Geef je kamer een hele andere uitstraling met fotobehang!

Mijn vriend had voor de verbouwing van onze slaapkamer een plannetje gemaakt. Meestal duurt het even voor we het met elkaar eens zijn, maar dit keer was het in een keer raak. Hij had een fotobehang uitgekozen voor op onze slaapkamer. In combinatie met een paar andere elementen werd het direct een mooi geheel. We hebben alles besteld en inmiddels is de slaapkamer bijna af. Het fotobehang zit op de muur en ik kan niet anders zeggen dan dat het echt een plaatje is geworden! Ik ging op zoek naar meer fotobehang inspiratie, we hebben tenslotte nog drie kamers over om in te vullen 😉 .

In de wolken


Ik heb iets met wolken. Het is naast een mooi gezicht, altijd anders, altijd in beweging en het straalt een mooie vorm van rust uit. Ik kan ook echt uren op mijn rug liggen om te kijken naar de lucht. De bovenstaande inspiratieafbeeldingen vind ik dan ook erg mooi. Je kunt hier gelijk zien wat ik bedoel met, maakt het een geheel.

Wereldkaart

Een wereldkaart heeft gewoon iets. Het geeft mij het besef dat je heel klein bent op een grote wereld, maar ook het idee dat de hele wereld voor mij open ligt. Dat ik als ik wil, zo in het vliegtuig kan stappen en naar een ander stuk van de kaart kan reizen. Deze wereldkaart is erg stylish. Door de pasteltinten geeft het rust aan de kamer.

Subtiele details

Natuurlijk hoef je niet je gehele muur te bekleden met een fotobehang, je kunt het ook toepassen op een gedeelte van je muur. Dit vind ik erg leuk gedaan. Het is subtiel, het valt op, maar niet te veel!

Ook in de badkamer

Naast in de slaapkamer, woonkamer of keuken kun je het ook in je badkamer plaatsen. Ik zou het dan wel weer lekker rustig houden net zoals hier met de stenen gedaan is. Het geeft deze badkamer net wat extra’s, maar het past wel goed in het geheel.

Pixers

Zoals je wellicht al hebt kunnen zien in de afbeeldingen zijn deze voorbeelden van de site Pixers. Bij Pixers kun je terecht voor diverse muurbekleding. Naast fotobehang kun je er ook stickers voor op je muur aanschaffen. Mocht je liever voor wat veiligers gaan hebben ze ook canvas schilderijen en posters. Ik heb gemerkt dat het aanbod echt enorm is. Oja, ik zou geen koopjesjager zijn als ik je deze tip niet mee zou geven: let op de aanbiedingen. Ze hebben regelmatig kortingsacties, korting bij inschrijving op de nieuwsbrief, 45% korting met pinksunday etc. Zeker als je een fotobehang wilt aanschaffen kan het al snel veel geld schelen!

Ik ben dus helemaal om, hoewel ik het vroeger al snel ordinair vond heb ik nu gemerkt dat er ook zo verschrikkelijk veel stylish opties zijn. Onze slaapkamer is echt een mooi geheel geworden. Ik kan je alvast verklappen dat het een soortgelijk fotobehang is als hierboven. Ik ben heel benieuwd of jij kan raden voor wat voor design wij zijn gegaan 😉 .

Wat vind jij van fotobehang?

Deze blogpost is gesponsord.

 

22 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 07:18

  Oh dit is inderdaad leuk! Geen idee of het wat voor mij zou zijn, maar het is wel goed om hierover na te denken zodra ik ga verhuizen ?

 2. 3 februari 2017 / 07:19

  Ik had er nooit zo over nagedacht, maar vind het fotobehang eigenlijk echt heel mooi staan in deze voorbeelden, vooral als het in de subtiele details zit.

 3. 3 februari 2017 / 07:44

  Wij hebben ook fotobehang in de slaapkamer en daar ben ik nog steeds super blij mee!

  Het is wel van een ‘eigen’ afbeelding en ben heel blij met de kwaliteit (niet bij pixers vandaan overigens, maar elders beter gevonden).

  Fotobehang is tof!

 4. 3 februari 2017 / 08:47

  Wat een prachtig gezicht zo! Ik vind het heel erg mooi vooral de tweede en de foto van de badkamer

 5. 3 februari 2017 / 08:54

  Ik vind het zo tof! Vooral met wolken, en de wereldkaart is ook echt super tof.
  Liefs,
  Evelien

 6. 3 februari 2017 / 09:12

  Die eerste wolken en de blaadjes op de muur vind ik echt prachtig! Het is wel snel too much vind ik. Ik ben nu heel benieuwd naar jullie slaapkamer! Malou x

 7. 3 februari 2017 / 09:40

  Die eerste met die wolken in een industrieel pand, daar moet ik gewoon van kwijlen hoor haha. Zo mooi!

 8. 3 februari 2017 / 10:56

  Die met die blaadjes vind ik echt heel mooi! Ik ben erg benieuwd naar je slaapkamer geworden haha.

 9. 3 februari 2017 / 13:08

  Heey da’s echt super origineel! Ik ga het zeker eens bekijken =D

 10. 3 februari 2017 / 15:52

  Wauw, die wolken en de wereldkaart zijn erg mooi! Het is eens iets anders dan een accentkleur. Iemand die ik ken heeft een gigantische foto van de hal van het Centraal Station hier in Antwerpen als contrastmuur. Prachtig én origineel, want de foto is door een vriendin genomen!

 11. 4 februari 2017 / 08:35

  Dit lijkt me zo tof!!! Maar ben ook bang dat je er snel op uitgekeken raakt… De wolken vind ik het mooiste!

 12. Esther
  4 februari 2017 / 09:21

  Fotobehang is zo cool! Vind die stenen in de badkamer ook echt prachtig. Bij mijn vriend thuis hebben ze een autobedrijf en die hebben in hun kantoor een wand met fotobehang waar een hele mooie auto op staat, super cool!

 13. 4 februari 2017 / 09:44

  Wow, daar zitten mooie behangetjes tussen. Wij hebben behang op de slaapkamer (wil maar op 1 muur ;-), de rest lekker strak gestuukt). Ik ben er erg blij mee.

 14. 4 februari 2017 / 16:59

  Ik vind die landkaart gaaf!! Al denk ik dat ik dat wel voor een gang of slaapkamer zou doen, manlief ziet mij al aankomen voor de woonkamer…..haha

 15. 4 februari 2017 / 21:17

  Ik vind fotobehang ook wel iets moois hebben. Had ook nooit verwacht dat er zoveel verschillende opties evengoed nog zijn.

 16. 5 februari 2017 / 23:52

  Ik vind dit zoooo tof! Mijn oom had vroeger op zijn slaapkamer dus een behandeling van het strand met palmbomen. Heel erg 1960-1970’s zeg maar. Dus als klein meisje bij opa en oma wilde ik altijd in die kamer slapen. Zo tof! Nooit meer echt gezien en nu is het weer helemaal hot. Zo gaaf! Hmmm… waar.. oh waar 😀

 17. HuizeHaaknaald
  20 februari 2017 / 14:26

  Oeh, gaaf! Vooral die planten!! En toch vind ik die roze wolken ook heel mooi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.