonouders. Dit jaar mogen wij het voorgerecht maken. Ik vind het altijd erg leuk dat we allemaal iets maken. Zo ligt de druk niet bij een persoon en heb je allemaal het gevoel dat je mee hebt gewerkt aan het kerstfeest.

Tweede kerstdag vieren we bij mijn ouders. Of beter gezegd bij mijn zusje. We gaan daar aan de slag met de pizzarette waar ik eerder deze week al over vertelde. Daarnaast gaan we zoals altijd een tekenfilm kijken. Dit jaar wordt het waarschijnlijk de nieuwste Ice Age of Huisdiergeheimen.

Ik hoop dat we weer mooie herinneringen gaan maken deze kerst. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou.

Fijne kerst!

xx Lesley

 

22 Reacties

 1. 24 december 2016 / 07:42

  Hopelijk knap je snel op en kun je genieten van de kerst. Fijne dagen!

 2. 24 december 2016 / 07:48

  Wat naar zeg dat je gezondheid je een beetje in de steek heeft gelaten! Ik hoop dat je ondanks dat toch echt van de kerst kunt genieten! Zo te horen heb je leuke dingen op de planning staan 🙂 Fijne kerstdagen!

 3. Charissa Post
  24 december 2016 / 07:53

  Ik miste je al! Hoop dat je er snel weer bovenop komt, hele fijne dagen en een mooi 2017! X

 4. 24 december 2016 / 07:59

  Heel veel beterschap meis en vooral ook fijne kerstdagen!

 5. Desiree
  24 december 2016 / 08:12

  Fijne dagen lieverd.hoop dat je snel weer de oude bent!

 6. 24 december 2016 / 09:12

  Jeetje wat een vervelend dat dit jou allemaal moet overkomen en dan ook juist tijdens de kerstdagen!
  Ziek zijn komt altijd op een verkeerd moment ?
  Heel veel beterschap en ik hoop dat je snel de oude bent zodat je fijn bij iedereen kerst kan vieren!?

  De kestkaart van Zoe vind ik ook echt super leuk geworden!

  Liefs van mij!

 7. 24 december 2016 / 09:22

  Wat naar om te lezen dat je gezondheid je zo in de steek heeft gelaten. En dat zo voor de feestdagen! Daarom hoop ik op extra fijne (en energieke) dagen voor jou! Iets met gunnen en verdienen 😉

 8. 24 december 2016 / 09:46

  Hopelijk ben je gauw weer helemaal beter! Toch hele fijne dagen gewenst!

 9. 24 december 2016 / 09:53

  Ah meis, wat naar om te lezen. Hoop dat je je snel weer helemaal top voelt. Fijne feestdagen! Dikke kus voor jou!

 10. 24 december 2016 / 10:05

  Dat is echt balen zeg dat je ineens zo ziek werd. Hopelijk voel je je snel beter. Hele fijne kerst gewenst! ♥

 11. 24 december 2016 / 10:50

  Oh bah, ik voel zo met je mee want heb het zelf ook deze dagen goed te pakken gehad. Bah wat was/is dat vervelend. Ik voel me zelf ook nog niet helemaal top maar ik hoop dat we beide fijne dagen zullen krijgen hihi

 12. 24 december 2016 / 11:06

  Heel veel beterchap! Van prednison knap je vaak snel op. Ook een keer gehad en ik herken de symptomen. Toevallig heeft een kennis exact dezelfde symptomen, zit nu ook aan de ventolin.
  Fijne feestdagen en rustig uitzieken!

 13. 24 december 2016 / 11:45

  Wat vervelend zeg, zo ziek zijn!
  Wens je een hele fijne kerst toe maar aan de plannen te horen komt dat wel goed!

 14. 24 december 2016 / 11:52

  Wat heftig allemaal zeg! Heel veel beterschap en ik hoop toch dat je kunt genieten van de kerstdagen! Liefs!

 15. 24 december 2016 / 12:04

  Je had het goed te pakken zeg! Beterschap nog en hele fijne kerstdagen!

 16. 24 december 2016 / 12:46

  Oh jij ook al? Ik had het ook flink te pakken. Heb nog niet alle energie terug maar bijna een weekje vrij. Fijne dagen in ieder geval!

 17. 24 december 2016 / 16:25

  Die foto is echt té leuk en schattig <3 Zoiets zou ik van Kenzo ook wel willen 🙂 Vervelend dat het met je gezondheid niet zo lekker gaat zeg! Frustrerend ook als je zoveel van plan bent, maar zo weinig kunt. Ik hoop met je mee dat het snel weer beter gaat. Fijne feestdagen!

 18. 24 december 2016 / 17:26

  Hee lieve Lesley, wat naar dat je je zo vervelend voelt! Ik hoop dat het snel beter gaat en dat je met Kerst leuke dingen kunt gaan doen. Want al je plannetjes klinken superleuk, leuk idee ook, die surprises. Fijne Kerst alsnog, meid. Malou x

 19. 24 december 2016 / 21:47

  Heel veel beterschap meid en natuurlijk een mooie kerst!! ❤

 20. 25 december 2016 / 09:06

  Lieve Lesley, ik hoop dat je je deze dagen weer een stuk beter voelt. Hele gezellige Kerstdagen toegewenst. Xxx

 21. 25 december 2016 / 11:10

  Hopelijk voel je, je nu weer een stuk beter en kun je van de kerst genieten! Huisdiergeheimen is echt een leuke film 🙂 Fijne feestdagen in ieder geval!

 22. 29 december 2016 / 21:08

  Oh wat balen dat je zo ziek bent geweest! Ik hoop dat het inmiddels wat beter gaat en je leuke kerstdagen hebt gehad!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.