Gratis geboortekaartjes actie via Kaartje2go

Kennen jullie de gratis geboortekaartjes actie van Kaartje2go al? In deze blog vertel ik je er alles over en review ik de service van Kaartje2go.

Kaartje2go voor je geboortekaartjes

Kaartje2go heeft een ruim assortiment aan kaarten. Je kunt er terecht voor onder andere uitnodigingen, verjaardagskaarten, trouwkaarten en geboortekaartjes! De keuze is reuze en mocht je er niet uitkomen, dan kun je zelf ook een eigen kaart ontwerpen. Ik probeerde Kaartje2go uit en dit zijn mijn bevindingen.

Ik heb twee varianten kaartjes besteld. Een proef geboortekaartje om het uit te testen voor jullie en bedank kaartjes voor mijn kraamfeest. Allereerst het proef geboortekaartje.

Gratis proefdruk van je geboortekaartje via Kaartje2go

Nadat ik eindelijk en keuze had gemaakt en het kaartje had samengesteld, bestelde ik om 19.00 mijn gratis proefdruk. Kaartje2go heeft de service: Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden. Ik kreeg al snel een verzendbevestiging en het wachten kon beginnen. Helaas was er wat vertraging bij PostNL en kwam mijn kaartje één dag later dan gepland. Wij hebben zelf de laatste tijd regelmatig problemen met PostNL helaas, niet de schuld van Kaartje2go dus. Echter bood Kaartje2go mij voor dit ongemak wel hun excuses aan en kreeg ik op mijn account de mogelijkheid om nogmaals een gratis kaartje aan te vragen. Erg netjes opgelost dus!

Gratis geboortekaartje Kaartje2go

Bij het kaartje werd een sample geleverd met alle papiersoorten en envelop kleuren die ze beschikbaar hebben. Het staaltje ziet er luxe uit, er is echt werk van gemaakt. Je hebt niet super veel keus in kleuren voor de envelop, maar dat is ook wel weer prettig. De belangrijkste kleuren zitten erin en het maakt het kiezen een stuk makkelijker 😉 !

Voor het proefkaartje koos ik voor een fotokaart met foto van Mimi. Het samenstellen van het kaartje ging makkelijk en snel.

Gratis geboortekaartje Kaartje2goGratis geboortekaartje Kaartje2go

Ik ging voor de papiersoort stijlvol linnen. Dit geeft de kaart een luxe en bijzondere uitstraling.

Gratis geboortekaartje Kaartje2go

Mijn bedank kaartjes

Naast geboortekaartjes kun je bij Kaartje2go dus ook terecht voor allerlei andere kaarten. Ik bestelde er laatst bedank kaartjes voor het kraamfeest van Mimi en die zagen er zo uit:

Gratis geboortekaartje Kaartje2go

Op de voorkant een foto van Mimi en haar naam. Op de achterkant heel groot bedankt, een foto van ons drieën en tekst: bedankt voor je komst op ons kraamfeest, liefs Tiemen, Lesley & Mimi.

Deze kaartjes hebben wij met ons kraamfeest meegegeven samen met de geboorte bedankjes. Iedereen reageerde hier heel erg leuk op!

Gratis geboortekaartjes actie

Nu het belangrijkste 😉 ! De gratis geboortekaartjes actie! Ik kende deze actie via de zwangerschapsyoga. Ik had toen mijn kaartjes al besteld, dus kon hier helaas niet meer aan meedoen. Echter veel van mijn “yogameiden” hebben hun kaartjes met deze actie besteld en erg tevreden.

Hoe werkt het?

Bestel jouw geboortekaartjes bij Kaartje2go en vul je uitgerekende datum in. Beval je op je uitgerekende datum? Dan ontvang jij je geboortekaartjes gratis! Natuurlijk kun je niet timen wanneer je gaat bevallen en voor het geval je niet bevalt op je uitgerekende datum, heeft Kaartje2go een troostprijs. Je krijgt dan 10% korting op je bestelling.

Ken jij Kaartje2go en deze leuke actie al?

 

Dit artikel bevat een gesponsorde link

12 Reacties

 1. 5 april 2018 / 15:42

  Ik bestel ook altijd via hun site, makkelijk en altijd op tijd!

 2. 10 april 2018 / 16:19

  Wat een fijne service, en ook top dat ze uitgebreide samplestaaltjes erbij doen! Dat vind ik altijd zo moeilijk, bestellen vanaf het internet, je weet nooit hoe het papier aanvoelt maar zo wordt dat al een stuk makkelijker.

 3. 10 april 2018 / 18:07

  Nog nooit van deze site gehoord maar kan later zeker en vast van pas komen! Mooie stijlen zo te zien 🙂

 4. 10 april 2018 / 22:01

  Wat een leuke actie! Ik vind je kaartjes ook echt heel mooi!

 5. 11 april 2018 / 06:48

  Nou het resultaat is werkelijk prachtig zeg! Heel mooi geworden. Wat handig dat je dit online zo makkelijk kunt regelen.

 6. Youandi
  11 april 2018 / 08:24

  Wat een toffe actie maar ook vooral wat een mooi kaartje. Het is altijd fijn als je eerst kan zien en voelen hoe het is geworden voor je de rest besteld.

 7. 11 april 2018 / 13:38

  Wat een leuke actie, en een erg mooi kaartje. Voor mij is het nog even niet nodig haha

 8. 11 april 2018 / 13:59

  Ik kende de site niet maar je kaartjes zijn super mooi geworden. Eens checken dus 🙂

 9. 11 april 2018 / 13:59

  Ik kende de site niet maar je kaartjes zijn super mooi geworden. Eens checken dus 🙂

 10. 11 april 2018 / 18:14

  Fijne site he? Ik vond de service ook echt top en kan niet wachten totdat ik onze geboortekaartjes kan bestellen!

 11. Eva
  12 april 2018 / 17:56

  Wat handig dat ze sample kaartjes versturen! En, wauw, de kaartjes die je hebt laten maken zijn echt heel mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.