LUSH unboxing XXL !

Nieuw binnen: een hele hoop Lush!

Lush is een van mijn favoriete winkels/merken. Ik scheef al vaker op mijn blog over Lush. Onder andere over de opening van de nieuwe winkel in Rotterdam en dé Lush store in Londen. Vandaag heb ik voor jullie een Lush unboxing xxl 🙂

Mijn gekregen Lush spulletjes 

Toen ik terug kwam van vakantie lag er een grote tas van Lush op mij te wachten. Mijn schoonbroertje mag mijn oven lenen en als dank daarvoor heb ik dit gehad 🙂 ! Super lief!!

Bathbomb | Father Christmas

Vul je bad met een kerstboomgroene kleur en de zoete geur van suikerspinnen. Oh, en met deze Kerstman met rode wangen, niet te vergeten!

Hij is nu uitverkocht maar ik ben blij dat ik er nog een gekregen heb! Hij ruikt echt super lekker kan niet wachten om deze te gebruiken. De geur is te vergelijken met Snow Fairy. Deze bath bomb ziet er neutraal uit van buiten maar de verrassing zit binnenin. Je bad wordt groen als Father Christmas zich door je bad heen beweegt.

Lush bruisbal | Father Christmas

Bathbomb | Sex bomb

Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date, of deel met een lover die je al jaren kent.

Mijn eerste kennismaking met Sex Bomb was in december 2013. Een heerlijke bruisbal waar je lekker relaxt van wordt. Ik heb hem in de tussentijd al regelmatig gekocht of gekregen. Op de een of andere manier als ik Lush krijg, zit deze er altijd bij!

Lush Bruisbal | Sex Bomb

Bubble bar | Rose Jam Bubbleroon

Liefhebbers van rozen kunnen hun hart ophalen. De geur van deze bubbleroon is gebaseerd op het originele Turkse recept van rozenjam, een volwassen, zoete geur. De citroenolie in de Rose Jam Bubbleroon helpt je je gedachten op een rijtje te zetten, roos verbetert je humeur. De geraniumolie heeft een balancerend effect op je huid. In een bubbleroon vind je ook sheaboter en kokosolie, waardoor je huid na een bad heerlijk zacht aanvoelt.

Een roze bubble bar die ik nog niet geprobeerd heb, dat kan écht niet 😉 . Ik kende deze eerlijk gezegd nog niet eens. Ik vind hem er super schattig uitzien. Het is een soort macaron met een rozenvorm bovenop inclusief een hoop glitters. Hij ruikt lekker naar rozen. Ook bij deze kan ik niet wachten om hem uit te proberen!

Lush Bubbel bar | Rose Jam

Shampoo Bar | Jason and the Argan Oil

Deze shampoo met (onder andere) arganolie versterkt je haar en geeft het een mooie glans. De glycerine in Jason and the Argan Oil zorgt voor extra zacht haar. Ben je dol op Ro’s Argan bodyconditioner? Jason and the Argan Oil heeft dezelfde zalige geur en is heel geschikt voor blondines. Onze nieuwe shampoobars, zoals Jason and the Argan Oil, hebben een iets andere samenstelling, waardoor ze wat zachter zijn.

Sinds ongeveer anderhalf jaar gebruik ik nu shampoo bar’s van Lush. Tiemen gebruikt ze nu sinds ongeveer een jaar ook en we kunnen beide niet meer zonder. Ik moest even wennen in het begin aan de structuur, maar het is echt veel fijner dan normale shampoo. Hoe ik vroeger elke dag mijn haar moest wassen om het er een beetje uit te laten zien, was ik het nu slechts twee keer per week. Ik heb er ondertussen al een hele hoop geprobeerd. Mijn favorieten: Honey I washed my hair, Seanik, Jumping Juniper en Jason and the Argan Oil. Die laatste zat ook bij de tas vol Lush producten! Mijn Lush Shampoo bar is bijna aan vervanging toe dus dat komt goed uit!

Lush Shampoo bar | Jason and the Argan Oil

Mijn Lush aankopen

Naast de gekregen spulletjes heb ik zelf ook een aantal producten gekocht.

Bubble bar | Peeping Santa

Het is nieuw, het heeft een kerstmuts en het ruikt fruitig én bloemig! De perfecte bubble bar, al zeggen we het zelf. Een flinke dosis biologische Fair Trade cacaoboter en zachte sheaboter uit Ghana in een knalrood jasje. Peeping Santa zorgt voor heel veel zachte bubbels met een heerlijke geur van aarbei en geranium.

Deze Lush Bubble Bar is echt mijn favoriet van dit moment. Ik vind de geur van deze zo lekker <3 . Ik heb hem laatst gebruikt en er een filmpje van gemaakt. Zonder tekst dat wel, maar je kunt ziet hoe hij werkt.

Lush bubble bar | Peeping Santa

Bubble Bar | 5 Gold Rings 

Verkruimel de ringen onder stromend warm water voor een romig bad met Fair Trade vanille. De vijf ringen zijn verrkijkt met huidverzachtende illipeboter en fruitige moringa-olie. Sprankelend je bad weer uit!

Deze ringen zien er superleuk uit. Ik stond mijn Peeping Santa’s uit te zoeken toen een medewerkster vroeg of ik deze niks vond. Ik kocht de laatste maar kwam er helaas thuis achter dat er slechts 4 ringen aanzitten in plaats van 5. Wat ik handig vind aan deze Bubble Bar is dat het goed gedoseerd is. Je kunt één ring in je bad doen, dat is genoeg. Ik ben heel benieuwd hoe deze in bad is met al dat goud!

Lush bubbel bar | Gold rings

Showergel | Snow fairy

Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!

Ik ging de Lush in met de intentie om alleen dit product te kopen. Het is dus ietsje meer geworden hihi 😉 . Snow Fairy is een showergel. Mijn eerste showergel van Lush. Ik heb hier een tester van gehad en werd er helemaal happy van. Op naar de grote fles dus maar! Soms heb ik namelijk geen zin of tijd om in bad te gaan en om dan toch een heerlijk Lush gevoel te krijgen gebruik ik deze uber zoete Snow Fairy!

Lush showergel | Snowfairy | lush unboxing

Dat was een hele hoop Lush! Ik ga mijn blogje afsluiten en een heerlijk bad nemen met een van deze producten <3!

Welke is jouw favoriet? 

 

 

20 Reacties

 1. 30 november 2015 / 12:49

  Oh wat heerlijk zeg! Bij ons thuis hebben we wel een bad alleen zit ik hier echt nooit in, maar door dit begint het wel te kriebelen haha. Het ziet er allemaal ook zo lekker uit! :p

  • 30 november 2015 / 19:13

   Ja lekker he! Ik zeg probeer het een keer. Ik zou beginnen met een bubbelbar. Dat zijn ook mijn favorieten want ik hou van bubbels 😀

   • 30 november 2015 / 19:36

    Oh wat heerlijk zeg! Thanks voor de tip 🙂 ga ik zeker doen hihi

 2. 30 november 2015 / 14:13

  Oh wat veel fijns zeg! Geniet ervan!

 3. 30 november 2015 / 15:01

  Ik vind de producten er gaaf uitzien en ben 1 keer bij een winkel naar binnen gelopen, ontzettend leuk maar heb er nog nooit iets gekocht. We hebben dan ook geen bad en vind de shampoos etc best prijzig. Veel plezier met je spulletjes!!

  • 30 november 2015 / 19:15

   Dank je wel! Ja het is inderdaad niet goedkoop. De shampoo’s zijn 8.95 per stuk maar je doet hier wel langer mee dan met een fles shampoo. Ze zeggen dat ÊÊn zeepje gelijk staat aan 3 flessen shampoo.

 4. 30 november 2015 / 16:53

  LOOOVEEEEEEE! Natuurlijk staat Lush ook op mijn verlanglijstje <3

 5. 30 november 2015 / 17:08

  Oh wat zien de producten er heerlijk uit

 6. 30 november 2015 / 20:51

  Het ziet er super leuk uit allemaal…zEg, als je schoonbroertje echt wil mag hij mijn oven ook wel even komen lenen…( hihi Knipoog) …wat een geluk, heb je met zo een lief schoonbroertje… mazzelmiepje….

 7. 30 november 2015 / 21:14

  Die gouden ringen! Ik heb ze nog nooit gezien, maar ze zijn geweldig, zo perfect voor de feestdagen.

  • 30 november 2015 / 21:22

   Gaaf he! Ik heb deze toevallig gister uitgetest na het schrijven van de blog. Ze ruiken subtiel maar erg lekker. Ik bleef maar in het bad kijken naar alle fonkelende glitters, net een kleinkind :-p <3 haha

 8. 1 december 2015 / 15:05

  Ik vind die producten er altijd zo leuk uit zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.