I Love sleep tag!

I love sleep tag

Mensen die mij goed kennen weten dat ik een echte slaapkop ben. Naast dat ik het heerlijk vind heb ik het ook gewoon écht nodig. Ik ben net een klein kind of een omaatje op dat gebied. Als ik moe ben dan ben ik ook echt chagrijnig haha. Het was al een tijdje geleden dat ik een tag invulde dus daarom vandaag de I love sleep tag! 

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Op een doordeweekse dag probeer ik zeker wel voor 22.00 in bed te liggen. Meestal lig ik dan eigenlijk al knock-out. Als ik later ga ben ik de volgende dag niet te genieten. In het weekend verschilt het. Meestal trek ik dan later dan 22.00 ook niet echt hoor ๐Ÿ˜‰ haha.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Ik laat Zoë uit, ga douche, tandenpoetsen, make up eraf, extra reiniging met mijn silk’n sonic clean, nog even social media checken, plassen en dan mijn bed in. In bed ga ik dan of nog een beetje tv kijken of lezen. Wij hebben nu natuurlijk geen woonkamer dus de enige kamer met een tv is de slaapkamer. Daarom komt het nu wel regelmatig voor dat ik rond half 8/ 8 uur al in bed lig, lekker tv kijken drankje erbij.. zie het je het al voor je?! ๐Ÿ˜‰

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Dan ga ik een spelletje doen op mijn telefoon: Farm Heroes ik ben ondertussen al in level 408 haha.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik lig meestal op mijn zij. De kant maakt niet uit meestal kies ik de kant waarbij ik met mijn gezicht naar de deur lig.

i love sleep tag 2

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Winkelen, stedentripje of een potje…

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Op een werkdag gaat hij om 6:35, 6:44 en 6:50. In het weekend zet ik hem niet. Mits ik natuurlijk ergens naar toe moet.

♥ Snoozen of direct opstaan?

Als je opgelet had bij de vorige vraag kun je hem zelf al invullen. Ja ja, snoozen dus! Ondanks dat ik echt een ochtendmens ben kan ik er de laatste tijd maar slecht uitkomen.

♥ Slaap je uit in het weekend?

Ligt eraan of ik wat afgesproken heb of niet. De laatste paar weken niet echt. In het weekend gaan we lekker verdere met klussen dus zijn we er meestal al rond een uur of 8 uit.

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

** vraagt het even aan Tiemen ** Ik praat in mijn slaap zegt hij. Wat zeg ik dan vraag ik. Hij doet iets onverstaanbaars ๐Ÿ˜‰ . Ja ik praat dus in mijn slaap maar het is dus niet echt te verstaan haha.

I love sleep tag

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Vier kussens. Twee van mij en twee van Tiemen.

♥ Wat heb je aan in bed?

Mijn bed verwarming ๐Ÿ˜‰ Vroeger droeg ik niks in bed. Tegenwoordig draag ik het liefst een pyjama. Eentje die lekker zit en waarmee vooral mijn rug bedekt is.

♥ Slaap je met je sokken aan?

Nee! Ik deed dat heel vroeger wel eens. Als ik het dan koud had deed ik dat. Ik merkte dat ik altijd als ik dat deed s’nachts wakker werd, dat doe ik dus niet meer.

♥ Hoe groot is jouw bed?

In ons nieuwe huis hebben we gelijk een nieuw bed besteld en daar laten bezorgen. We hadden beide continu last van onze rug en nu niet meer. We hebben nu een heerlijke zachte grote (180 x 200) boxspring. Ik moet er zelfs een jump voor nemen om erop te komen haha. Zoë wilde er de eerste keer ook op springen en sprong keihard tegen de rand. Handig dat ze er niet zo maar meer op kan, maar nu staat ze s’nachts elke keer te blaffen dat ze erin wil haha.

slaapkamer

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe

Ik schaam me gewoon om dit te zeggen maar ik pak als eerst mijn telefoon. Ik check mijn e-mail, facebook en instagram.

♥ Droom je elke nacht?

Ja, zeker de laatste twee jaren ben ik heftiger gaan dromen. Niet erg maar op een gegeven moment tijdens de heftigste periode van mijn depressie wist ik niet meer wat werkelijkheid was en wat nu een droom. Nu droom ik af en toe nog steeds wel erg reëel en dat is dan nog steeds lastig. Soms droom ik ook wel eens dingen dat mensen iets tegen me zeggen en als ik dan met die personen ben dan weet ik al wat ze willen gaan vertellen. Dat is helemaal vreemd hoor!

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Haha heel gek dat ik tussen een aantal piraten op een boot moest vechten met zwaard en al ๐Ÿ˜‰

♥ Wat is jouw grootste droom?

Mijn grootste droom is moeder worden en mijn kinderen dan (gezond) op zien groeien. Ik zou ook graag nog een aantal mooie reizen willen maken. Het is iets wat je altijd bij je houdt als herinnering.

Nou dit waren de vragen alweer! Is er nog iets wat je wilt weten maar hier niet tussen staat? Vragen mag altijd! Deze tag is bedacht door Jorien. Wil je hem zelf ook overnemen dat kan natuurlijk. Vermeld dan wel de maker van de tag ๐Ÿ™‚ .

Ben jij ook zo dol op slapen? 

 

 

38 Reacties

 1. 6 november 2015 / 07:32

  Whahaha ik zie het al helemaal voor me hoe Zoรซ de eerste keer op het nieuwe bed probeerde te springen…

 2. 6 november 2015 / 07:40

  Ik hou ook echt van slapen en ik hou ook heel erg van mijn bed. Ik heb ondertussen terwijl ik deze reactie aan je typ het spelletje op mijn telefoon gedownload.

 3. Christa
  6 november 2015 / 08:39

  Aaah ik zag het al helemaal voor me van Zoรซ. Die wil er natuurlijk gezellig bij ?

 4. 6 november 2015 / 08:50

  Leuke tag! Ik ga hem ook overnemen denk ik!

 5. Desiree
  6 november 2015 / 08:57

  Ik hou wel van slapen krijg alleen niet echt de kans hahaha

 6. 6 november 2015 / 09:03

  Wat een leuke tag! Ik dacht dat ik vroeg was met 22.00/22.30 op bed maar voor tienen kan dus ook nog :p. Vind het zelf ook zo heerlijk om lekker lang te slapen!

 7. 6 november 2015 / 09:33

  Deze tag wil ik ook nog steeds een keer invullen! Ik ben dol op slapen haha. Die Zoรซ, ik zie het al voor me. Kenzo springt ook nog geregeld mis op de bank. Plofffff. Zielig haha. Slaapt ze ook bij jullie in bed of..? Of heb ik daar overheen gelezen. Ik ben ook wel iemand die genoeg slaap nodig heeft om gezellig te zijn en te functioneren zeg maar haha.

  • 8 november 2015 / 19:39

   Ja hij is leuk he! Ja schattig he als ze mis springen haha. Dan zie je ze echt zo duizelig kijken van huh?! haha. Ze slaap officieel niet bij ons in bed maar ze wordt steeds kiener. Eerst mocht ze op bed als we TV aan het kijken waren en toen af en toe slapen. Nu als ze in haar mandje moet slapen is ze er rond 2 uur uit en staat ze ineens naast mn bed. Eerst piepen en dan steeds harder tot het blaffen wordt. haha Slaapt Kenzo bij jullie in bed?

 8. 6 november 2015 / 10:04

  Leuke tag! Ik hou ook van slapen, alleen ik vind het zo zonde van mijn tijd… ๐Ÿ˜›

 9. 6 november 2015 / 10:24

  Wat een leuke TAG, leuk ingevuld ook. Wellicht ga ik deze TAG ook een keertje doen op mijn blgo!

 10. 6 november 2015 / 12:12

  Oh ja slapen! Ben ik ook gek op ๐Ÿ™‚ Vooral uitslapen ๐Ÿ˜‰

  • 8 november 2015 / 19:41

   Ja lekker he. Ik ben eerder van het vroeg naar bed en vroeg eruit maar uitslapen is soms ook wel lekker ๐Ÿ˜€

 11. 6 november 2015 / 12:51

  Superleuke tag! Je bed ziet er echt comfortabel uit, daarin zou ik zo in slaap vallen, haha.

 12. 6 november 2015 / 13:46

  Leuke Tag is dit. Ik heb nu zin om te slapen..

 13. 6 november 2015 / 15:26

  Haha, ik ben dus duidelijk niet de enige die zo vroeg in bed kan liggen. Heerlijk vind ik dat! Net als zo’n groot bed trouwens. Mijn vriend en ik hebben ook zo’n groot bed. Mijn vriend slaapt er op dit moment in, maar als we straks weer samenwonen, is hij weer helemaal van ons samen, haha. Ik zie het moment dat Zoรซ op het bed probeert te springen al helemaal voor me! :’)

  • 8 november 2015 / 19:43

   Fijn om te horen dat ik ook niet de enigste ben hihi! O heerlijk ik vind een groot bed echt fijn! Wij hebben nu ook twee aparte dekbedden. Eerst leek me dat niks maar vind het nu toch wel lekker hoor! Ja dat is zo grappig om te zien haha

 14. 6 november 2015 / 19:04

  Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen! Ik zou ook zo graag een hondje willen, alleen voor het uitlaten haha.

  • 8 november 2015 / 19:43

   Fijn dat je het leuk vond om te lezen ๐Ÿ™‚ Ja heerlijk is het hoor! Echt een aanrader een hondje. Ze heeft me al zo veel moois gebracht! <3

 15. 6 november 2015 / 19:41

  wat leuk om dit te lezen, zelf ben ik best wel gek op slapen, maar ga ik zelden vroeg naar bed….best raar, want ik ben duidelijk beter uitgerust als ik dat wel doe….snoozen vind ik ook, net als jij, heerlijk om te doen…

  • 8 november 2015 / 19:44

   Ja grappig is dat he. Heb je het dan te druk om vroeg te gaan slapen of komt het er gewoon niet van? Ja ik kan echt niet zonder snoozen denk ik hoor haha

 16. 6 november 2015 / 20:47

  Haha wat een leuke tag, heel leuk ingevuld ook! Dat van dat dromen herken ik wel, niet fijn is dat. Kan er soms echt een hele dag van uit mijn doen zijn.

 17. 7 november 2015 / 20:32

  Een paar jaar geleden zou ik slapen nog een hobby hebben genoemd. Ik hield er gewoon van, ik vond het fijn. Sinds de laatste paar maanden slaap ik een stuk slechter. Ik val niet of na uren (letterlijk) pas in slaap, onrustig en word dus moe wakker. Heb toch wel veel last van spanning en dat uit zich bij mij meestal in slaapproblemen. ๐Ÿ™

  • 8 november 2015 / 19:46

   Ojee! Dat is vervelend zeg! Bij mij uit zich spanning en stress juist in veel slapen. Wat bij mij hield tijdens mijn depressie was wandelen om mijn hoofd leeg te maken. Door de frisse lucht en de beweging werd ik moe en viel ik alsnog in slaap. xx

 18. Hanna @ eenbezigbijtje.nl
  10 november 2015 / 23:37

  Wat een leuke tag! Die ga ik binnenkort overnemen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.