Glitter nagellak van Hema | Review

Een tijdje geleden kwam ik bij HEMA deze top coat glitter 01.11.24.7001 tegen. Hij kwam me zo bekend voor en ik vond hem gelijk prachtig. Achteraf bleek dat ik deze in een Essie versie ook gezien had. De kleur is mooi een soort oud roze-achtig. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van deze lak aangezien het al een tijdje geleden was dat ik een nagellak van HEMA kocht. Hieronder mijn bevindingen 🙂 .

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het potje ziet er chic uit net als alle andere make-up producten van HEMA. Het is een redelijk breed kwastje wat ik zelf wel fijn vind. Bij veel glitter nagellakken die ik heb zit er zo verschrikkelijk weinig glitter op de kwast als je hem uit het potje haalt maar hier was ik echt verbaasd over. De hoeveelheid glitters die je per keer op je kwastje hebt is enorm!

Ik heb hem gelijk op mijn nagels geprobeerd. Eerst als TOP COAT zoals hij bedoeld is. Dit was geen succes aangezien ik al snel merkte dat deze top coat best een lange droogtijd heeft. Ik haalde dus niet alleen de top coat eraf toen ik per ongeluk ergens langs kwam maar ook de nagellak eronder. Toen dacht ik waarom probeer ik hem niet als gewone nagellak zonder iets eronder. De hoeveelheid glitters is toch genoeg dus dat geeft ook wel weer een leuk effect. Dat ging gelijk goed. De nagellak dekt onwijs goed en geeft veel glitters af. Ik heb uiteindelijk twee laagjes opgedaan om het onderstaande resultaat te bereiken. Ook hierbij vond ik de droogtijd wel erg lang. Ik heb niet zo veel geduld dus moest heel erg opletten dat het goed droog was voor ik weer iets ging doen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoë was benieuwd wat ik aan het doen was en kwam even een kijkje nemen haha

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik moet bekennen dat de foto’s die hierboven staan niet gelijk na het lakken gemaakt zijn. Ik maakte deze foto’s bijna een week later. Dit is om jullie gelijk aan te tonen dat deze nagellak ook nog eens goed blijft zitten!

Mijn eindoordeel over deze nagellak/top coat. Ik ben weg van de kleur en de verpakking is ook mooi. De droogtijd van de nagellak vind ik iets te lang maar als hij eenmaal goed gedroogd is blijft hij ook uitstekend zitten! Het lakje is uit de nieuwe collectie en te koop voor slechts € 2,75 bij HEMA.

Wat vind jij van deze top coat van HEMA? 

11 Reacties

 1. Dina
  3 april 2015 / 13:31

  Wat een leukie! 😀

 2. 3 april 2015 / 17:25

  Leuke glitters en fijn dat het zo lang blijft zitten! Ik vind het alleen altijd zo lastig om die glitters er weer af te krijgen, haha.

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 10:58

   Haha wat leuk dat je daar wat over schrijft! Net voor dit artikel online kwam heb ik een ander lakje op gedaan. Het was inderdaad een hel om die glitters eraf te krijgen hahaha ik had daar niks over geschreven want was nog niet zo ver haha 🙂

 3. BeautyblogLaura
  6 april 2015 / 12:26

  Dit lijkt me echt een super leuk lakje xx

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 13:53

   Dat is het ook! Ik ben er enthousiast over 🙂

 4. Lisa Heleen
  6 april 2015 / 18:40

  Schattig lakje! Geeft mij meteen een vrolijk gevoel.

 5. The Beauty Magazine
  6 april 2015 / 20:05

  Wat leuk dat je een week later de foto gemaakt hebt! Zo kun je inderdaad goed zien dat hij lang blijft zitten. Ideaal!

  • Lesley
   Auteur
   6 april 2015 / 20:08

   Bedankt! Ja ik ben altijd heel erg benieuwd of iets goed blijft zitten 🙂 Ik vind dat zelf erg belangrijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.