Kindermode in de sale shoppen bij Omoda

Naast damesmode, verkoopt Omoda vanaf midden vorig jaar ook kindermode. Wat ben ik blij met deze uitbreiding! Ze hebben babykleding van 0-2 jaar, meisjes en jongenskleding van 2-16 jaar. Een mooi assortiment met kledingmerken als MarMar Copenhagen, Lil’ Atelier, Alwero, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger.

Slim kindermode in de sale kopen

Januari staat in het teken van sale. In deze blog vind je de leukste sale inspiratie voor zowel jongens- als meisjeskleding van Omoda. Ik vind het heerlijk om in de sale te shoppen. Je bespaart er zoveel geld mee. Ik zorg dan dat ik óf al vooruit koop voor volgend jaar, óf items koop die ze vanuit de winter kunnen door dragen naar de lente en zomer. Dit geldt wel voornamelijk voor kleding. Kinderschoenen vooruit kopen doe ik wel eens, maar vind ik lastiger dan kleding. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je ook tijdens de sale kijkt naar wat je echt nodig hebt om het zo duurzaam mogelijk te houden.

Sale inspiratie voor meisjesmode bij Omoda

Mimi wordt bijna 5 jaar, ze is 110 cm lang en draagt nu maat 110/116. Sommige items kun je al aanschaffen in maat 122 en zijn daardoor nog langer door te dragen. Alhoewel ik erg van de neutrale kleuren en combinaties ben, ontwikkelt ze steeds meer haar eigen smaak.

Pippi Langkous

Als het aan haar zou liggen bestaat haar garderobe uit glitters en bonte kleuren. Van de week trok ze een combinatie aan waarbij ze net Pippi Langkous was een zwarte rok, unicorn trui, een roze maillot en glitterkousen met strepen eroverheen 😉 . Ik probeer haar eigen smaak te respecteren, maar toch moet het ook een beetje toonbaar blijven 😉 . Vaak maak ik een selectie en kan ze daaruit kiezen. Soms laat ik haar ook haar eigen gang gaan. Voor deze collage ben ik uitgegaan van wat ik voor haar zou uitkiezen, uiteraard wel met haar smaak in mijn achterhoofd.

Kindermode shoppen in de sale bij Omoda

Ik heb de jongens en meisjeskleding in één collage samengevoegd: GIRLS & BOYS.Voor de Mimi heb ik twee sets gemaakt. Voor Perr (2,5) 1.

Meisjes set 1 – item 1 t/m 5

De eerste meisjes set is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind dit soort broeken geweldig en ik zou zo graag zien dat ze dit een keer aandoet. Al weet ik, een spijkerbroek (deze is van Ao76) echt never nooit gaat dragen. De rest van de outfit zou ze wel dragen. Het liefst zou ze hier een rokje onder doen 😉 . De longsleeve is van Lil’ Atelier. Ze heeft precies dezelfde maar dan in korte mouwen thuis al in haar kast liggen. Die wordt zelfs in de winter nog wekelijks gepakt dus dit zal ook een grote favoriet worden. Ze heeft het nooit echt koud, dus in plaats van een trui is dit prima voor haar.

De bodywarmer hebben we al in het donkerbruin en beige thuis. Deze kleur is echt geweldig en heerlijk klaar voor de lente. Helaas het enige item wat niet in de sale is, maar deze bodywarmers van Alwero zijn hun geld dubbel en dwars waard. Superfijn dat ook dit merk bij Omoda te bestellen is. De sneakers zijn van het merk Wysh en maken het geheel mooi af. Oja de sokken zijn van Wander en Wonder en ik vind het superleuk dat ze in twee verschillende kleuren zijn. Kunnen broer en zus samen matchen (dat vindt vooral Mimi erg leuk om te doen).

Meisjes set 2 – item 6 t/m 10

De tweede set is een setje wat Mimi zo zou dragen en bijna precies zo in haar kast heeft hangen. Deze prachtige blouse is van Sofie Schnoor. Heel mooi met ruffles en een mooie kleur. De lederen rok hebben we hier dus ook in huis en is haar grote favoriet. In de winterperiode kun je hem dragen met zwarte (glitter) maillot en boots. Daarna zonder maillot met alleen de boots is ook erg stoer! Dit rokje is trouwens van Nik & Nik en de maillots van MP Denmark.

Sale inspiratie voor jongensmode bij Omoda

Deze combinatie vind ik echt te gek. Een lichtblauwe Lil’ atelier broek, baggy met toelopende pijpen. Gecombineerd met deze te gekke sweater van Lötiekids. Hij is van badstof dus heerlijk zacht en ook voor de lente/zomer goed door te dragen met een korte broek eronder. De zwarte Converse heeft hij weer nodig, die van vorig jaar zijn te klein. Ze zitten als gegoten met zijn brede voetjes en hij loopt er heerlijk op weg.

Voor hem vond ik ook nog deze leuke spijkerjas van het merk Scotch & Soda. Ik kwam hem tegen tussen de meisjeskleding maar, ik vind hem veel leuker voor een jongen. Als mensen mij vragen naar waar ik die leuke jongenskleding vandaan haal, geef ik altijd als tip: zoek ook goed tussen de meisjeskleding. Er is zoveel leuks “unisex” te vinden wat al snel onder meisjeskleding wordt geplaatst. Ik heb zo de leukste items op de kop getikt. Dit jasje is nu ook met 50% korting! Super toch.

Welk kindermode item is jouw favoriet?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.