Outfit | donderdag 18 december

Wat vliegt een week voorbij zeg! Afgelopen week verbleef ik voor vakantie in Londen en heb daar weer geweldige dingen gezien en gekocht die jullie hier snel terug zien. Ik heb mede hierdoor een week niet geblogd en ik moet zeggen wat miste ik het afgelopen dagen. Ik heb momenteel zoveel inspiratie dat ik bijna overloop! Ik probeer het dan ook allemaal op te schrijven of aan sommige stukjes al te beginnen zodat ik het niet kan vergeten! Vandaag wil ik jullie mijn look of the day laten zien.

Look of the Day  Look of the day dichterbij

Deze foto is gemaakt op onze hotelkamer in Londen. Afgelopen zondag had ik deze outfit ook aan tijdens een avondje uiteten bij ‘jamie’s italian’.

De leuke blouse trui heb ik gekocht in Londen bij de winkelketen Next. Deze winkel bezoek ik elke keer als ik in Londen ben. Ze hebben hier hele leuke dingen. Tijdens mijn trip in Londen kwam ik er achter dat ze ook een webwinkel hebben waarmee je ook in Nederland bij hun kan bestellen. Ik kwam er zelfs achter dat het dan nog voordeliger is dan in Londen zelf!

Op de ketting werd ik gelijk verliefd! Wat een schatje is dat en wat past hij goed bij de Next trui die ik de dag ervoor gekocht had. Ik vond hem bij Forever 21 Londen voor slechts 5,45 pond!

De broek is van Diordie en daaronder draag ik mijn UGG Mini Bailey Button Chestnut. Deze heb ik twee jaar geleden in Amerika gekocht en ondanks dat sommige mensen zo klaar zijn met UGG blijf ik ze leuk vinden!

Hieronder nog een betere foto van de ketting & trui.

Outfit of the day  outfit trui

Wat vinden jullie van deze outfit?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.