Maak kennis met de prachtige sieraden van Isabel Bernard

Volgens mij heb ik het jullie al wel vaker verteld. Ik kan in mijn oren alleen echte gouden oorbellen verdragen. Ik heb bij een van mijn oren een allergie, als ik daar een ander soort oorbel in doe dan goud, is hij binnen no-time ontstoken. Niet erg, want hierdoor leer ik vaak weer heel veel leuke merken kennen die voor gouden oorbellen budget vriendelijk zijn. Een van de nieuwste merken die ik de afgelopen periode heb ontdekt is Isabel Bernard. In deze blog meer over dit prachtige merk en mijn nieuwe gouden oorbellen.

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een jonge en onafhankelijke vrouw uit Parijs. Ze vindt de schoonheid in de eenvoud van dingen en geniet volop van het leven. Eigenlijk een beetje net als ik 🙂 . Haar levensspreuk, die ze ook in haar sieradenlijn terug laat komen is: Tout est possible . Een hele mooie als je het mij vraagt! De collectie van Isabel Bernard bestaat uit oorbellen, armbanden en colliers. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud of 925 sterling zilver.

Isabel Bernard gouden sieraden

De verpakking van haar sieraden is helemaal in mijn style. Het ziet er minimalistisch en zonder poespas uit. Wit met gouden folie letters op de voorkant. Dit zorg voor een chique en luxe uitstraling. Elke sieraad wordt in een apart doosje geleverd.

Isabel Bernard gouden sieradenMijn twee oorbellen samen in één doosje, zodat je van beide oorbellen de grote goed kunt inschatten. 

Een leuk weetje is dat Isabel bouwt aan haar carrière, maar maakt ook graag tijd vrij om met vrienden samen te komen in één van haar favoriete café’s in de stad, verspreid over Le Marais, Rue de Rivoli en Monceau. De collectie van Isabel Bernard bestaat dan ook uit 3 series, die de namen dragen van Isabel’s favoriete wijken. Wat ik zelf super mooi vind is dat de sieraden allemaal vernoemd zijn naar vrouwelijke vriendinnen en kennissen.

Isabel Bernard Monceau Maxime gouden oorstekers met ring

Soms vind ik het best lastig om mooie, betaalbare maar ook een beetje hippe gouden oorbellen te vinden. Naast deze eisen wil ik vaak niet dat het over de top is, maar dat ze geschikt zijn voor meerdere gelegenheden. Toen ik van Isabel Bernard deze Monceau Maxime gouden oorstekers zag, was ik opslag verliefd. Het is iets heel anders dan ik gewend ben, heel hip, maar toch ook chic.

Isabel Bernard Monceau Maxime 14 karaat gouden oorstekers ringIsabel Bernard Monceau Maxime 14 karaat gouden oorstekers ringHieronder zie je hoe de oorbel eruit ziet in mijn oor. Ik vind het helemaal geweldig! Het is weer eens wat anders dan normale ringetjes.

Isabel Bernard Monceau Maxime 14 karaat gouden oorstekers ring

De prijs voor deze oorbellen is: € 89,95.

Isabel Bernard GOUDEN RIVOLI JULIETTE OORSTEKERS

Een van de oorbellen die ik vind dat je altijd in huis moet hebben, zijn gouden oorbellen met een ‘steentje’ erin. Ik hou hier echt van en dit zijn de oorbellen die ik zelf het meeste draag. Het ziet er altijd mooi uit, chic en je kunt het overal bij dragen. Het is nooit too much bij een outfit en ook nooit too little.

Isabel Bernard GOUDEN RIVOLI JULIETTE OORSTEKERS Isabel Bernard GOUDEN RIVOLI JULIETTE OORSTEKERS

Deze oorbellen hebben een hele mooie afwerking door hun gladde rand waar het steentje ingelegd is. Persoonlijk vind ik dit erg handig. Bij soortgelijke oorbellen met ‘pootjes’ wil het nog wel eens voorkomen dat een van de pootjes op een gegeven moment buigt. Hierdoor kun je er met je kleding achter blijven hangen wat heel vervelend is. Met deze oorbellen is dat gelukkig niet mogelijk.

Isabel Bernard GOUDEN RIVOLI JULIETTE OORSTEKERS

Hieronder nog even hoe de oorbellen staan in mijn oren.

Isabel Bernard GOUDEN RIVOLI JULIETTE OORSTEKERS

Deze oorstekers hebben een prijs van € 59,95. Isabel Bernard heeft een eigen website en shop waar je deze sieraden kunt bestellen!

Ik ben erg blij dat ik kennis mocht maken met het merk Isabel Bernard. Het is een prachtig merk wat mooie en vooral verfijnde sieraden verkoopt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe gouden oorbellen. Vooral de Isabel Bernard Monceau Maxime zijn voor mij nét weer even anders dan dat ik normaal gesproken draag. Op het gebied van betaalbare gouden oorbellen vind ik de keus soms erg veilig of beperkt, maar dit is net weer even anders.

Ken jij het merk Isabel Bernard al en wat zijn jouw favoriete sieraden?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Isabel Bernard

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

6 Reacties

 1. 29 maart 2019 / 07:21

  Wauw, prachtige oorbellen heb je uitgekozen! Ik vind beide paren heel erg mooi. Het zijn ook precies de minimalistische en chique sieraden die ik graag draag.

 2. 29 maart 2019 / 11:16

  Wat een prachtige oorbellen! Goud staat je erg mooi. Ik kende dit merk nog niet, maar haar mantra is echt heel mooi. En haar sieraden ook, trouwens!

 3. 31 maart 2019 / 12:18

  Zelf houd ik niet van goud, maar ik vind ze wel mooi qua uitstraling en vorm 🙂

 4. 1 april 2019 / 20:49

  Ik vind ze prachtig! Hou van minimalistisch, maar ben ook type dat lekker kan uitpakken!

 5. 1 april 2019 / 21:38

  Ze staan je echt prachtig, het is echt een heel mooi merk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.