Ik heb nieuwe visitekaartjes! + winactie!

Visitekaartjes via webprint.nl

Voorheen maakte ik mijn visitekaartjes zelf. Leuk om te doen en vooral origineel. Dat het toch niet helemaal ideaal was, daar kwam ik al snel achter tijdens het maken van deze kaartjes. Ik kon namelijk geen e-mailadres kwijt op mijn kaartje aangezien mijn old school typemachine geen @ heeft 😉 . Ja het duurde wel de hele info van info@mylittlehappiness.nl lang en een tijdje zoeken om daarachter te komen. Achteraf natuurlijk iets om je best wel een beetje voor te schamen haha.

Schermafbeelding-2015-07-06-om-17.59.54-e1436199214145
Mijn vorige/eerste visitekaartjes 

Naast dat mijn eerste visitekaartjes dus niet helemaal praktisch en compleet waren vond ik het na de make-over van mijn blog ook tijd voor nieuwe visitekaartjes. Na wat surfen op het internet kwam ik er achter dat webprint.nl ook visitekaartjes kan leveren. Ik heb ooit een canvas bij hun besteld en daar was ik erg tevreden over dus waarom niet? Zeker toen ik zag dat het eigenlijk heel makkelijk is om je eigen visitekaartje daar te ontwerpen. Je kunt een standaard ontwerp kiezen maar je kunt ook je eigen ontwerp maken! Binnen een uur had ik met de software van webprint mijn visitekaartjes ontworpen. Het werkt eigenlijk net als het online maken van een fotoboek, zo simpel!

Mijn nieuwe visitekaartjes! 

Visitekaartjes maken via Webprint.nl

De visitekaartjes worden aangeleverd in een bewaardoos. Op de voorkant is een preview van je visitekaartje te zien! Toen ik dit de eerste keer zag schrok ik me rot. Ik dacht huh, ik heb hem toch wel horizontaal laten printen?! Gelukkig was dat wel het geval en is het écht alleen een preview 😉 .

Visitekaartjes maken via Webprint.nl

Bij opening van het doosje, mijn visitekaartjes! Precies zoals ik ze besteld had, wat een opluchting haha.

Visitekaartjes maken via Webprint.nl

Zoals je kunt zien is het kaartje wat ik gemaakt heb in de stijl van mijn blog. Ik heb op de voorkant mijn logo en foto gezet met mijn naam, titel, website, e-mail en telefoonnummer. Op de achterkant heb ik mijn social media accounts gezet. Makkelijk om mij nu dus terug te vinden waar je maar wilt!

Visitekaartjes maken via Webprint.nl

Ik ben super blij met mij visitekaartjes en deel ze dan ook graag uit! Het is toch net als je website een promotie van je blog. De kaartjes die ik gemaakt heb passen leuk bij me blog en bij mij.

Winactie!

In samenwerking met webprint.nl mag ik een shoptegoed weggeven t.w.v. € 20,00!

Het tegoed kun je gebruiken voor alle producten van webprint.nl! Laat je foto’s afdrukken, maak visitekaartjes of maak een canvas voor aan de muur. Jij mag bepalen wat je ermee doet!

Hoe doe je mee? Voor deze winactie vraag ik je om mij te volgen op minimaal één van mijn social media kanalen. Hieronder vind je ze allemaal terug:

Laat onder dit bericht een reactie achter waarom jij de winnaar moet worden van dit shoptegoed! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 11 september. In week 38 kies ik een winnaar uit, doe dus je best om mij te overtuigen 😉 ! De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.

30 Reacties

 1. 28 augustus 2015 / 07:49

  Oh wat een mooie en leuke kaartjes heb jij zeg. Ik heb zelf nog geen visitekaartjes dus deze winactie komt voor mij al geroepen. Ik volg je op BL en Instagram, Facebook heb ik niet.

 2. 28 augustus 2015 / 08:01

  Ik vind de kaartjes die je eerst zelf maakte ook heel leuk!
  Maar ik snap dat deze praktischer zijn 🙂

  Ik heb zelf ook net kaartjes laten maken, blijft een feestje om dat binnen te krijgen!

  Liefs!

 3. 28 augustus 2015 / 08:24

  Wauw! Je hebt supermooie kaartjes laten maken. Leuk hoor!

 4. 28 augustus 2015 / 08:50

  Super leuk die visitekaartjes! Als ik ooit een logo heb ga ik ze misschien ook maar eens bestellen 🙂 Ze zien er iig mooi uit! Erg leuke winactie, bestel altijd foto’s bij webprint dus ik doe graag mee 🙂 Ik volg je overal 😉

 5. 28 augustus 2015 / 10:19

  Wat een supertoffe kaartjes! Echt mooi dat ze precies in de style van je blog zijn. Zelf heb ik nog geen visitekaartjes, dus deze winactie komt heel goed van pas 🙂 Ik doe graag mee en volg je overal!
  Carolien onlangs geplaatst…3x outfit van LoaviesMy Profile

 6. 28 augustus 2015 / 10:20

  Je nieuwe visitekaartjes zien er supermooi uit!

 7. 28 augustus 2015 / 10:29

  Wat gaaf. Ik heb zelf nog geen visitekaartjes, maar verwacht deze binnenkort wel nodig te hebben. Ik vind jouw visitekaartjes erg mooi geworden. Was vast even schrikken toen je dacht dat ze verkeerd gedrukt waren. gelukkig dat dat niet het geval was. Ik doe heel graag mee aan deze actie! 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Mijn nieuwe iPhone 6 cases van OtterboxMy Profile

 8. 28 augustus 2015 / 10:33

  Ze zijn mooi geworden! Je vorige vond ik ook mooi, maar ik kan me goed voorstellen dat je nieuwe wilde waar een e-mailadres op kon.

 9. Ingrid
  28 augustus 2015 / 11:04

  Leuke blog weer! Wij gaan in mei 2016 trouwen en kunnen dit dus sowieso goed gebruiken; voor de uitnodigingen of anders voor een van onze trouwfoto’s op canvas. 😉 Succes met de keuze!

 10. 28 augustus 2015 / 11:18

  Wat een leuke visitekaartjes. Lekker kleurtje. Ziet er vrolijk en fris uit!
  Ik doe niet mee met je winactie 🙁 Ik heb geen social media. Nee echt!
  Maar wel heel leuk dat je shoptegoed mag weggeven. X

 11. 28 augustus 2015 / 11:27

  Wat zien je nieuwe kaartjes er mooi uit! 😀 Maar ik moet zeggen dat je oude kaartjes ook heel mooi waren, heel authentiek. Waarom ik graag de visitekaartjes zou willen winnen? Omdat ik nog geen visitekaartjes heb. Tot nu toe heeft een bepaalde angst mij tegen gehouden en dat is de angst om mijzelf en mijn blog te promoten. Ik sta uiteraard wel achter mijn blog, maar actief promoten vind ik toch enigszins eng. Ik ben er de laatste tijd wel beter in geworden, zo laat ik nu bijvoorbeeld mijn blogadres in een reactie op een andere blog achter, dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben, haha. Wanneer ik de visitekaartjes zou winnen zou ik dus een streep zetten door mijn onredelijke angst en mijzelf er eindelijk toe zetten om actief mijzelf en mijn blog te promoten. Ik volg je overigens op Instagram en Bloglovin’.
  Kimberley onlangs geplaatst…Review | Joe & Seph’s PopcornMy Profile

 12. Soraya Akkerman
  28 augustus 2015 / 11:36

  Wat zijn ze superleuk geworden! Ik zit ook al een tijdje na te denken over nieuwe kaartjes, dus ik doe zeker mee met je winactie! Ik heb je overal gevolgd 🙂

 13. 28 augustus 2015 / 11:50

  Ik vind je oude kaartjes ook heel tof moet ik zeggen! Jammer van die @. De nieuwe zijn wel een stuk zakelijker, zien er goed uit.

 14. Grete Karina
  28 augustus 2015 / 20:07

  Leuk, ik waag een kansje en doe mee!
  Ik heb prachtige zomervakantiefoto’s gemaakt en wil er graag eentje op canvas laten afdrukken.
  Ik volg je op Bloglovin en like op FB.
  Nu maar duimen….
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 15. 28 augustus 2015 / 21:00

  Oeh ja, dit komt als geroepen! Ik ben, zoals je weet bezig met layout & logo. Dus nieuwe kaartjes in de nieuwe stijl (die nog in de maak is) komen goed van pas. Die van jou zijn GAAF! En helemaal passend bij je blog. Ik vind ze tof.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Reminder | Vragenlijst SimplynspecialMy Profile

 16. Linda Smeets
  29 augustus 2015 / 06:10

  Als je gaat verhuizen horen daar nieuwe mooie visitekaartjes bij! ? Kortom: ik doe graag mee.

 17. Ilsiee prins
  29 augustus 2015 / 11:29

  Wat een prachtige visitekaartjes heb je, daar mag je best trots op zijn! 🙂 Een hele mooie uitstraling hebben de kaartjes.. Wat super dat je shoptegoed mag weggeven.. Ik ga over een maandje op mezelf wonen dus dat shoptegoed zal zeker heeel erg goed uitkomen hihihi.. Iets leuks voor aan de muur, of een gekke adreswijziging oid… Leuk!
  Ik doe graag mee,
  fijn weekend groetjes ilsiee

 18. Céline
  30 augustus 2015 / 12:07

  Heel erg mooie visitekaartjes! Ik doe graag mee aan deze winactie omdat ik mijn visitekaartjes zelf heb ontworpen, maar er niet echt tevreden mee ben. Dit shoptegoed zou dus wel als geroepen komen 🙂

  Ik volg je op Instagram, Facebook en Bloglovin (allemaal onder de naam ‘Céline schrijft’)

 19. Cassandra
  31 augustus 2015 / 09:55

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik was 3 dagen eerder jarig en werd 26, ook een stapje dichterbij de 30..
  Je visite kaartjes zijn ontzettend leuk geworden en passen perfect bij je lay-out. Ik heb zelf nog geen visitekaartjes, maar zou ze dolgraag willen, het shoptegoed bij webprint zou dan ook goed uitkomen. Ik volg je op alle kanalen.
  Cassandra onlangs geplaatst…Leia’s First Birthday WishlistMy Profile

 20. 1 september 2015 / 21:37

  Oh superleuk! Ik ben momenteel weer druk bezig met bloggen dus visitekaartjes komen zeker van pas, ik zal je even gaan volgen :). Leuke blog btw. Ik zag bij mijn analytics dat een aantal meiden via jou site op mijn site zijn gekomen! Dus ik dacht ik ga maar even kijken en supertoffe blog!
  xx Deveney
  http://www.seture.nl
  Deveney onlangs geplaatst…De Tuinen Cardisoft CrèmeMy Profile

 21. Valerie
  2 september 2015 / 08:30

  Hoi Lesley!
  Na jouw lieve reactie op mijn DIY chalkboard post was ik nieuwsgierig naar jouw blog. En wat is ‘ie mooi zeg! Ben meteen een instagram en blogloving subbie geworden, haha!
  Enneuh, toffe visitekaartjes 😀
  Valerie onlangs geplaatst…D.I.Y. ChalkboardMy Profile

 22. Anita H.
  9 september 2015 / 00:22

  Ach, ik hou niet zo van het woord “moeten”. Liever maak ik kenbaar waarom ik dit shoptegoed graag WIL winnen. Hoewel ik geen eigen bedrijf heb, wil ik wel graag visitekaartjes. Het komt regelmatig voor dat ik ze mis eigenlijk. Pen en papier heb ik ook niet altijd bij de hand. Visitekaartjes zijn ook wel handig met het oog op het vinden van een baan.

 23. christa
  10 september 2015 / 12:30

  Whoow! echt super mooi Les:)

  Ik doe ook graag mee met de winactie.

  Ik zou het shoptegoed van webprint graag winnen omdat ik een mooie foto van mijn vakantie op Ibiza voor het eerst met lieverd graag op canvas wil . Een mooie herrinering aan de muur 😉
  xx

 24. 10 september 2015 / 16:49

  Die kaartjes zijn echt heel professioneel gemaakt! Ze zien er super uit! Wat leuk dat je aan iemand van ons shoptegoed mag weggeven, deze win actie kán ik gewoon niet laten voorbijgaan! (; Waarom ik MOET winnen? Geen idee! Ik hoef niets, maar het is natuurlijk wel altijd leuk om iets te winnen!
  Versatile Eva onlangs geplaatst…Diy || Maak het eens gezellig!My Profile

 25. 10 september 2015 / 21:54

  Super leuk je oude kaartjes lekker vintage! Je hebt je persoonlijkheid mooi weergegeven in je nieuwe kaartjes. Zacht en lief met een pittig kantje!
  Dikkkke kus!! Succes met kiezen?

 26. jeapiebel
  13 september 2015 / 16:57

  Wat een mooie kaart. Ik zit net aan te denken om ook kaart te maken voor miijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.