INSTAGRAM TAG 2017 EDITIE!

Door lieve Daniëlle werd ik getagd om dit jaar weer eens de instagram tag 2017 editie in te vullen. Alhoewel het vroeger alleen maar liefde was voor instagram, heb ik er dit jaar toch ook een andere verhouding meegekregen. Ik vind het zo jammer om te zien dat ik sinds mei amper nog groei in instagram en hard moet knokken om volgers te behouden. Ik vraag mij dan af, ligt het echt aan de kwaliteit van mijn foto’s, of is het het algoritme. Hopelijk het laatste, mocht het niet zo zijn en je vindt mijn foto’s echt niet meer boeiend laat het dan absoluut even weten. Uiteraard wel met goede feedback erbij zodat ik er ook echt iets mee kan 😉 .

Over op de tag. Daniëlle bedacht hem een aantal jaar geleden. Naar aanleiding van het invullen van haar tag zijn we zelfs een keer spontaan het vliegtuig naar Londen ingestapt. Dus wie weet wat er dit jaar van terecht komt 😉 !

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

Via de site Best Nine kun je achterhalen welk van je geplaatste foto’s de meeste likes kregen. Zoals je kunt zien staat Zoë hoog in de top 9, misschien toch maar een account voor haar aanmaken dan haha. Onze baby aankondiging staat ook erg hoog en een foto van mijn (toen nog) mini buik. Dat de taart uiteindelijk roze was van binnen, vonden jullie ook erg leuk.

Best nine 2017

De foto rechts onder blijf ik ook erg leuk vinden. Lekker de hippie uithangen op Ibiza. Stiekem wel al zonder cocktails en dagelijks een beetje misselijker worden 😉 . De flamingo heeft het ook goed gedaan dit jaar. Deze foto’s maakte Daniëlle van mij en ik maakte hier een outfitpost van.

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Het is niet de laatste die ik dit jaar ga plaatsen, maar wel de laatst plaatste tot nu toe. Ik werd door mijn zusje op een hele originele manier gevraagd of ik haar getuige wil zijn. Echt superleuk!

Instagram tag

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

intagramtag

Deze prachtige luchtfoto die ik zelf maakte vanuit mijn raam. Met daarbij uiteraard een gelukswens voor mijn volgers en mijn doelen voor het jaar 2017. Dat was onder andere om meer in balans te komen. Mijn leven is in 2017 echt een rollercoaster geweest met enorme diepte punten en hele hoge pieken. Echt een leerzaam jaar dus. Toch voel ik mij meer in balans dan ever.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Als hij niet leuk is komt hij er niet op 😉 haha . Ik heb even moeten zoeken welke, maar ik denk toch wel deze, omdat het een hele spontane selfie is.

Instagram tag

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

O mag ik er maar één kiezen? oeiiii ik kan echt niet kiezen en ga er dus gewoon lekker niet één, niet twee, maar drie plaatsen.

Instagram tag

Disney in maart samen met mijn zusje. Ik kocht toen een abonnement en later dit jaar ben ik ook nog met mijn verjaardag geweest!

Instagram tag

De eerste keer Ibiza!

Instagram tag

en later die week door naar London voor het concert van Adele. Ik ging samen met mijn moeder, tante en zusje en het was zo gezellig! Helaas ging het concert van Adele niet door, maar had dit tripje voor geen goud willen missen!

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

Ik ga gelijk watertanden bij dit ontbijtje dus kies voor deze! Een receptje van The Green Happiness. Bananenijs, chocolade en frambozen.

Instagram tag

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ondanks dat jullie dit niet de leukste foto van Zoë vonden, vind ik hem nog steeds geweldig! Kijk haar lachen en genieten ?

Instagram tag

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Ik gebruik bijna alleen maar VSCO. Ik heb zelf een bewerking gemaakt in VSCO die ik dan kopieer naar mijn nieuwe foto’s. In deze bewerking zit een filtertje en daarnaast wat bewerking qua belichting.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Ik heb het even op moeten zoeken maar kom bij de volgende uit:  Blogger, ootd, linkinbio, blog, outfit.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Dit wisselt nog al. Ik vind de foto’s van theblondmacaron erg mooi, het account van de maker van deze tag vind ik ook echt prachtige foto’s hebben en ik kijk graag op het account van esmeefordays. Ze is net bevallen van haar zoontje Lev en vind dat ze prachtige foto’s plaatst.

Naast mijn favoriete accounts, ga ik ook nog een paar mensen nomineren om de tag in te vullen. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik.

Ik nomineer…

 1. Hetismarg.nl
 2. Wolferien.com
 3. Beautycurls.nl
 4. Kimoctober.nl
 5. Glamourmoes.nl
 6. Missmaaike.nl
 7. Littlebyme.nl
 8. Readalong.nl
 9. Vakervrolijk.nl
 10. Diyaata.com

Heb ik je niet getagd, voel je vrij om hem alsnog in te vullen 😉 ! Oja en vergeet mij ook niet te volgen op instagram, je kunt mij vinden onder: @my_little_happiness  😉

Hoe vond jij instagram in 2017?

16 Reacties

 1. 18 december 2017 / 07:31

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind jouw feed er zo mooi uitzien. Je hebt altijd zulke mooie foto’s ! Leuk om zo terug te blikken op het afgelopen jaar! Hier gaan komend jaar vast veel foto’s van een mooi klein meisje bij komen 🙂
  Dankjewel voor het taggen! Ik ga de tag binnenkort overnemen ♥
  Romy onlangs geplaatst…25 (!) leuke dingen om te doen in de kerstvakantieMy Profile

 2. 18 december 2017 / 10:06

  Leuke tag! Ik ga er deze week mee aan de slag. Al heb ik wel echt een beetje een rommel/alles en nog wat feed dus in vergelijking met jouw prachtige feed zal het allemaal wat minder mooi zijn. Wat heb je leuke dingen gedaan dit jaar, dat blijkt wel uit je Instagram foto’s! En die Ibiza hippie foto vind ik echt superleuk!
  Ricardo onlangs geplaatst…Bijkletsen op zondag #11 met o.a. Vrijwilligerswerk & Kerstperikelen.My Profile

 3. 18 december 2017 / 19:58

  Zo leuk, een jaar in foto’s! Je hebt echt prachtige plaatjes uitgekozen. Thanks voor de tag, ik heb er zin in!

 4. 19 december 2017 / 20:55

  Leuk om je 9 meest gelikete foto’s te zien. Die foto’s met de flamingo vond ik ook errug leuk, grappig om ze weer terug te zien.

 5. 20 december 2017 / 15:56

  Ik hou van jouw Insta stijl! Een verademing tussen al die cleane accounts. Lekker fel en lekker veel roze, love it. Ik ga hem volgende week invullen!

 6. 21 december 2017 / 23:01

  Ik vind het een hele leuke tag en ik moet zeggen dat je mooie foto’s maakt

 7. 21 december 2017 / 23:38

  Aaaaahhh nu pas gelezen! Zo leuk om ook jou overzicht en antwoorden te zien! Die haat liefde verhouding met Insta snap ik wel…. maar dat ligt echt niet aan jouw foto’s. Iedere keer weer een feestje! Love you babe!
  Danielle onlangs geplaatst…INSTAGRAM TAG 2017My Profile

 8. Kim
  26 december 2017 / 21:34

  Mijn Instagram viel dit jaar een beetje tegen al zeg ik het zelf… Ik heb steeds geswitched met filters en heb een aanral foto’s er weer afgehaald waar ik toch niet helemaal blij mee was. Ik ga hem invullen! 🙂

  Liefs Kim

  • 26 december 2017 / 23:06

   Leuk dat je hem gaat invullen Kim. Ja soms weet je niet helemaal wat je nou wil he met een feed. Ik herken dat wel hoor haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.