Maak kennis met TK Maxx Rotterdam + winactie!

Op donderdag 5 november opende de tweede vestiging van TK Maxx. Na Eindhoven was Rotterdam aan de beurt. Erg fijn want Rotterdam is voor mij goed aan te rijden en ik wilde zo graag deze winkel bezoeken! Ik kende deze winkelketen uit Amerika. Hij is daar beter bekend als TJ Maxx.

TK Maxx is Europa’s toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis. Wij verkopen designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs.

In de vestiging in Rotterdam verkopen ze inderdaad een hoop. Er is voor ieder wat wils. Naast de standaard dames, heren en kinderkleding gaan ze hier nog een stapje verder. Ze verkopen ook wintersportkleding, lingerie, tassen, sieraden en make-up. Eigenlijk kun je naar een winkel van TK Maxx gaan en je van top tot teen aankleden voor elke gelegenheid. Naast mode verkopen ze ook speelgoed, kookartikelen, accessoires voor in huis, kerstspullen, koffers en stationary. Het is eigenlijk iets wat je zelf moet beleven. Ik ben op de openingsdag direct na mijn werk doorgegaan naar de winkel. Ik heb een tig tal foto’s gemaakt om jullie een indruk te geven van TK Maxx in Rotterdam.

Voor je aan de foto’s gaat beginnen nog even één ding. TK Maxx is geen normale winkel. Dat zul je aan de foto’s verderop ook terug zien. Je zoekt hier op maat. Het komt namelijk regelmatig voor dat één bepaalt artikel maar in één maat te verkrijgen is. Hierdoor krijg je geen teleurstellingen, mits je er in de paskamer achterkomt dat het toch helaas niet past. Een voordeel van dit concept is dat er wekelijks (soms zelfs wel dagelijks) een groot aantal nieuwe producten zijn. De winkel wordt continu bijgevuld met nieuwe artikelen. Het is even wennen op deze manier shoppen, maar het heeft voor echte koopjesjagers ook wel echt iets geweldigs!

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Een feestelijke opening met een hoop ballonnen! De winkel zit aan het Binnenwegplein 27-29. Dit is schuin tegenover de Mediamarkt in het oude pand van New Look.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Ik kende de keten en het concept wel, daarom viel het voor mij wel mee maar ik kan me voorstellen dat het best schrikken is als je binnenkomt. Door het TL licht en dat alles op maat hangt in plaats van op merk of kleur, oogt het al snel wat rommelig en goedkoop. Laat je hierdoor niet bedriegen want ze hebben erg veel leuke dingen zoals deze prachtige wollen jassen.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

OPI nagellak in overvloed! Deze schattig mini’s zijn erg leuk en nog eens super betaalbaar ook! Voor het linkersetje betaal je +/- 10,- en voor het rechtersetje 15,-.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Aan het eind van de dag was het make-up vak echt mega geplunderd. Er loopt voldoende personeel rond om alles netjes recht te zetten maar het was in no time weer een zooitje.  Ik heb in de tijd dat ik de winkel was wel drie vrouwen dit vak zien opruimen. Ze verkopen hier o.a. NARS, Clinique en YSL. Verbaasd was ik over het stukje parfum! Geuren voor mannen en vrouwen tegen mooie prijzen.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Naast betaalbare producten hebben ze ook artikelen van hele exclusieve merken, onder andere Moschino. Prachtig, maar zelfs in deze outletwinkel niet betaalbaar voor mij.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Een overzichtsfoto vanaf de roltrap. Rechts bovenin de foto zie je de ingang. Met de roltrap boven aangekomen loop je tegen een rek met prachtige jurken aan en daarnaast kun je karretjes pakken. Hoe Amerikaans is dat haha. Naast karretjes hebben ze ook rolmandjes.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Bij de BH’s vind ik de eerste georganiseerde wand. Ik vind het er mooier uitzien maar ik moet zeggen ik raak ondertussen gewend aan de manier van zoeken,  de TK Maxx manier is daarin toch handiger.

TK Maxx Rotterdam

Een groot aantal pyjama broeken. Heerlijk krijg gelijk zin om hierin weg te kruipen en te slapen.

TK Maxx Rotterdam

Ja de schoenenafdeling! Als een echte shoeaholic had ik me hier heel erg op verheugd. Op deze schoenen na vond ik dit keer helaas niet echt iets. Volgende keer beter dan maar!

De schoenenafdeling loopt over in de mannenafdeling. Ook hier hebben ze voldoende. Keuze uit wintersport kleding, spijkerbroeken, blouses, stropdassen, t-shirts, truien, sokken en nog veel meer.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

De mannenafdeling loopt over in de kinderafdeling. Aan de linkerkant de kinderkleding en rechts vind je het speelgoed.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Achterin de winkel vind je de paskamers. Zoals ik al vertelde in het openingsverslag van Forever 21 in Rotterdam vind ik paskamers erg belangrijk in een winkel. Je loopt een vrij smalle gang door richting de paskamers. Niet erg als de paskamers maar ruim zat zijn. Dat zijn ze zeker zoals je kunt zien! Ze zijn naast ruim ook nog eens voorzien van een bankje en voldoende haakjes om je kleding op te hangen. Ook zijn er genoeg spiegels in je pashokje waardoor je gewoon in je hokje kunt blijven en er niet uit hoeft om te kijken hoe iets staat. Daar heb ik namelijk echt een hekel aan.

TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam
TK Maxx Rotterdam

Wauw zo veel leuke en unieke dingen hier! Ze hebben veel verschillende dingen van keuken spullen, pannen, onderzetters tot fleece dekens, honden en katten bedjes en accessoires, kaarsenhouders en kaarsen, kerstartikelen, vogelhuisjes, klokken en ga zo nog maar even door.

Dit waren de foto’s alweer! Ik vind het een leuk winkel om naar toe te gaan, maar je moet er wel echt van houden. Hou je er niet van om echt te moeten zoeken naar spulletjes, dan denk ik niet dat je deze winkel een prettige winkel vindt. Voor alle action, primark en sample sale fans: bezoek de TK Maxx zeker eens!

TK Maxx adres en openingstijden

De TK Maxx in Rotterdam zit aan het Binnenwegplein 27-29. Dit is schuin tegenover de mediamarkt in het oude pand van New Look.

De winkel heeft de volgende openingstijden:
Maandag: 9.30 tot 18.30
Dinsdag: 9.30 tot 18.30
Woensdag: 9.30 tot 18.30
Donderdag: 9.30 tot 18.30
Vrijdag: 9.30 tot 21.00
Zaterdag: 9.30 tot 18.00
Zondag: 12.00 tot 18.00

Win shoptegoed bij TK Maxx 

Shoppen bij TK Maxx vind ik leuk maar shoppen bij TK Maxx met gewonnen shoptegoed is natuurlijk veel leuker! Ik heb zelf een cadeaukaart gekocht voor jullie en daar een bedrag opgezet. Wil jij dit shoptegoed winnen? Dat kan! Meedoen is makkelijk.

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wilt doen met de winactie. Ik ben heel benieuwd of je deze winkel een keer gaat bezoeken en wat dan de eerste afdeling is waar je langs gaat!

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter, Instagram of Bloglovin

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met vrijdag 27 november 2015.

Ben jij al bij TK Maxx geweest? 

 

50 Reacties

 1. 9 november 2015 / 07:25

  Wat een ontzettende leuke winkel en hoe handig dat het op maat hangt. Ik waag weer heel graag een gokje en ik volg je overal behalve op Facebook want dat heb ik niet.

 2. 9 november 2015 / 08:35

  Wat een leuke winkel!! Hadden ze dit maar in BelgiΓ« zeg!

 3. 9 november 2015 / 08:36

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee. Ik ben toen ik in engeland was de TK Maxx straal voorbij gelopen. WAT HEB IK EEN SPIJT!! Ik zou nu dus dolgraag een herkansing willen! Ik volgde je overal al behalve op instagram. Dus dat heb ik gelijk ook even gedaan! Duimen nu maar! <3

 4. Christa
  9 november 2015 / 09:03

  Wat leuk zeg!! Bij de New look kwam ik toch nooit meer dus dat is nu goed opgevuld! Als eerste zou ik langs de kleding gaan en daarna naar de make-up ::) xx

 5. 9 november 2015 / 09:10

  Wat een hele hoop spullen, is het eerste dat in me op komt. Ik denk dat deze winkel niks voor mij is, helaas!

 6. 9 november 2015 / 09:17

  Ik ben naar de opening van Eindhoven geweest, erg leuk! Gelukkig was het niet druk toen. Zo ben ik afgelopen zaterdag nog geweest maar pff, druk! En alle leuke dingen waren weg haha. Leuke winactie, maar ik sla over πŸ™‚ Ik heb via Instagram namelijk al 100,- euro shoptegoed gewonnen voor deze winkel, dus ik gun het iemand anders.

 7. 9 november 2015 / 09:52

  Ik ben in Eindhoven geweest en vond het wat tegenvallen, een beetje te Amerikaans voor mij. Deze winkel vind ik er al wel een stuk beter uitzien! Ik sla deze winactie over πŸ™‚

 8. 9 november 2015 / 12:01

  Leuk!! Ik heb nog nooit van deze winkel gehoord, maar ik hoop dat er ook 1 hier in de buurt komt. Ik doe niet mee met je winactie al zou ik wel graag willen. Ik heb pas al wat bij je gewonnen. Zaterdag gaan we naar Bodie Worlds toe! Jeeej!

   • 29 november 2015 / 20:35

    Oh ja! Leuk, ik vond het super interessant. Heel indrukwekkend. Ik ben ontzettend blij dat ik de kaartjes gewonnen had. Ik wilde er eigenlijk een stukje over schrijven, maar het bloggen staat helaas even op een heel laag pitje.

 9. Eva Narcisz
  9 november 2015 / 12:33

  Wat een leuk winkel ! Van dit shoptegoed zal ik een glamorous jurkje kopen , een warme winterjas, pyjama’s , nagellakken en een heerlijke parfum . Ik loot graag mee . Ik volg je op bloglovin en twitter.

 10. 9 november 2015 / 13:25

  Wat een grappig concept. Ik wil echt ontzettend graag naar deze winkel. Eindhoven is ongeveer een uurtje vanaf mij, dus dan heb ik meteen een goede reden om een dagje naar Eindhoven te gaan. Dat moet ik sowieso nog doen, want mijn oude buurmeisje is er pas gaan studeren. Ik zou als eerste naar de kleding afdeling gaan en vervolgens door naar de leuke hebbedingetjes voor in huis. Wat een gaaf concept. Het is juist leuk dat je een beetje moet zoeken en er niet van alles meerdere maten te krijgen zijn. I’m in! πŸ™‚ <3 Ps: Sinds de brunch volg ik al jouw accounts al! πŸ˜‰

 11. 9 november 2015 / 16:18

  wow wat cool! hier wil ik wel eens gaan snuffelen ben heel benieuwd. Ik had wel gezien dat het pand leeg was maar nooit meer gehoord wat erin kwam haha

 12. 9 november 2015 / 16:33

  Ah wat fijn dat het concept je zo goed bevalt. Hoor er zowel negatieve als positieve verhalen over. Ga gauw eens kijken in Eindhoven.

 13. Debbie Faber
  9 november 2015 / 17:56

  Ik kende deze winkel nog niet, maar je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt. Ik ga zeker een keertje kijken en shoptegoed zou dan natuurlijk fijn zijn πŸ˜‰

 14. 9 november 2015 / 18:50

  Wat een leuke winkel zeg! Jammer genoeg woon ik niet in Rotterdam dus kan ik er niet zo 1 2 3 naartoe gaan!
  Xoxo

 15. 9 november 2015 / 23:18

  Wow! Ik ken de naam en het concept maar heb nog niet eerder zoveel foto’s gezien. Ziet er gaaf uit.

 16. Sarah van Dam
  10 november 2015 / 12:42

  Jaaa leuk, ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook.
  Ik zou de winkel zeker eens willen bezoeken en dan zal ik als eerst naar de cosmetica/parfumafdeling gaan.

 17. Miss Happinez
  10 november 2015 / 18:39

  OMG! Ik woon in Rotterdam en kom ook echt vaak in het centrum, maar wist nog helemaal niet dat deze winkel zou komen. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Denk dat ik morgen even een kijkje ga nemen.

  Ik doe graag mee aan de actie en volg je op bloglovin. Ik zou denk ik als eerste naar de kledingafdeling gaan en daarna de beauty spulletjes gaan bekijken.

 18. 10 november 2015 / 20:16

  Wat leuk, …het is al weer eventjes terug dat ik in Rotterdam Centrum ben geweest, maar deze winkel zou ik zeker wel graag eens bezoeken. ik zou denk ik als eerste naar de home decoration afdeling gaan om daar te gaan kijken, maar twijfelaar als ik ben zou ik wel een tijdje binnen blijven in een winkel waar zo veel verschillende afdelingen zijn…
  Toen ik een klein meisje zat er een groot warenhuis in dit gebouw( Ter Meulen) en ook daar kwam ik graag op allerlei afdelingen. lekker met de roltrappen, samen met mijn vader…ik doe erg graag mee aan deze actie en maak graag een kansje….
  groetjes petra

 19. Maris
  11 november 2015 / 09:54

  Wauw. wat lijkt mij dit een leuke winkel zeg! En oh my, verkopen ze er echt NARS? Einde van de maand maak ik er zeker even een pitstop in deze winkel! MOET mijn NARS concealer bemachtigen, haha. De eerste afdeling is dus natuurlijk beauty! Ik doe heel erg graag mee met de winactie want wat heb je een leuke blog zeg! Ik volg je op Facebook, Twitter (marisjie), Instagram (lifewithmarisnl) en Bloglovin’.
  liefs

 20. Dinah
  12 november 2015 / 10:32

  Ik ben heel benieuwd… ziet er goed uit! Leuke blog ook πŸ™‚

 21. Esmeralda
  12 november 2015 / 18:40

  Wat een leuke winkel!!! Daar wil ik zeker een keer shoppen!! En als ik daar ben dan ga ik zeker langs de baby afdeling ( ik ben namelijk gepromoveerd naar tante – Tante Es -)

 22. Claudia
  13 november 2015 / 10:40

  Jaaaaa! Ik wil
  Dit ook wel winnen gelijk door naar de schoenenafdeling en woondecoratie! Xx

 23. Tamara TS
  13 november 2015 / 12:09

  Ik doe graag mee! Ik volg overal en heb gedeeld en gesaved. (Twitter @paramara1982 en Instagram paramara1982 , FB ). Ik zou naar de winkel in Eindhoven gaan en het eerste dat ik ga opzoeken, het zal ook eens een keertje niet, zijn de schoenen! Vooral die met de zilveren neuzen op de foto zijn geweldig.

 24. sandra
  14 november 2015 / 19:05

  Om heel eerlijk te zijn vond ik het verschrikkelijk dat de New Look wegging aangezien dat een van de enige winkels waar ze mijn lengtemaat (36/38) verkopen. Volgens mij zit deze winkel nu in dat pand. Ik hoop dat deze winkel het waard is om een van de panden van mijn favoriete winkels over te nemen. Ik zou daar dan ook graag een kijkje nemen om te kijken of het wat is. Ik ken het hele concept niet dus ik zou waarschijnlijk alles aflopen, zeker even kijken bij de broeken of ze mijn lengte hebben, en dan door naar de nagellak πŸ™‚
  Ik volg je op twitter (@xsajo), bloglovin (sandra9454) en instagram (sannnndd)

 25. Lisette
  15 november 2015 / 20:11

  Natuurlijk doe ik mee! Super leuk!

 26. Marloes
  15 november 2015 / 21:08

  Ik wil echt zo graag een keer naar die winkel! Ik heb echt een paar nieuwe spijkerbroeken nodig, dus ik hoop dat ik die daar kan vinden. Daarvoor zal shoptegoed wel van pas komen πŸ™‚ Ik volg je op Instagram (@xmarloesjoosen) en bloglovin!

 27. Else
  17 november 2015 / 09:04

  Ben er nog nooit geweest, ken zelfs dit concept niet maar lijkt me super om dat eens mee te maken. Zal er dan ook zeker eens een keertje naartoe gaan

 28. Sabrina Blom
  17 november 2015 / 21:00

  Oh ik had echt nog nooit van deze winkel gehoord. Zal inderdaad wel apart zijn dat alles op maat hangt.
  Ik zal als eerste naar de make-up afdeling gaan, OPI!!!!
  Ben je goed geslaagd?

 29. Desiree
  17 november 2015 / 21:21

  Samen gaan dan maar!! Euhhh denk de kinderafdeling en daarna de dames ? fingers crossed

 30. Linda Smeets
  17 november 2015 / 21:51

  Wat leuk! Ik ga deze winkel zeer zeker bezoeken, Sinterklaaskado’s en Kerstkado ’s uitzoeken. De eerste afdeling die ik ga bezoeken is de make-up afdeling, maar ik ben benieuwd naar alle afdelingen.
  Kortom, ik doe heel graag mee! ?
  Ik volg via FB, Twitter en Bloglovin.
  Groetjes, Linda

 31. Cheyenne
  17 november 2015 / 22:19

  Ik ben erg benieuwd wat ik er zelf van ga vonden. Komende maand ga ik lekker shoppen in Eindhoven. Ik ga de winkel zeker bezoeken . Ik ben erg benieuwd naar de makeup/parfum en ik zal zeker zoeken voor een mooie nieuwe winterjas dus ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op alle kanalen onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 32. 18 november 2015 / 00:04

  Wat een goed stuk , beeld komt overeen met hoe ik de winkel heb ervaren . Was echter nog niet in de pashokjes geweest ,dus dat weet ik nu dan ook.
  Kwam er jaren gelden in Rotterdam was toen ineens weg , omdat de mensen het concept toen denk ik niet helemaal begrepen . Wat nu wel anders is . Mijn advies ZEKER 1 x in de 2 weken even te gaan kijken . & by thΓ© way doe ik ook graag mee aan jouw winactie πŸ™‚

 33. 19 november 2015 / 08:28

  Wat ziet dit er leuk uit. Had er nog nooit van gehoord maar lijkt me super gaaf. Neem dan zwangere vriendin mee. Gezellig neuzen voor haar baby en ook een nieuwe outfit voor mezelf proberen te scoren. Ik volg je!

 34. Marie Schreurs
  19 november 2015 / 18:13

  Super, ik doe zeker mee! De afdeling die ik als eerste zou bezoeken zou de afdeling met kleding, schoenen of make up zijn. Ik hou namelijk enorm veel van fashion! Hopelijk geraak ik ooit in deze winkel want ik woon er best ver van af πŸ™‚ Ik heb je op Facebook geliked πŸ™‚

 35. de geur gouverneur
  19 november 2015 / 18:18

  Wat tof dat je zelf een cadeaukaart hebt gekocht om te verloten! Ik doe graag mee met de winactie zodat ik de winkel in Rotterdam kan bezoeken. De make-up afdeling heeft me het meest nnieuwsgierig gemaakt ( heb een nieuwe mascara nodig) maar ook de home- afdeling zou ik zeker bezoeken. Voor de winter wil ik een lekkere deken voor op de bank en die zag ik voorbij komen op je foto. Ik volg je op instagram ( andere sociale media kanalen heb ik niet). Groetjes uit Den Haag!

 36. Lies
  19 november 2015 / 22:01

  Super leuk!! ik doe graag mee en volgde je natuurlijk al op bloglovin en instagram (liesvan88)

 37. Lies
  19 november 2015 / 22:01

  Super leuk!! ik doe graag mee en volgde je natuurlijk al op bloglovin en instagram (liesvan88)

 38. Angela
  25 november 2015 / 08:19

  Het lijkt mij een leuke winkel om eens te snuffelen, al denk ik niet dat je er gauw doorheen bent zo’n hoop artikelen hebben ze.
  Ik zou als eerste op zoek gaan naar een mooie winterjas en ook het nagellak schap sla ik niet over.
  Bij mij volgende bezoekje aan Rotterdam loop ik hier zeker even binnen.
  En dat zou nog zoveel leuker zijn met shoptegoed πŸ˜‰

  Ik heb je inmiddels via alle social media gevonden dus kijk uit naar nog meer leuke tips!

 39. 25 november 2015 / 08:28

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Aangezien ik helemaal in het zuiden woon, zijn beide winkels een beetje uit de buurt. Als ik een keer in Eindhoven ben, dan zal ik er zeker naar binnen stappen. De eerste afdeling is waarschijnlijk de babykleding….aangezien mijn zoontje in januari geboren wordt. πŸ˜‰ Ik volgde je al via Facebook, maar net ook even je Instagram opgezocht. Dat vind ik altijd wel leuk!

 40. Alicia
  25 november 2015 / 08:53

  Wat leuk! Ik ken het concept vanuit Amerika en las tijdje terug op een andere blog over de vestiging in Eindhoven en baalde eigenlijk dat deze zover weg was. Rotterdam is lekker dichtbij!

  Ik ga denk ik eerst langs de schoenen, dan baby/kinderkleding en dan de accessoires.. Cadeaukaart of niet ik ga deze winkel snel bezoeken! Maar het allerliefst natuurlijk met de cadeaukaart!

  Ps; volg je op alle kanalen

 41. D.L. Koorn
  25 november 2015 / 09:02

  Waag een gokje, niet geschoten is tenslotte altijd mis πŸ™‚ Winkel ziet er onwijs leuk uit, ga er zeker een keer langs πŸ˜€

 42. kevin gizzie
  27 november 2015 / 13:02

  Super leuke actie! Ik ben er toevallig van de week al even binnen geweest (werk er nog geen 5 minuten vandaan) en wat een keuze! Ik zou met dit shoptegoed meteen naar de herenafdeling (jassen) gaan om een mooie jas uit te zoeken

 43. Esther
  27 november 2015 / 14:55

  Wat zou het leuk zijn om shoptegoed te winnen!

 44. elisabeth maria martina
  28 november 2015 / 08:16

  mijn schoen staat klaar, verras me maar

 45. Ling Choi
  28 november 2015 / 10:08

  Ik heb al gezien dat de winkel in Rotterdam is, wat ben ik blij want het is mijn stad! Kan ik vaker shoppen voor weinig geld. Ik volg je op Bloglovin.

 46. Irene NIec
  28 november 2015 / 12:14

  Heel graag doe ik mee, ken de winkel niet maar ben wel heel benieuwd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.