Feeling Blue? Try painting yourself in a different color | Maandag collagedag

Mijn zusje is mega fan van Esprit. Als ik een cadeau voor haar zoek, weet ik dat ze met een bon van deze winkel altijd helemaal in de gloria is! Tijdens onze gezamenlijke shopping tripjes gaan we dan ook vaak deze winkel binnen. Ik had eerst het idee dat dit niet echt “mijn” winkel was maar ik moet toegeven, elke keer als ik er kom zie ik zo veel leuke/mooie items! Vandaag daarom de maandag collagedag met een samengestelde look van Esprit.

Zoals jullie weten hou ik erg van kleur in mijn outfit. Tijdens het samenstellen van deze outfit kwam ik in de problemen doordat ik twee verschillende outfit looks op een gegeven moment creëerde. Daarom heb ik, voor het eerst tijdens de maandag collage dag, besloten om niet één maar twee collages te maken. De eerste collage heeft een hoe kan het ook anders roze touch.

Esprit Collectie - Look no. 1

 

Deze soepele lange broekrok, ook wel de palazzo broek genoemd is dé trend van dit jaar. Je ziet hem op steeds meer plekken in de winkels verschijnen. Ik vond deze zacht roze variant erg mooi! De top die ik erbij uit koos is een beetje saai aan de voorkant maar aan de achterkant hangt hij een beetje open. Deze sandaaltjes zijn altijd handig, heerlijke witte lederen sandaaltjes. Het horloge en de armband is één set, ik vind het ombré effect in het horloge erg gaaf!  Om het af te maken nog een mooie statement ketting en een wollen hoed tegen de zonnestralen. Als een beetje een geintje vond ik deze geweldige sleutelhanger. Tijdens mijn collage van vorige week vertelde ik jullie namelijk met welke producten ik altijd weer thuis kom. Een sleutelhanger is er één van.

 

Esprit look no. 2

De tweede outfit is een heerlijke outfit voor een zondagmiddag! Als je er andere schoenen bij aantrekt zou het zelfs een outfit voor naar je werk kunnen zijn maar dan eentje die super lekker zit! De materialen van deze items zijn allemaal zacht namelijk. Ik vond het vest cq deze poncho als eerst. Deze ga ik echt op mijn wishlist zetten! Hij heeft franjes en is daarna ook nog eens tot in je knieholtes. De babydoll top maakt het weer een vrolijk/kleurrijk geheel. De broek is comfortabel en stijlvol. Ik vind deze slippers erg leuk. Ze zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij deze look vond ik deze zilveren het mooist staan. De bucket bag ook wel buideltas maakt je outfit een beetje losjes.

Al deze items zijn terug te vinden op de website van Esprit.

Welke look vind jij het leukst? Look 1 of look 2? 

8 Reacties

 1. kim
  11 mei 2015 / 11:46

  Look 2 is mijn favoriet! Maar die sleutelhanger van look 1 vind ik wel geweldig, haha!

  • Lesley
   Auteur
   11 mei 2015 / 21:35

   Dank je 🙂 Ja gaaf he die sleutelhanger 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.