Make me happy | Tien kleine dingen die me vrolijk maakten

Afgelopen week heb ik het gevoel weer een beetje terug te zakken. Ik ben onrustig, gespannen, huilerig en zit gewoon echt even niet in m’n hum. Ik baal ervan want ik had juist het idee dat het de goede kant weer op ging. Dit is een periode maar helaas moet ik ook hier weer door heen, het is vast wel ergens goed voor denk ik dan maar. Om mezelf een beetje op te peppen maar een blogje over de 10 kleine dingen die me de laatste dagen vrolijk maakten. Om even te relativeren zeg maar πŸ™‚ Lees je mee?

♥ Voor het eerst sinds ik in Rockanje woon heb ik een eekhoorntje in de bossen gezien. Ik was aan het wandelen en hoorde wat ritselen en toen zag ik hem springen. Wauw hoe blij je kan zijn met een eekhoorn he πŸ˜‰
♥  Zoë die onderhand net een waar is wally? aan het worden is en op elke foto die ik maak voor mijn blog toch op een of andere manier verschijnt. Hieronder alvast een preview van een gerecht wat ik er binnenkort op ga zetten met natuurlijk Zoë op de achtergrond πŸ˜‰waar is wally - of toch zoe ♥ Die kleine lieve handjes van die kleintjes van mijn vriendinnen die je soms zo uit het niets beetpakken *smelt*
♥ Gister vond ik midden op straat een hond, hij keek wel netjes naar rechts en links maar wel midden op straat πŸ˜‰ Hij kwam na hem te lokken snel naar mij toe, Zoë was lief voor hem en hij had een penning om. Gelukkig nam zijn baasje de telefoon ook op en kon hij weer snel en veilig herenigd worden πŸ™‚ Nog even een *selfieeeee* als aandenken.Hondje gevonden ♥ De leuke reacties die ik steeds maar weer krijg op m’n blog. Ik vind het zo leuk dat iedereen mijn stukjes ook echt leest, dat vrolijkt me enorm op! Heb jammer genoeg niet altijd tijd om op alle reacties te reageren maar dat komt goed πŸ˜‰
♥ Het behalen van 200 volgers op instagram. Weken hikte ik er al tegen aan maar nu eindelijk heb ik de 200 volgers behaald! Jippie πŸ™‚ Volg jij me al?
♥ Dat mijn vriend me altijd weer op weet te beuren als ik een huilbui heb gehad. Nadat ik mijn laatste rondje had gelopen met Zoë kwam ik terug en trof ik een badkamer met allemaal kaarsjes aan, wauw *kijkt verliefd*.
♥  Op maandagochtend gewoon geen ja je hoort het goed GEEN files!! Hierdoor was ik eindelijk weer eens op tijd op mijn werk.
♥ De onverwachte gezellig barbecue met mijn ouders en zusje op zondag, koud was het wel maar dat maakte het er niet minder gezellig om.
♥ De prachtige bloesem in de bomen, gewoon bij mij in de zijstraat!
Bloesem

Van welke kleine dingen werd jij afgelopen dagen blij? 

24 Reacties

 1. Swaen
  14 april 2015 / 08:36

  Wat lief van je vriend! Dat is absoluut iets dat een meisje blij kan maken.
  Ik werd vandaag heel erg blij van de lieve kleuters op de basisschool die me zomaar een knuffel kwamen geven en zeiden dat ze het jammer vonden dat ik alweer bijna weg ging. Zulke schatjes!

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:33

   Ja he πŸ˜‰ Ach dat is ook zo schattig he! Die kinderen kunnen je hart echt laten smelten πŸ™‚

 2. 14 april 2015 / 09:40

  Wat een fijne lijst met dingen! Mij werd ooit iets verteld, wat ik even met je wil delen: De weg naar de (gelukkige) top gaat nooit rechtstreeks, maar kent altijd bochten, hobbels en bobbels. Het ervaren van de hobbels betekend dat je in beweging bent, dus uiteindelijk zul je er komen. Hou dus maar vertrouwen in jezelf πŸ˜‰ En deze kleine blije momentjes zijn in ieder geval mooi om te koesteren.

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:34

   Bedankt voor je lieve reactie. Ik ben soms blij dat andere vertrouwen in mij hebben dat helpt me om een beetje vertrouwen in mezelf te houden πŸ™‚

 3. 14 april 2015 / 10:40

  MOoi lijstje, leuke selfie ook πŸ™‚ hoop dat het dipje gauw over is πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:34

   Haha dank je wel πŸ™‚ Ja ik hoop het ook ..

 4. 14 april 2015 / 13:29

  Fijn lijstje πŸ™‚ Het is goed om af en toe even stil te staan bij de kleine dingen in het leven! Vervelend dat je weer het gevoel hebt je slechter te gaan voelen πŸ™ Ik herken dat wel, zeker wanneer ik het gevoel heb dat het juist beter gaat. Soms zak je even terug, maar het besef is al goed. Zo kun je er tijdig op inspelen zodat je er hopelijk zo min mogelijk last van hebt.

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:35

   Ja gelukkig wel. Het is inderdaad vaak net op het moment dat je denkt nou het gaat nu echt weer goed. Als je dat denkt kun je er eigenlijk donder op zeggen dat het weer fout gaat πŸ˜‰

 5. 14 april 2015 / 16:52

  Hahaha ZoΓ«, ik moest echt lachen om die foto.
  Ik heb afgelopen zomer ook voor het eerst een eekhoorntje gezien in Amsterdam! In het Amstelpark, daar ga ik deze zomer dus weer heen!

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:36

   Ja cool he! Ik heb ze wel eens eerder gezien in Londen in het park en ook in gelderland ofzo in de bossen maar hier bij ons nog nooit! Echt geweldige dieren zijn het! Ja lachen he op elke foto komt ze weer naar voren πŸ˜‰

 6. Dina
  14 april 2015 / 17:41

  Wat een leuke dingen allemaal! πŸ˜€

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:36

   Dank je wel! Ik zag dat jij morgen een soortgelijk artikel gaat plaatsen ben heel benieuwd naar de dingen die jou gelukkig maakten

 7. 15 april 2015 / 09:39

  Haha dat beestje op je foto! πŸ˜€ Ja je hebt een leuke lijst met dingen waar je gelukkig van kan worden.

 8. AurΓ©lie Van Houte
  15 april 2015 / 10:12

  Mooi lijstje! En die bloessems… aah inderdaad super. Onverwachtse BBQs vind ik trouwens ook altijd super gezellig!

  x AurΓ©lie

  • Lesley
   Auteur
   16 april 2015 / 18:15

   Dank je wel πŸ™‚ Ik ben dol op bloesems je vind ze nu gelukkig overal <3

 9. Jolien
  15 april 2015 / 11:34

  Fijn lijstje, echt leuke dingen allemaal πŸ™‚

 10. 15 april 2015 / 23:12

  In moeilijke periodes is het echt belangrijk om je op te trekken aan die simpele dingetjes die je toch blij maken. En ze te appreciΓ«ren. πŸ™‚ Leuke dingen allemaal, proficiat met je tweehonderd volgers op instagram! En je hebt er nog eentje bij nu πŸ˜‰
  En wow zeg, wat een romantisch lief heb je wel niet!
  Liefs, Lena

  • Lesley
   Auteur
   16 april 2015 / 18:16

   Dank je wel Lena! Ja zeker het zijn de kleine dingen die je uiteindelijk echt gelukkig maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.