De leukste bloemen bikini’s

Bloemenbikini’s duf? Nee hoor allang niet meer! Tegenwoordig hebben ze de leukste bloemen bikini’s en ik laat je vandaag in deze post mijn favorieten zien. Ik ben zelf dol op de bloemenprint, niet alleen in en bikini maar ook bij de rest van mijn strandkleding. Zeker in de zomer!

De leukste bloemen bikini’s

Bloemen bikini's

1. Bikini van Buffalo broekje € 24,99 / Top € 29,99
Bij deze bikini wordt een bloemenprint gecombineerd met een zebraprint. Een superleuke bikini die mij erg vrolijk maakt. Naast deze variant hebben ze hem ook in een andere variant van zowel het topje als het broekje. Hij is van het merk Buffalo.

2. Bikini van Bench. € 49,99
Nog zo een mooie bikini. Een aztec print met daaroverheen een aantal prachtige bloemen. Dat is toch wel wat anders dan de suffe bikini’s die je waarschijnlijk in gedachten had he 😉 !

3. Bikini van S. Oliver € 54,99
Het populaire merk S. Oliver heeft de hippe streep gecombineerd met een bloemenprint. Ook een unieke vrolijke variant.

4. Bikini van H&M top € 14,99 / broekje € 9,99
Ook bij H&M vind je ze terug in de collectie: de bloemenprint. Deze variant met zwarte ondergrond en roze bloemen is mijn favoriet.

5. Bikini Godly Jewels € 99,95, Malibu Barbie
Godly Jewels vind ik echt een prachtig merk. Het is geen bikini met een bloemenprint maar een bikini met voorop een prachtige grote bloem. De producten van dit merk hebben zoveel details echt oogverblindend.

6. Bikini van Primark
Ook bij Primark hebben ze hele leuke bloemen bikini’s. Deze bikini is heerlijk vrolijk met roze, groen en wat schattige papegaaien erop. Ik heb deze ook nog in een variant met een strapless ruffle gezien, ook erg leuk!

Zoals je kunt zien is er genoeg keus! Er zijn zo ontzettend veel leuke bloemen bikini’s dat het uitzoeken van deze leukste mij toch wel even tijd gekost heeft 😉 . Welke van deze bikini’s is bij jullie favoriet? En wat voor bikini’s draag jij graag?

8 Reacties

  1. 22 juli 2017 / 10:21

    Ik hou van bloemenprints, nummer 4 is mijn favoriet!

  2. 22 juli 2017 / 21:45

    Ik ben helemaal niet van bloemenprints, zo onopvallend mogelijk, als het om mijn lichaam gaat. Bij anderen staat het superleuk! Mijn zus draagt dit dan weer wel!
    Sonja onlangs geplaatst…Welkom in #tag | | Gemert-BakelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.