Geluksmomentjes | met o.a. Vrijlating van zeehondjes en een yogasessie op een vreemde plek.

Geluksmomentjes, soms zijn ze groot en soms zijn ze klein. Elke dag beleef je hopelijk iets wat je een kleine euforie geeft, een kwispelde hond die je komt begroeten, de lach van je kind of een onverwachte glimlach of begroeting van een vreemde. Vandaag heb ik voor jullie mijn 11 geluksmomentjes van afgelopen dagen.

♥ De vrijlaten van twee zeehondjes afgelopen zaterdag. Dit was echt een soort bucketlist item voor mij. Ik wilde zo graag zien hoe die zeehondjes terug de vrije natuur in gaan. Het is prachtig om te zien. Een van de twee schoot echt naar buiten, en die andere kroop heel langzaam weg. Uiteindelijk wachtte de ene zeehond toch op de andere en zijn ze samen de zee ingedoken. Ik had Zoë bij me en die vond het maar raar. Ze ging gelijk blaffen naar de zeehonden haha. Het was vrij druk, iedereen moest achter het lint blijven en dat gebeurde gelukkig ook. Prachtig om eens mee te maken en zeker een aanrader! Wil je dit ook zien? Op de facebook pagina van het opvangcentrum A Seal worden de vrijlatingen van te voren aangekondigd.

Vrijlaten zeehondjes

♥ Yoga op een vreemde plek. Bij ons in de buurt organiseren ze yoga op vreemde plekken. De ene keer is het op het strand met volle maan, dan in een kerk en dit keer was het op een vakantiepark bij de open haard. Ik had al een tijdje geen yoga meer gedaan en wil dit echt weer oppakken. Het is erg rustgevend en ik voel ook aan mijn lichaam dat het er goed op reageert.

♥ Thee! Een warme kop thee is altijd heerlijk. Zeker als je net een wandeling hebt gemaakt in de kou en je even bij je moeder op bezoek gaat. Gezelligheid en een klein geluksmomentje ♥.

♥ Zondag filmochtend! Bij mijn moeder nam ik de film How to be single mee. Ik vond het een leuke film, er zitten grappig stukjes in maar ook een onderliggend verhaal.

happiness moment

Nieuwe volgers. Hoewel ik met elke volger even blij ben, spring ik altijd een gat in de lucht als ik weer een ‘rond getal’ heb op een van de social media. Afgelopen week bereikte ik de 500 volgers op Bloglovin en de 2500 op Instagram. Het blijft bizar eigenlijk, maar ook zo leuk! Binnenkort om dit te vieren ga ik weer een leuke winactie organiseren dus stay tuned!

♥ Een aluminium deken op mijn voorruit. Oke, ik ben lui en hou absoluut niet van krabben. Ik gok zoals een groot deel van Nederland. De aluminium deken die ik heb voor op mijn voorruit is echt een aanrader. Ik leg hem er elke avond op als ik thuis kom en dan beleef ik elke ochtend weer een klein geluksmomentje als ik mijn voorruit direct ijs vrij heb <3 En dat voor die 2/3 euro haha.

♥ Lekker hoepelenDe veertiendagen challenge is afgelopen, maar ik heb nog genoeg te leren! Elke keer pak ik mijn hoepel er weer bij en dan ga ik lekker oefenen. Oordopjes in, muziekje erbij en gaan! Het geeft me zoveel plezier en het is echt een aanrader!

♥ Onze nieuwe slaapkamer. Elke avond weer ben ik blij met onze nieuwe slaapkamer. Het is echt bijna af nu en ik hoop jullie in de aankomende week een roomtour te kunnen geven. hieronder een kleine sneak peak 😉

Geluksmomentjes

♥ Lush life. Ik ben dol op Lush, zeker als het zo koud is duik ik maar al te graag het bad in met een bruisbal of een bubble bar van Lush. Ik bestelde op tweede kerstdag een hoop Lush producten bij Lush Duitsland. Helaas kwam een heel deel gebroken aan en wacht ik nu al 3 weken op een nieuw pakje. In de tussentijd maar met de gebroken producten in bad, de geur wordt er gelukkig niet minder om.

♥ Londen voorbereiden. Op 1 juli ga ik naar Adele in Londen. Ik heb er zo verschrikkelijk veel zin in! Vorig weekend boekte ik eindelijk het hotel met de vlucht erbij. Voor je het weet is er niks meer beschikbaar en dat zou toch echt stom zijn haha. Ik heb er super veel zin in en de voorbereidingen en de lol alleen al die we van te voren hebben is een groot geluksmoment.

♥ Fotografie. Ik heb een cursus fotografie gedaan een tijdje geleden en dat is goed bevallen. Ik kan nu ook mijn camera gebruiken door middel van hem helemaal zelf in te stellen! Nu de cursus is afgelopen moet ik natuurlijk wel een beetje blijven fotograferen. Voor mijn blog zet ik genoeg op de foto, maar daarbuiten niet heel veel. Ik nam mijn fototoestel mee naar de vrijlating van de zeehondjes. Hierna ben ik samen met Zoë nog een lekkere wandeling gaan maken over het strand. Ik heb foto’s van het prachtige strand gemaakt, maar ook van Zoë. Zo fijn als het fotograferen lukt zoals je in gedachten hebt!

Happiness momentje fotografie zoe

Wat waren jouw geluksmomentjes van afgelopen tijd?

35 Reacties

  • 24 januari 2017 / 20:18

   Ja! Dat kan dus, het is echt een mooie ervaring. Bij mij in de buurt kun je het regelmatig bekijken maar ook op texel schijn je het te kunnen zien. Dus mocht je eens in de buurt zijn 🙂

 1. 23 januari 2017 / 07:20

  Oooh wat super leuk om de zeehondjes te zien. Ik denk dat ik echt zou huilen op het moment van vrijlating, haha.

  Ben echt zo’n emotioneel bij dat soort dingen. En wat fijn dat het fotograferen nu zoveel makkelijker gaat. Ik kan het verschil ook goed zien!

  • 24 januari 2017 / 20:19

   Haha nou, het was inderdaad heel erg mooi om te zien. Ik had ook verwacht dat ik moest gaan huilen, maar dit keer hield ik het droog en voelde alleen maar een mooi geluksgevoel.

   Dank je wel voor je compliment. Ik vind het ook leuk om te doen 🙂

 2. 23 januari 2017 / 07:29

  Wat een fijne momenten allemaal! Vooral het vrijlaten van de zeehonden lijkt me heel bijzonder om een keer bij te zijn. Wat een mooie foto’s heb je trouwens gemaakt van Zoë! Ik heb zelf ook een fotografiecursus gevolgd laatst en het is zo fijn als je je camera iets beter snapt en er echt mooie plaatjes mee kunt maken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Elke dag weekend: 10 tips voor een weekendgevoelMy Profile

  • 24 januari 2017 / 20:20

   Ja inderdaad! Het is zo leuk als je dan echt een mooi plaatje maakt hihi. Ja het is echt heel erg bijzonder om mee te maken

 3. 23 januari 2017 / 08:00

  Wat leuk dat je weer naar Londen gaat zeg, voorbereidingen voor vakantie zijn altijd leuk!

  En de zeehondjes zijn echt te schattig!

  x nathalie

  • 24 januari 2017 / 20:21

   Jaaaa, Londen is zo leuk! Het is echt mijn favoriete stad. Inderdaad de voorbereidingen zijn altijd al zo leuk he hihi.

 4. 23 januari 2017 / 08:01

  Wat een heerlijk overzicht! Het vrijlaten van de zeehonden lijkt mij heel bijzonder. Een fotografiecursus lijkt mij ook leuk!
  Inge onlangs geplaatst…Een egel als huisdier #2My Profile

 5. 23 januari 2017 / 09:43

  Lijkt me een super mooi moment met de zeehondjes! En wat rot dat jouw producten niet heel waren van Lush. Ik had zelf ook een paar gebroken Bubble Bars maar ik had het er maar bij laten zitten (te lui om te wachten) haha.
  Iris onlangs geplaatst…Catrice Liquid Gel Cushion eyeliner reviewMy Profile

  • 24 januari 2017 / 20:24

   Ja ik had meer dan 8 gebroken ballen. Echt zo zonde. Dus tja dat was ik niet gewend van Lush. Mijn pakje is nu echt kwijt volgens mij. Heb gelukkig wel goed contact met Lush nu dus ben benieuwd. Ze gaan weer opnieuw iets opsturen hopelijk komt dit wel (heel ) aan.

  • 24 januari 2017 / 20:26

   Leuk! Wat is je favoriete Lush product tot nu toe? Ja lief he! ik dacht ook dat ik zou gaan huilen maar ik voelde meer alleen een tevreden gevoel.

 6. 23 januari 2017 / 11:03

  Wat cool dat je bij de vrijlating was, lijkt me prachtig om te zien hoe al die zeehonden weer de vrijheid in gaan! Een cursus fotografie staat nog op mijn bucketlist, lijkt me heel leuk en leerzaam.

  • 24 januari 2017 / 20:25

   Beide echt een aanrader! De fotocursus had ik voor mijn verjaardag gehad. Een basiscursus maar ik heb zoveel geleerd! Die vrijlating kan iedereen gewoon bijwonen dus soms is het wel druk, maar het is zo mooi om te zien.

  • 24 januari 2017 / 20:28

   Ja mijn slaapkamer komt binnenkort nog uitgebreid in beeld hihi. Dank je wel! Ja zeker een aanrader het is zo mooi om te zien!

 7. 23 januari 2017 / 15:26

  Wat heb je toch een schattig hondje en die foto’s zijn echt prachtig.
  Iedereen houd toch van lush? heerlijk he die geurtjes en haha ik heb ook zo’n hekel aan krabben..
  een kleed is echt de ideale oplossing

  • 24 januari 2017 / 20:29

   Dank je wel! Ja het lijkt me wel dat iedereen van Lush houdt, toch ken ik mensen die het verschrikkelijk vinden haha. Ik kan het me niet voorstellen 😉

 8. Sara
  23 januari 2017 / 17:10

  Wat jammer dat die LUSH producten kapot toekwamen. Een groot bedrijf als dat van hun weet toch dat dat enorme fragiele producten zijn? Mijn geluksmomenten waren: Jurassic Park terugzien, lekker nieuwe gerechtjes koken, goed slapen en spelletje spelen met mijn kitten. Oh en de zon heeft een aantal keer geschenen, dat maakt mijn dag ook meteen vrolijker!

  • 24 januari 2017 / 20:31

   Ja heel raar, ik bestel wel vaker vanuit de Lush kitchen in Engeland en vanuit daar is nog nooit iets gebroken aangekomen. Nu vanuit Duitsland wel. Ze hebben het ook wel anders verpakt. Heel veel schuimpjes maar de ballen zitten in plastic en zakken door de zwaartekracht allemaal naar beneden. Dus echt werken doen die schuimpjes niet. Wat leuk een kitten! Fijn om dan lekker te spelen met zo een kleintje he hihi. Ja de zon is ook altijd fijn!

 9. 23 januari 2017 / 17:59

  Het lijkt me echt mooi om te zien als zo’n zeehond weer wordt vrijgelaten. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar je nieuwe kamer.

 10. 24 januari 2017 / 09:15

  Wat gaaf van die zeehonden!! En yoga is inderdaad heerlijk, wat een grappig concept!

  • 24 januari 2017 / 20:34

   Ja leuk he! Ik heb ook wel eens yoga op het strand gedaan. Ook erg leuk maar wel een stuk lastiger, door het zand heb je wat minder balans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.