Een nieuw Guess horloge voor een belachelijk lage prijs

Ja hoor het is weer zo ver. Miss. Koopjesjager heeft weer toegeslagen! Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuw horloge. Ik heb zelf door de afgelopen 15 jaar vier verschillende Guess horloges verzameld. Een zwarte, een wit met zilveren, een wit met gouden en een rose gouden. Waarom opzoek naar een nieuwe vraag je je misschien af. Helaas hebben in de afgelopen periode de eerste drie horloges het begeven en met één horloge is er weinig afwisseling bij 😉 . Een zilveren Guess Allure stond op mijn verlanglijstje. Uiteindelijk is het hetzelfde horloge als van mijn verlanglijst geworden alleen dan in het goud.

 

 

Goedkoop Guess horloge W0329L2

Het horloge heet Guess Allure W0329L2. Dat typenummer is belangrijk, want Guess gebruikt soms dezelfde namen voor verschillende modellen of er zit net een kleine afwijking in de naam die haast niet opvalt. Dit is de kleur goud maar hij is dus ook nog te koop in het zilver en rose-kleurig. Hij kwam binnen in een prachtig doosje van Guess. Toen ik hem omdeed deed zich echter een probleem voor. Normaal gesproken koop ik mijn horloges altijd bij de juwelier of in de Guess winkel en maken ze hem voor je op maat. Deze kwam daar niet vandaan en was dus way to big! Ik dacht dus een groot probleem te hebben, maar na even googelen en maximaal vijf minuten werk was hij op maat!

Goedkoop Guess horloge W0329L2 Goedkoop Guess horloge W0329L2

Waar ik dit Guess horloge kocht en tegen welke prijs

Ik kocht dit horloge uiteindelijk via de veilingsite BVA Auctions. Daar was de inboedel van de V&D webshop in de verkoop. Ik had zo’n vermoeden dat niet veel mensen dit wisten want er werd vrij weinig geboden vond ik. Het kan natuurlijk ook komen omdat mensen het eng vinden om te bieden via dit soort sites. In ieder geval ik deed een bod van € 39,- . Daarnaast stelde ik een eindbod in van € 50,- dit is een optie en hoef je niet te doen. Ik vind het altijd wel handig want als je overboden wordt hoef je hier zelf niet op te letten maar biedt het systeem automatisch voor jou tot het bedrag wat je als maximum hebt ingesteld. Ik ging er eigenlijk vanuit dat er nog een aantal biedingen na mij kwamen maar die avond kreeg ik een mailtje dat mijn bod van € 39,- het winnende bod was! Nu hoor ik je denken, serieus heb je dit horloge voor € 39,- kunnen kopen? Nou dat is niet helemaal waar. Er komen dus nog wel veilingkosten bij en in dit geval hoefde je het product niet op te halen maar versturen ze het voor je en daardoor betaal je ook nog verzendkosten. Hieronder zie je het overzichtje van de kosten die er bij het bod kwamen.

Veilingkosten BVA

Het totaal bedrag incl. veilingkosten, BTW en verzending kwam dus uit op € 61,69! Als het mij vraagt echt een koopje voor een horloge wat normaal gesproken rond de € 200,- kost. Binnen de afgesproken tijd kwam het product netjes binnen en ik moest ook tekenen voor ontvangst. Dit was niet de eerste keer dat ik iets via een veiling kocht. Ik kan het je best aanraden maar je moet wel alle bijkomende kosten in de gaten houden en goed letten op de voorwaarden. Sommige producten moeten ook opgehaald worden en als dat 200 km verderop is, is je voordeel al snel verdwenen 😉 .

Heb jij wel eens iets op een veiling gekocht?

 

19 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 07:29

  Wauw, wat een koopje heb je gedaan! Wel goed dat je inderdaad laat zien dat er toch wel wat bijkomende kosten zijn! 🙂

  • 16 mei 2016 / 22:07

   Dank je, ja dat is wel belangrijk toch! Ik kijk ook naar het totaal bedrag, die 39 euro klinkt wel heel leuk maar als er nog van alles bij komt heb je er ook niks aan. 🙂

 2. 9 mei 2016 / 09:16

  Wat een mooi horloge! Ik heb weleens wat tijdens veilingen gekocht, maar dan via Ebay. Telt dat ook mee, haha? Ik vind dat altijd zo spannend om te doen. Overigens kan je ook altijd naar de juwelier om je horlogebandje kleiner te laten maken. Dat kost meestal rond de €10,00. Je mag jezelf trouwens echt met recht Miss. Koopjesjager noemen. Ik weet echt niet hoe je het voor elkaar krijgt, haha :D.

  • 16 mei 2016 / 22:09

   Haha dank je, ja ik denk dat ik gewoon veel geluk heb daarin. Misschien heb ik er ook wel een oog voor hoor dat kan natuurlijk ook 😉 . Ebay is toch ook wel een soort veiling. Ik heb daar eigenlijk nog nooit wat gekocht hihi. Ja dat hoorde ik achteraf ook haha naja het is nu gelukt :-p

 3. 9 mei 2016 / 11:01

  Wat een mooierd, en ook nog eens een koopje! SCORE! Ik koop eigenlijk nooit iets via een veiling, zou niet weten hoe/wat/waar eigenlijk hihi 😉

  • 16 mei 2016 / 22:10

   Is ook best wel spannend hoor maar het geeft ook wel weer een kick als je dan weer iets scoort voor een leuk bedrag! Mocht je ooit vragen hebben erover dan hoor ik het wel hoor! Heb ooit bijna een huis via de veiling gekocht dus ik heb me er wel in verdiept hihi

 4. 9 mei 2016 / 12:11

  Wat een mooi horloge en wat gaaf voor zo’n lage prijs!

 5. 9 mei 2016 / 17:31

  Wauw wat een mooi prijsje voor zo een prachtige horloge

 6. 9 mei 2016 / 21:31

  WAUW! Wat een prachtig horloge voor zo’n prikkie, you go girl!

  Liefs! Evelien

 7. 10 mei 2016 / 12:11

  Wat een koopje! Echt goedkoop wow haha. Mooi horloge heb je!

 8. 10 mei 2016 / 13:25

  Wauw, wat een koopje! Ik wist inderdaad niet van die veiling, en ik denk veel meer mensen niet 🙂

  • 16 mei 2016 / 22:10

   Nee ik denk het ook hoor. Ik zag nu de laatste veiling van V&D online komen dus had hem gedeeld via de FB pagina van mijn blog. Toen zag ik dat er al veel meer op hetzelfde horloge was geboden.

 9. 10 mei 2016 / 13:42

  Echt een koopje zeg! Hij is ook prachtig! Ik hou meer van gouden dan zilveren sieraden/horloges -x-

  • 16 mei 2016 / 22:11

   Thanks, ja op de een of andere manier ga ik daar toch elke keer weer eerder voor. Misschien ook omdat ik allergisch ben voor zilver in m’n oren dus dan heb je automatisch al iets van goud in.

 10. 10 mei 2016 / 15:10

  Wauw wat een goede deal heb je gescoord! Echt een heel mooi horloge ook.

 11. 10 mei 2016 / 19:22

  Dat heb je goed geregeld! Ik wist helemaal niet dat dit bestond. Best slim om zo een mooi sieraad te scoren.

 12. Janneke | Crafty Time
  10 mei 2016 / 20:13

  Wauw wat een prachtig horloge! Ook een hele fijne deal. Ik heb nog nooit meegedaan aan een veiling. xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.