Fotootje fotootje aan de wand…

Afgelopen maart ging ik samen met mijn vriend, mijn zusje en haar vriend naar de dierentuin. Op een gegeven moment besloten we dat het ons leuk leek een foto te maken van ons vieren en deze dan als cadeau aan mijn ouders te geven. Via webprint.nl zag ik verschillende leuke aanbiedingen. Gelijk een goed moment om hun producten en service te testen voor mijn blog 🙂 Tijdens de dag in de dierentuin maakte we deze foto:

Webprint.nl

Een paar dagen later bekeek ik de webshop van webprint.nl en ging ik aan de slag. Het werkt eigenlijk allemaal voor zich. Je kiest een product uit wat je wilt bestellen, in dit geval koos ik voor een canvas. Daarna kies je of je hem staand, liggend of vierkant wilt en in welke maat. Ik koos voor 60 x 40 liggend. Dan kies je uit welke foto je graag op je canvas wilt hebben. Je kiest de dikte van het frame, kunt eventueel nog een tekst of een effect toevoegen aan je foto en bestellen maar! Het is zo gemakkelijk en mocht je er niet uitkomen, ze zijn zeker bereid je te helpen! Naast mijn canvas had ik ook nog een aantal losse foto’s erbij besteld voor mijn opa en oma’s. De bestelling heb ik op zaterdag gedaan en woensdag zou het geleverd worden maar, het werd zelfs een dag eerder geleverd!

Webprint.nl

Natuurlijk hielp Zoë me graag met uitpakken.

Webprint.nl

Het was super goed verpakt en netjes geleverd. Alles zag er precies zo uit zoals gewenst. De losse foto’s waren ook goed verpakt met een kartonnetje erachter zodat de foto’s ook recht, iets wat ik heel belangrijk vind, aan zouden komen. Naast alles wat ik besteld had zat er ook nog een kortingsbon bij voor Zalando, dat is nog eens een leuke verrassing 😉 !

Toen kwam het moeilijkste, het wachten tot we het konden geven! Ik wilde het al snel aan mijn ouders geven maar ze waren op vakantie, dus voor die tijd mocht ik hier dus nog niks over op mijn blog plaatsen want anders zou de verrassing verpest worden!  Eindelijk was de dag daar dat ik het kon geven en zat ik met mijn fototoestel in de aanslag! Hieronder een fotootje. Blij en verrast, dat is zeker van hun gezicht af te lezen 🙂 .

Webprint

Het bestellen bij webprint.nl ging gemakkelijk en snel. Ze hebben goede prijzen, vaak leuke aanbiedingen, bieden hulp bij het bestellen, leveren snel en leggen goed en duidelijk uit wat hun producten inhouden. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over en volgende keer als ik een soortgelijk product nodig heb zal ik hier zeker weer bestellen! Een tip van mij, meld je eerst aan voor de nieuwsbrief want in elke nieuwsbrief hebben ze korting op een bepaald product uit hun assortiment. Dit is dan meestal een paar dagen geldig.

Voor nu hebben ze 15% korting op alle formaten canvas! Gebruik de actiecode WPNLDECAP15 bij het afrekenen.  Deze actiecode is geldig tot 31 mei.

Heb jij wel eens wat besteld bij webprint.nl?

 

12 Reacties

 1. 8 mei 2015 / 07:50

  Wat leuk en wat een mooie foto! Je ouders zien er ook echt bruin uit door de vakantie (of zijn ze altijd zo bruin). Vind het echt lief van je dat je iets wat je voor je blog krijgt aan je ouders besteed. Toffe dochter ben je hihi 🙂 Liefs

 2. 8 mei 2015 / 09:05

  Wat leuk!! En ook een super tof cadeau om te geven zoiets 🙂 Wilde je hem stiekem niet gewoon zelf houden haha. Ik heb nog nooit besteld bij Webprint 😉

 3. bymarlayne
  8 mei 2015 / 09:25

  Wat een leuke foto heb je uitgekozen!

 4. 8 mei 2015 / 10:07

  Kijk die blije hoofdjes, superleuk! (op de foto en op de foto van de foto met de foto, ha!)

 5. 8 mei 2015 / 11:46

  Wat een leuke verrassing voor jouw ouders! Het is ook echt een hele mooie foto!

 6. 8 mei 2015 / 13:16

  Ik heb er regelmatig besteld, altijd goede service 🙂 Hele leuke foto van jullie!

 7. Jolet
  8 mei 2015 / 19:49

  Wat leuk om cadeau te geven! Webprint is inderdaad echt een topper met dat soort dingen.

 8. Raindrops
  9 mei 2015 / 10:55

  Super leuk cadeau om te geven! Ik hoor altijd goede dingen over Webprint. Liefs,

 9. eliesxxx
  10 mei 2015 / 08:55

  Super leuk zo’n foto! Wij hadden hier in huis ook een foto met alle kinderen, best speciaal omdat het de enige was met z’n alle. Ik kan er eerlijk gezegd niet meer tegen aan kijken, ik heb mijn hoofd zo vaak gezien nu hahaha.. Webprint is zeker een fijne webshop. Jullie foto is echt heel leuk en mooi geworden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.