London is always a good idea!

Als jullie dit gapend onder het genot van een kopje thee of koffie lezen ben ik al lang en breed aan het stuiteren! Of ik zit nog hyper in het vliegtuig of ik ben ondertussen al in mijn favoriete stad: Londen! Huh maar daar wist ik helemaal niks van af? Ja dat kan kloppen! Vorige week had ik namelijk zelf ook nog geen idee 😉 .

Na mijn instagram tag van vorige week stuurde mijn vriendinnetje Danielle mij een berichtje om snel weer eens af te spreken! Zullen we gaan ‘Shoppen in Londen’ zeiden we? Eerst meer een beetje voor de gein maar toen er toch nog interessante vluchten beschikbaar waren werd het al snel serieus! Nu nog het thuisfront en het werk overhalen, dat was gelukkig zo gepiept en dus boekte wij op vrijdag onze shoppingtrip naar Londen! Op mijn bucketlist heb ik altijd al gehad: een reisje plannen naar het buitenland met vliegtuig om alleen te gaan shoppen 1 of 2 dagen. Nou die kan ik vanaf vandaag van mijn bucketlist afstrepen!

Ik ben echt zo hyper dat ik echt slecht geslapen heb een paar dagen 😀 . Omdat het toch wel een beetje spannend is maar ook omdat het zo cool is dat we dit zo maar doen!

Hoe ziet ons programma eruit?

Om 7.05 vliegen we richting Londen Gatwick. Daar hopen we rond 7.00 plaatselijke tijd aan te komen. Vanaf daar is het nog ongeveer 1 uur naar het centrum. Ik denk dat de winkels dan nog niet allemaal open zijn maar dan beginnen we toch met een heerlijke cup of tea ofzo 😉 Eerst willen we kijken bij de winkels waarvan we niet 100% zeker weten of ze op hemelvaartsdag ook open zijn. Dit zijn o.a. vintage winkels. Daarna gaan we alle bekende straten langs!

Sinds dat we weten dat we naar Londen gaan zijn we gelijk begonnen met het maken van een google maps plattegrond met de winkels waar we heen willen! Danielle kwam met het idee en ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dat kon! Maar het is super makkelijk. Elke keer als me een winkel of een keten te binnen schiet ga ik naar de kaart en voeg ik hem aan onze to shoppinglist toe 😀 . Hieronder een voorbeeldje van onze google shopping list!

Route londen

Om 15.00 worden we verwacht voor het ophalen van de sleutel van ons appartement wat we via airbnb gehuurd hebben. Het ligt echt midden in chinatown (het bruine speltje op de bovenstaande kaart) dus dat ligt super centraal ten opzichte van de winkels die we allemaal willen bezoeken. Daarna nog even verder shoppen natuurlijk en lekker eten 🙂 . Ik verwacht dat we, als de winkels gesloten zijn, in ons appartement als een blok in slaap zullen vallen 😉 .

De volgende dag hebben we nog een hele dag de tijd om te shoppen! Om 18.55 gaat ons vliegtuig pas terug naar Nederland 🙂

Al met al, twee vermoeiende dagen maar ik zal zo veel energie krijgen van als die winkels en de Londen vibes dat ik er ook weer met volle energie en inspiratie van vandaan kom! Vrijdag dus waarschijnlijk geen blogje van mij (donderdag had ik al klaar staan :-)) maar dat maak ik dubbel en dwars goed na Londen 😉 .

Ben jij al eens in Londen geweest? 

 

12 Reacties

 1. 13 mei 2015 / 08:22

  Oeh wat super tof zo’n spontaan idee! Dat lijkt mij ook wel wat. Londen is ook gewoon geweldig!! Veel plezier, ben benieuwd naar je aankopen 🙂

 2. 13 mei 2015 / 09:49

  Wat leuk dat je naar London gaat, ik ben daar nog nooit geweest, maar wil er wel graag een keer naartoe. Heel veel plezier!

 3. 13 mei 2015 / 09:54

  Wauw zo leuk zo’n spontaan reisje! Ik ben benieuwd hoe jullie het hebben, maar het word vast en zeker een super leuke trip! Heel veel plezier! Liefs

 4. Marion
  13 mei 2015 / 10:29

  Wat supergaaf! Als het goed is ben je nu al lang en breed in Londen! Have fun, meis!

 5. Marleeeentje
  13 mei 2015 / 10:48

  Wat leuk! Heel veel plezier!

 6. 13 mei 2015 / 11:09

  oh gaaf! Heel veel plezier!

 7. 13 mei 2015 / 19:59

  Gaaf!!! Go have fun! Ik kijk uit naar het verslag 😉

 8. Dina
  13 mei 2015 / 20:07

  Zooooo leuk!

 9. kim
  13 mei 2015 / 21:16

  Aaahh super leuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar een paar vriendinnen van mij zijn helemaal verslaafd aan die stad 🙂

 10. 14 mei 2015 / 10:44

  Super leuk!! Veel plezier meiden..

  Liefs Megan.

 11. 14 mei 2015 / 18:34

  Ja ik ben met mijn verjaardag nog geweest (maar dat had je al gezien op mijn blog).
  Handig trouwens, zo’n google maps shopping list! Hadden we dat maar geweten, veel overzichtelijker 🙂

  Heel veel plezier! 🙂

 12. Bo
  15 mei 2015 / 10:23

  Aah leuk zeg! Veel plezier 🙂