Shopping night H&M met workshop Anna Nooshin

Afgelopen woensdagavond was er bij H&M in de koopgoot Rotterdam een Summer Shoppingnight. Tijdens deze avond kon je, onder het genot van een zomers drankje, heerlijk shoppen met 20% korting! Daarnaast was Anna Nooshin, co-founder van NSMBL.nl , aanwezig om twee workshops te geven, kennis te maken met haar lezers, haar boek te promoten en natuurlijk voor een gezellige avond! Het boek wat Anna schreef is net een week uit en een echte must read!

Na mijn werk, om 18.00 liep ik H&M binnen om alvast te gaan shoppen. Ik wilde graag eerst shoppen zodat ik daarna tijd genoeg had voor de workshops, die wilde ik natuurlijk niet missen! Achteraf gezien bleek dit slim te zijn. Ik heb heerlijk op mijn gemak kunnen shoppen, kunnen passen en alvast kunnen verzamelen wat ik wilde hebben. Toen het 19.00 was, werd het steeds drukker. De boeken van Anna werden neergezet en ze kwam zelf ook al voorbij lopen.

Boekpresentatie Anna Nooshin

Op deze manier waren de boeken in de winkel gepresenteerd. Toen haar boeken er waren ben ik gelijk een kijkje gaan nemen en eigenlijk na het lezen van de achterkant en een paar pagina’s binnenin was ik verkocht. Dit móest ik hebben als ‘bedrijfsliteratuur’. Ik kocht het boek bij de dame en heer van de drukkerij. Ze waren super enthousiast omdat ik eigenlijk de eerste was die het op de Summernight kocht. Nadat ik het boek gekocht had en het beneden wel een beetje gezien had, ging ik naar boven voor de H&M at home afdeling. Tijdens het rondkijken op deze afdeling merkte ik dat er medewerkers bezig waren met het opzetten van de spullen voor een presentatie. Ik was eigenlijk met mijn neus in de boter gevallen. Ik had namelijk geen idee dat de workshop hier plaats zou vinden! Toen een meisje als eerst ging zitten op een van de stoeltjes vooraan dacht ik: waarom ik nu ook niet?! Jaja het spreekwoord over dat eerste schaap spreekt weer voor zich πŸ˜‰ . Het was ondertussen al 19.25 en de eerste workshop zou om 19.30 beginnen. Ik zat net toen Anna aan kwam lopen! Mijn eerste echte kennismaking met haar. Wat een top meid is dat zeg! Veel kleiner dan ik dacht maar zo ontzettend spontaan! Ze stelde zichzelf netjes voor en maakte met iedereen persoonlijk kennis. Toen de ‘zaal’ helemaal gevuld was begon ze aan haar verhaal. Na het “welkom” kwam haar quote.

 

” The only way to do great work, is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. ” 

 

Wat een prachtige quote is dat! Ik ben dol op quotes maar deze kende ik nog niet. Ze vertelde een beetje over haar leven en begon daarna met een tips voor (aankomende) bloggers en andere mensen die graag online succes willen behalen. Ze deelde dit op in een aantal stappen.

➀ I'm Special | Kies je specialiteit
➁ First impression counts | Uitstraling en design van je blog
➂ Content is king | Content van je blog
➃ Sharing is caring | Social media strategie
➄ It's all about your contacts | De kracht van het netwerken
➅ It's all about the money (just kidding) | Commercie is niet stom?

Op elke stap ging ze uiteraard verder in. Ik vond het erg interessant en had wel uren naar haar kunnen luisteren! Na de workshop ging Anna naar de benedenverdieping voor een signeersessie. Ze signeerde het boek voor me en ik ging met haar op de foto.

Anna Nooshin

Boekpresentatie Anna Nooshin

Het gesigneerde exemplaar van On Top door Anna herself.

Boekpresentatie Anna Nooshin

Na bijna 3 uur in de H&M is dit de buit! Het valt mee al zeg ik het zelf! Ik heb gewoon géén kleding gekocht echt super netjes van mezelf. Ik heb het boek gekocht van Anna Nooshin. Een nieuwe zonnebril, deze lijkt op mijn zonnebril van Primark alleen is deze toch wel echt een stuk steviger! Een geweldige fleurige brillenkoker, altijd handig! Een BB cream en oogschaduw duo met verrassend goed pigment voor slechts € 0,80 per stuk en een lipbalm in zacht roze.

Ik heb echt een geweldige avond gehad. Ik vond het super leuk om Anna te ontmoeten en wat andere meiden die ook alleen op dit evenement waren afgekomen. Ik heb veel geleerd en ben s’avonds gelijk in het boek gedoken! Het is echt een inspirerend verhaal waar je na de eerste bladzijde al een lach van op je gezicht krijgt. Ik vind het nu al een topper en heb hem nog niet eens helemaal uit πŸ™‚ . Je kunt het boek hier gemakkelijk online bestellen.

Bedankt H&M en Anna!

Kende jij het boek van Anna Nooshin al? 

 

23 Reacties

 1. 1 mei 2015 / 09:31

  Ik kende het boek nog niet. Het lijkt me zeker wel een handig boek. Dus die zet ik op mijn wishlist, haha.

  Leuk brillendoosje trouwens! Die zag ik laatst in de online shop. Binnenkort maar even de stad in om hem te scoren, nu ik hem in ‘real life’ heb gezien, haha.

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:46

   Het is zeker een geweldig boel echt een aanrader waar je inspiratie van krijgt!

   Ja hij is echt gaaf! Ik twijfelde tussen de gouden, roze of deze maar ik heb uiteindelijk toch voor deze mooie bloemen gekozen!

   • 1 mei 2015 / 23:58

    Mij lijkt deze het mooiste, inderdaad. Lekker vrolijk!

 2. 1 mei 2015 / 11:13

  Wat knap dat je geen kleding hebt gekocht! πŸ™‚ Leuk artikel!

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:51

   Haha alleen maar omdat ik niks leuk genoeg vond hoor πŸ˜‰

 3. kim
  1 mei 2015 / 14:02

  Klinkt als een leuke dag! NSMBL zie ik veel voorbij komen op Facebook, maar ik was me er eigenlijk nooit van bewust wie die artikels (o.a.) schreef, leuk!

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:50

   Ja ik kende haar ook nog niet daarvan hoor maar vlak voor ik er heen ging ben ik me erin gaan verdiepen en ook in haar en de ontmoeting maakte me alleen maar enthousiaster. Wat een inspirerende vrouw!

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:49

   Zeker doen het leest heel makkelijk weg πŸ™‚

 4. 1 mei 2015 / 14:36

  Wat leuk dat je daarheen was, het klinkt als een erg fijne avond! Hulde dat je gewoon alleen ging, ik weet niet of ik dat had gedurfd πŸ˜‰ En het boek wil ik ook graag lezen, ik hoor zoveel enthousiaste verhalen. En fijn ook, die workshops… alleen de inspiratie is volgens mij al heerlijk!

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:49

   Ja ik heb eerste zitten twijfelen zal ik gaan, toen dacht ik nou ik ga gewoon als het me niet bevalt ben ik zo thuis. Ben echt zo blij dat ik het gedaan heb! Ja het boek is echt een must read hoor dani! Ja dat is zeker zo!

 5. 1 mei 2015 / 16:21

  Wat een leuke brillenkoker! Ik ben dol op presentaties waar je helemaal vol inspiratie vandaan komt! Ik ben dan ook erg benieuwd naar het boek van Anna!
  Liefs, Iris

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:48

   Thanks! Ja het is echt zo een inspiratie boost! Het boek is dat ook, je wordt er gewoon helemaal energiek van!

 6. 1 mei 2015 / 16:23

  Super tof! Daar had ik ook wel bij willen zijn πŸ™‚ Lijkt me leuk! En je hebt je inderdaad goed ingehouden.

  • Lesley
   Auteur
   1 mei 2015 / 16:47

   Thanks haha dat kwam ook allen maar omdat ik niks zag waar ik echt gelukkig van werd hoor haha. πŸ˜‰ Ja ik had nog een plekje over dus je had meegekund maar Rotterdam is een beetje ver voor je denk ik toch?

 7. Cindy
  1 mei 2015 / 21:18

  Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd naar het boek, zeer zeker!

 8. Kirsty
  2 mei 2015 / 14:03

  Het boek wil ik zeker nog gaan lezen! Het lijkt mij echt een leuk en inspirerend boek πŸ™‚

 9. Shiralee
  2 mei 2015 / 22:24

  Wat ben ik hier nieuwsgierig naar! En wat fijn dat je zo’n top avond hebt gehad, leuk om te lezen. Blijft altijd wel een beetje spannend, zo in je eentje! Op het begin dacht ik dat je echt super veel gekocht had, haha, maar dat valt eigenlijk wel mee inderdaad! Leuke brillenkoker, makkelijk terug te vinden in je tas ook. πŸ˜‰

 10. dresses and daisies
  3 mei 2015 / 11:59

  Ik kende Anna nog niet, tot ik hoorde over haar book release… Misschien moet ik meer over haar opzoeken. Ziet er een zeer sympathieke meid uit! πŸ™‚

 11. 3 mei 2015 / 16:02

  Ik had Anna ook ontmoet op de Beautygloss party en ze is idd kleiner dan verwacht haha. Maar wat een leuke en spontane meid. Ik had het boek al in mijn hoofd zitten sinds de lancering maar ik denk dat jij me over hebt gehaald oeps! Leuk artikel en fijn dat je het zo leuk hebt gehad πŸ™‚ Liefs

 12. 3 mei 2015 / 17:37

  Wat leuk zeg!! Klinkt als een super inspirerende workshop πŸ™‚ Ik ben ook fan van Anna haha, erg benieuwd naar haar boek. X

 13. Lisa
  3 mei 2015 / 22:47

  Dat je je kon inhouden :0 Heel leuk dat je Anna heb gezien.

 14. 5 mei 2015 / 18:55

  Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar haar boek. Haar vlogs vind ik in ieder geval heel leuk X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.