Hoe ik de #projectpositief Instagram challenge 2.0 volbracht!

Het weekend is weer voorbij gevlogen en het is weer maandag. Een nieuw begin van de week met de maandag=collagedag! Deze week gaat de collage over de #projectpositief Instagram challenge 2.0. Deze challenge is opgezet door Dagmar van www.bydagmarvalerie.nl. Aangezien de challenge heel erg aansluit bij mijn blog en ik dat beetje positiviteit wel kan gebruiken heb ik de afgelopen 10 dagen op mijn instagram meegedaan aan deze challenge. In de collage heb ik alle dagen verwerkt en hieronder vind je elke dag terug! Afgelopen dagen heb ik door deze challenge veel positieve mensen leren kennen. Ik hoop dat jullie hier net zo een positieve vibe van krijgen als ik dat kreeg!

Collage #Projectpositief

Collage #Projectpositief

Dag 1: Follow your heart

Ik doe mee aan #ProjectPositief @bydagmarvalerie dit project duurt 10 dagen. Elke dag een onderwerp en daarbij jouw positieve foto 🙂 Vandaag dag 1|| follow your heart || vorig jaar moest ik een hele belangrijke beslissing nemen. Hierbij heb ik continu terug gedacht aan wat er door veel mensen tegen me gezegd werd: volg je hart. Toen ik deze quote op een gegeven moment tegen kwam had ik net mijn beslissing genomen. Deze quote herinnert mij hier dus altijd aan. Tot op de dag van vandaag nog altijd blij geweest mijn hart gevolgd te hebben.

Dag 2: Thankful

Vandaag dag 2 van #ProjectPositief || #thankfull || vandaag ben ik dankbaar voor de heerlijke wandeling op het strand waarbij, op het moment dat ik weg wilde lopen de zon precies door kwam en op mijn gezicht scheen! || voor de rest ben ik dankbaar voor de mensen die in mij geloofde op de momenten dat ik dat zelf totaal niet deed. #beach #vscocam #landscape

Dag 3: Color your life

Dag 3 van #ProjectPositief || #coloryourlife – color your life || je leven met kleur vullen kun je doen op verschillende manieren. Mijn idee hiervan: door dingen te doen die je leuk vindt met mensen waar je van houdt ga je zelf stralen en geef je je leven meer kleur. Hoe je je leven beleefd kies je zelf. Het is de manier van denken die hierbij belangrijk is #instaquote #wijsheid

Dag 4: Friends

Dag vier alweer van #ProjectPositief || vandaag het thema friendship || deze mooie quote blijft geweldig! Vorig jaar rond deze periode kwam ik er weer echt achter wie mijn vrienden waren. Kiezen voor jezelf vindt niet elke “vriend” leuk. Daardoor wordt je gelijk met beide benen op de grond gezet en weet je weer wie je echt moet waarderen. Nogmaals bedankt voor de mensen die (ondanks dat ze het misschien niet met mijn keuze eens waren) achter mij bleven staan!#friendship #instaquote #quote

Dag 5: Home sweet home

Dag 5 van #ProjectPositief ! | home sweet home | mijn huis ik pas een home met mijn #chihuahua Zoe! Samen lekker spelen met haar knuffel.

Dag 6: Inspiration

Dag 6 alweer van #ProjectPositief ! Vandaag thema inspiratie | elke maandag heb ik op mijn blog collagedag! Dit keer met een aantal leuke spring items! Zo word je maandag toch nog een beetje vrolijk 😉#ootd | @costesfashion @hm @riverisland#fashionblogger #mondayblues #fashion.

Dag 7: Live your dreams

Dag 7 van #projectpositief | dromen | aan de ene kant lastig om te beschrijven. Afgelopen jaar ben ik door mijn #depressie mijn dromen een beetje verloren. Ik had geen dromen meer en alles wat ik heb willen doen had ik al gedaan en geen inspiratie meer voor een nieuwe droom. Nu ik aan het herstellen ben begin ik langzaam aan ook weer te denken aan dromen. Mijn eerste droom is meer doen met mijn creativiteit. Hierdoor is mijn blog My Little Happiness ontstaan. Hierin kan ik mijn ei kwijt en het helpt me meer op te krabbelen, te relativeren en positief te denken. Ik hoop dat ik binnenkort een mooie nieuwe #bucketlist op kan stellen. Iemand nog inspiratie:-)? #quote #dreams#inspiration #depression

Dag 8: Rise & Shine

Dag 8 van #projectpositief #riseandshine | laat je dag niet verpesten door andere 😉 be happy & stay happy#happy #morning #goodday

Dag 9: Enjoy today

Dag 9 alweer van #projectpositief by @bydagmarvalerie | enjoy today | vandaag de foto die me altijd weer blij maakt! Zelf geschoten in #seaworld#Orlando . Het lijkt alsof deze #orka lacht is toch geweldig?! Iedereen een mooie dag toegewenst

Dag 10: Be happy & smile! 

Laatste dag alweer van #projectpositief leuk om mee gedaan te hebben aan deze tag! Hoop snel op weer zo iets leuks! #smile #quote #happy

Volg jij me ook al op instagram? je kunt me vinden onder @my_little_happiness 

Hebben jullie ook meegedaan aan de projectpositief challenge? En welke dag vinden jullie het leukst? 

5 Reacties

 1. Tamara
  16 februari 2015 / 09:30

  Super leuke tag! Zelf niet meegedaan maar heb het wel op de voet gevolgd. Zo inspirerend 🙂

 2. Marleen
  16 februari 2015 / 10:58

  Superleuke challenge! Ik ben meestal niet van de quotes maar meer van zelfgemaakte foto’s, maar deze challenge is toch wel echt supertof!

 3. Marion
  18 februari 2015 / 08:37

  Wat heb je er een leuk overzicht van gemaakt! Heel tof.

  • Lesley
   Auteur
   25 februari 2015 / 18:46

   Dank je Dagmar! Bedankt voor het verzinnen van deze mooie tag en de positiviteit die je brengt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.