Leuke jumpsuits voor de lente/zomer

Een ideaal kledingstuk voor deze periode

In mijn kast heb ik meerdere jumpsuits of playsuits zoals ze dat zo mooi noemen. Ik vind ze zelf ideaal en draag ze heel graag. Het is zowel leuk voor overdag als voor een feestje. Dat ligt er maar net aan hoe je het styled en van wat voor soort materiaal je jumpsuit is. In deze blog laat ik jullie een aantal leuke jumpsuits zien voor de lente/zomer.

Jumpsuit 2013

Afgelopen week kreeg ik inspiratie voor deze blog door deze oude foto die voorbij kwam op mijn Facebookpagina. Voordat ik naar Florida ging in het voorjaar van 2013 heb ik dit pak gekocht. Het was echt een ideaal pak voor in de Disney parken. Ik heb altijd snel last van schurende benen en op deze manier heb ik daar helemaal geen last van (zonder andere trucjes uit te halen 😉 ). Daarnaast was dit pak van 100% katoen en daardoor heel luchtig.

Een mooi overzicht van leuke jumpsuits

leuke jumpsuits voor de lente zomer

1. Deze mooie witte jumpsuit met zwarte stippen is van het merk Ro&Zo. Voor mij een nog onbekend merk, het is niet voordelig voor € 135,- maar ziet er wel erg leuk uit! Ik vind vooral de voorkant van deze jumpsuit bij de top erg mooi. Met kleine ronde gestoffeerde knoopjes zit het vast. Misschien niet altijd even praktisch, maar het ziet er wel lieflijk uit.

2. Ik merk dat ik met jumpsuits vaak wel kies voor zwart. Toch zijn er ook heel veel leuke gekleurde jumpsuits! Deze van H&M is echt heel vrolijk en natuurlijk uiterst geschikt voor de lente/zomer. Het lijkt bij het aandoen net wel een jurk.

3. Mijn zoektocht begon eigenlijk bij LASCANA waar ik deze jumpsuits had gezien. Ik moet zeggen ik kan gewoon niet kiezen welk van de drie kleuren ik hiervan het mooist vind. De blauwe en beige zijn heel mooi en chique, zwart is natuurlijk ook altijd mooi. Het model is 7/8 wat erg mooi staat met hakken of hoge sleehak sandalen voor een feestje. De mouwen zijn ook echt wat voor mij. Net wat wijder wat een mooi luxe effect geeft.

4. Deze jumpsuit heb ik een paar keer bij Josine al voorbij zien komen. Hij staat haar zo mooi dat hij sinds die tijd op mijn wishlist staat om even te passen 🙂 . Deze jumpsuit verkopen ze ook in verschillende kleuren.

5. Bij Zara kwam ik deze kleurrijke jumpsuit tegen. Hij sprong er wat mij betreft echt tussenuit! Een mooi model en heerlijk kleurrijk voor deze periode.

6. Een jumpsuit van 100% katoen of sweatstof zoals ze het zelf noemen. Dit is een heerlijk pak van Venice Beach via LASCANA en ik vind deze heel leuk met de brede bovenkant. Merendeel van mijn eigen jumpsuits zijn ook van hetzelfde materiaal. Ik vind het echt super fijn dat je ze ook even snel kunt aantrekken of heerlijk op een chill dag en er dan toch nog leuk uit kunt zien.

7. Ik kon het natuurlijk niet laten om ook een mooi roze jumpsuit erbij te doen. Deze is van Boohoo en de ruffles maken deze jumpsuit helemaal geweldig!

Welk van deze kledingstukken is jouw favoriet?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.